Jump to content

B-Zone Tutorial Licente

NokS

Recommended Posts

De ce e plictisitor ? Pentru cei de level mic , NewBie , filmul are un rol . Este util felicitari !

sunt traseele pentru licentele respective,acest tutorial nu este pentru cei care il stiu,ci,pentru cei de lvl 1,2

Nu intotdeauna sunt respectate, si oricum un asemenea tutorial care este foarte plictisitor nimeni nu va sta sa ti-l vada pana la capat + ca toti stim sa conducem un anumit vehicul in SA:MP. Fara suparare, este doar parerea mea.

Un gest frumos, insa inutil.

La testul de driving instructorul iti spune unde sa te duci. Daca nu stii drumul, nu o sa-l memorezi din acest video (si nici nu o sa stai cu video in timpul testului).

Se aplica acelasi lucru la flying test. Daca nu stii cum sa zbori, iti spune instructorul.

La sailing test iti zice instructorul, stanga dreapta etc...

Folositor dar din cate stiu eu la Flying se foloseste Dodo nu heli

eu la Flying am dat testul cu heli .

Tutorialul e bun , dar nu ai specificat ca testele sunt pentru School Instrucor , ca la Examenul de licente de langa Primarie se da altfel.

Felicitari

Daca vedeti ca sunteti inutili prin posturile de genul " Nu imi place , e plictisitor " , oameni buni topic-ul asta a fost facut pentru cineva care chiar are nevoie sa afle aceste lucruri . Voi cand ati intrat pe server , stiati totul nu ? Eu cand am intrat pe acest server mi-am facut cont si pe forum . Felicitari Noks pentru efortul depus .

Tutorialul e bun , dar nu ai specificat ca testele sunt pentru School Instrucor , ca la Examenul de licente de langa Primarie se da altfel.

Felicitari

Puteai sa faci tutorialul ala, pentru ca are o groaza de checkpoints.

Pentru astfel de playeri am creat acest tutorial,iar cei care critica,ca e inutil nu stiu ce,mai bine nu mai comentati.....voi acum stiti traseele etc,dar cei de lvl mic?ganditi de 2 ori inainte de a face un +1

PS:daca vreti dati-mi un + multumesc

Unii zic ca e plictisitor si ca ai pus muzica aia ca altfel adormeau , dar daca erati voi new bie acum , ce bine era , va ajuta de minune ... deci bravo lui Noks pentru efortul depus.

Multumesc, chiar astazi am dat testul pentru licenta de Sailing si nu prea m-am descurcat, am avut 2/3 greseli, urmeaza sa mai strang niste bani si sa imi iau si licenta de Sailing si dupa aceea sa fac LVL 3 sa imi pot cumpara toate licentele. Folositor tutorialul tau.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.