Jump to content

Noaptea de inviere B-Zone!

RiddeRee wtf
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:Hristos a inviat!

Gen:drama

Durată:2min

Data lansării:24/04/2011

Scurtă prezentare: Veti vedea

Aceasta este primul clip realizat tot de mine in anul 2010 cu tema Invierea domnului in acel momentan eram cunoscut sub numele de VLADY23 ma scuzati dar atunci invatasem sa filmez!! -

Acest clip este de astazi dragi prieteni din data de 24/04/2011 - -

Frumos filmul,dar daca ai stat acasa in noaptea invierii si ai stat pe SA-MP si n-ai fost la Biserica,esti ....

Dar daca zici ca te-ai dus e bine...

In fine,1+ , bravo ptr. efort.

Vai sa nu fii sanatos sa nu te duci la biserica de inviere:|.

Mie mi-a fost rau si vomitam si tot m-am dus la inviere :( .

Oricum bravo pentru efort, nu e cine stie ce niste playeri care se plimba pe langa biserica si o melodie pe fundal...

Sa intelegeti si voi odata AM FOST LA BISERICAR , DAR CAND AM VENIT AM FACUT CLIPU , E GREU DE INTELES?

SE VEDE CLAR ORA 2:25 CND AM FILMAT !

Sa intelegeti si voi odata AM FOST LA BISERICAR , DAR CAND AM VENIT AM FACUT CLIPU , E GREU DE INTELES?

SE VEDE CLAR ORA 2:25 CND AM FILMAT !

Adevarat, dar primul filmulet incepe la 00.03. Nu prea bine...

Nu te simti jignit, dar si filmuletele in sine sunt uratele.

Ce filme tari, am vazut niste civili mergand pe langa o biserica... unii vad ca se si bat.

Bravo ca ai stat acasa :) Macar la asta ai fost bun si nu te-ai dus la biserica sa-l pupi in fundulet pe cristosel

edit: acum am vazut, n-ai stat acasa. pacat de tine ca ai mers intr-un asa loc

Edited by XenonKB

Mai bine dati TOPIC CLOSED decat numa reprosuri de parca ar fi vina mea , ca niste nesimtiti fac /wank sau alte genuri am vazut si eu in timpu filmului eu iam crescut?

Daca parinti lor asa ia crescut si nu au putin respect nici macar zilele de sarbatori , si doar sa strice stie e problema lor !

Sincer mie nu mi-a placut , aia din ng erau cu armele =)) unii se bateau ....vati invartit 1 min pe langa biserica si asta a fost tot.Eu cred ca o luati prea in serios , jucati samp de fun !

La biserica sa nu te duci(in realitate).

Poate nu i-o place. Crezi ca sunt chiar asa multe persoane care se duc la biserica?Sincer,eu nu prea ma duc. Odata pe an e de ajuns.

In primul film ma regasesc si sunt mandru de asta.

Ba fratilor e un lucru extraordinar de greu sa te uiti la ora cnd sa filmat?

Daca nu vedeti taceti din gura , am fost la biserica :-J doamne frate e probleme cu voi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.