Jump to content

Esti suficient de inteligent pentru 10 milioane ?

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

*Nickname : PuRe_kmSK

*Level : 23

*Factiune : Taxi cab company peste 30 de minute astept invinte

*Nickname(s) anterior : nu am avut

*Poza cu /stats (obligatoriu) :

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : da

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : da

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da respectiv Nu

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Pai nu ma consider inteligent de ce sa zic? Si nici nu prea vreau sa demonstrez intr`un Joc ca sunt inteligent! Vreau doar banii ;)

Scurt si la obiect!

*Nickname : Taylor.

*Level : 38

*Factiune : Civil.

*Nickname(s) anterior : aLLx

*Poza cu /stats (obligatoriu) : Click.

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Desigur.

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Cu siguranta.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Momentan nu.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Salutare , ma numesc Alexandru , locuiesc in Bucuresti si cu cateva zile in urma am implinit varsta de 15 anisori . Sunt un baiat prietenos care stie de gluma dar si cand este ceva important pot fi serios.

*Nickname : SnaKs2000

*Level : 3(pls acceptama)

*Factiune : Nu Am

*Nickname(s) anterior : SnaKs2000

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp059y.png/

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : da

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : da

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : sunt de acord

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Pai eu sunt activ si am cultura genrala buna pentru varsta mea de 13 ani.Eu Vreau doar bani ...va rog acceptatima

Edited by SnaKs

*Nickname : Alc0.B

*Level : 24

*Factiune : Cuneo

*Nickname(s) anterior : Alc0

*Poza cu /stats (obligatoriu) : Aici.

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Nu

*O scurtă descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Nu îmi prea place să vorbesc despre mine. Prefer să îi las pe alții să o facă, dar voi încerca. Consider că sunt o persoană la locul meu, sociabilă, amuzantă și amuzată(în limita bunului simț). Prin asta cred că am spus tot. Mulțumesc pentru atenție.

P.S: "o scurt"

Edited by A l c 0

*Nickname :NoName33

*Level :19

*Factiune :Corleone

*Nickname(s) anterior: -

*Poza cu /stats ( obilatoriu ): http://imageshack.us/photo/my-images/829/samp041gr.png/

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? :Da.

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? :Da.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? :Sunt de acord.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt un baiat istet care se descurta in situati grese si unul care crede in sansele lui. Nu imi place sa trisez. Mai bine nu particip decat sa tresez.

*Nickname : Mosu.

*Level : 48

*Factiune : Corleone

*Nickname(s) anterior : [F4L]Mosu, MosCraciun.

*Poza cu /stats (obligatoriu) : Stats

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da.

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Am văzut ad-ul în game şi aş vrea să particip nu numai pentru premiul acordat, ci şi să văd dacă sunt în stare să răspund la aceste întrebări. Eu de fel nu fac "probleme / gălăgie" la un eveniment. Mult noroc şi baftă celorlalţi concurenţi.

*Nickname : Biky

*Level : 24

*Factiune : School Instructor.

*Nickname(s) anterior : -

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://tinypic.com/r/14e2aup/7

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Desigur

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Categoric.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da sunt de acord intru` totul.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Ma numesc Denis,sunt un baiat sociabil,prietenos,glumet,imi place munca in echipa,distractia si cand trebuie seriozitatea.

Nickname : Stepf_Richter

Level : 23.

Factiune : Federal Bureaus.

Nickname anterior : [DGS]icstasy.

Poza cu /stats : user-000026771.png

Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da.

Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da...

Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da. Si nu.

O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt flegmatic, arogant, imi place sa-mi petrec timpul singur sau intr-un grup restrans de prieteni, lenea ma doboara la orice ora din zi, nu-mi plac petrecerile cu mult zgomot, prostii, sunt alb si mandru de asta, par mai ondulat si mai lung, cand vorbesc, vorbesc frumos, nu imi place sa socializez cu oameni necunoscuti.

*Nickname : Costea_Silviu

*Level : 13

*Factiune : -(am aplicat de curand pentru The Corleone Family);

*Nickname(s) anterior : Nu am avut

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp000wt.png/

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da;

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da,desigur;

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da sunt de acord si nu doresc sa adaug nimica.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt un baiat de 14 ani caruia ii plac competitiile, fotbalul si sunt un baiat ascultator de indicatiile altora.

*Nickname : eu.raduuu

*Level : Level 5

*Factiune : Civil

*Nickname(s) anterior : Acesta este primul nickname .

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://i54.tinypic.com/9sthxi.png

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da voi respecta regulamentul intr-u totul .

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da , sunt !

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da , sunt de acord si le voi respecta cu strictete .

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Numele meu este Radu , am 16 ani si sunt din Moldova , Bacau . Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii jucand fotbal sau diverse jocuri in retea . Sunt prietenos si incerc sa imi fac cati mai multi amici in orice comunitate intru . Si pe serverul de Roleplay am ajutat foarte multi playeri sa se ridice chiar daca nu am un buget ridicat .

*Nickname : RounD & Edward.

*Level : 17 & 8.

*Factiune : Civil & Taxi Cab Company.

*Nickname(s) anterior : None & None.

*Poza cu /stats (obligatoriu) : RounD - http://i56.tinypic.com/2elfre1.png; Edward. - http://i53.tinypic.com/350v59f.png

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da & Da.

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da & Da.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da & Da, Nu & Nu.

*O scurta descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Round: Băiat înalt, inteligent, cu un limbaj adecvat, liniștit. În viața reală am mulți prieteni și îmi place să-mi petrec timpul cu ei sau urmărind niște meciuri de fotbal. / Edward.: Un baiat activ, serios, inteligent, calm, nu iubesc cearta, ascult House Music, joc fotbal si imi petrec mult timp cu prietenii mei.

Edited by RounD

*Nickname : cLark08

*Level : 12

*Factiune :Civil

*Nickname(s) anterior :Nu am avut

*Poza cu /stats (obligatoriu) : bar-000204497.png

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) :Ma numesc Mihai,am 14 ani , sunt calm,linistit,de treaba,serios

Edited by c L a r k 0 8

PuRe_kmSK - respins.

SnaKs2000 - respins.

Costea_Silviu - respins.

cLark08 - respins.

Restul, acceptati.

Mai am nevoie de 3 playeri.

*Dupa cum au decurs inscrierile, event'ul ar putea fi programat mai devreme.

*Nickname : AUDI_RS8

*Level : 8

*Factiune : Civil,dar am depus cerere in News Reporter

*Nickname(s) anterior : Audi_S4

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://imageshack.us/photo/my-images/857/samp007sn.png/

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Desigur

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da,nu am nimic de adaugat

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Ma numesc Mihai si am 17 ani.Imi place sa ma distrez si sa ies pe afara.Joc pe B-zone de 1 luna si 18 zile.Masina mea preferata este Remington.Sper sa ma acceptati!

*Nickname : _Tedy_

*Level : 19

*Factiune : F.B.I

*Nickname(s) anterior : Acelasi.

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://imageshack.us/photo/my-images/848/samp112n.png/

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Da.

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Da.

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da. / Nu.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt un baiat de treaba, care isi vede de rostul lui.

*Nickname : Motorhead01

*Level : 34

*Factiune : Hitman Agency

*Poza cu /stats (obligatoriu) : Aici

*Esti in stare sa respecti regulamentul ? : Desigur!

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Da. Nu am alta adaugare de facut.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt un baiat de 14 ani, locuiesc in Bucuresti, am IQ destul de ridicat si imi place sa ma distrez cat pot de mult.

Edited by Motorhead01

*Nickname : Leo.Capone

*Level : 15

*Factiune : Civil (Voi fi in News Reporters :D)

*Poza cu /stats (obligatoriu) : Click Me!

*Esti in stare sa scrii corect din punct de vedere gramatical, ortografic si ortoepic ? : Desigur!

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Sunte de acord, nu am nimic de adaugat.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Sunt un baiat destept, silitor, glumet si de treaba. Imi place sa particip la concursuri cu premii foarte mari. :D

*Nickname : UnnIvErSaLL

*Level : 20

*Factiune : School Instructor

*Poza cu /stats (obligatoriu) : http://imageshack.us/photo/my-images/204/gtasa2004010102350014.png/

*Esti de acord cu toate cele mentionate mai sus ? Ai vreo obiectie/adaugare de facut ? : Sunt de accord.

*O scurt descriere despre tine (minimum 20 de cuvinte) : Salut,Ma numesc Sergiu,sunt din Galati,si am 16 ani.Sunt un baiat de treaba,respectos,muncitor,si nu-mi plac glumele de prost gust.Imi place foarte mult,munca in echipa.

Concurentii

1. 1.DeZsOKe
    2.Cristy23
    3.razvanys
    4.iuLiaN
    5.joinT.
    6.radiKal
    7.[F4L]Silver
    8.[F4L]Harrison
    9.Evghin5
    10.FlamesX
    11.BlueAngel
    12.darkestweath
    13.Giuseppe.Capone
    14.JustThink
    15.Bullz007
    16.noandr3y1
    17.syl01
    18.ChrisBrown
    19.Phantom
    20.Taylor.
    21.Alc0.B
    22.NoName33
    23.Mosu.
    24.Biky
    25.Steph_Richter
    26.eu.raduuu
    27.RounD
    28.Edward.
    29.AUDI_RS8
    30._Tedy_
    31.Motorhead01
    32.SupranaturaL13

Etapa 1:

1.Cristy23

2.[F4L]Silver

3.[F4L]Harrison

4.Evghin5

5.BlueAngel

6.Giuseppe.Capone

7,JustThink

8.Bullz007

9.DeZsOKe

10.razvanys

11.AUDI_RS8

12.Biky

13.eu.raduuu

14.syl01

15.noandr3y1

16.Flames

Etapa 2 :

1.iuLian

2.joinT.

3.radiKal

4.ChrisBrown

5.Phantom

6.Taylor.

7.Alc0.B

8.NoName33

9.Mosu.

10.Steph_Richter

11.RounD

12.Edward.

13._Tedy_

14.Motorhead01

15.SupranaturaL13

16.darkestweath

1. *Perechile de concurenti sunt deja alese, dar le veti afla in zilele in care se va desfasura concursul.
    De asemenea, cel mai probabil, diseara va voi anunta ora si data.
    Succes.

Edited by emptYmdY

1. Prima etapa :

Sambata, 25 iunie 2011, ora 21:30, Restaurant LS in spate de tot, coborati scarile.

1. A doua etapa :

Duminica, 26 iunie 2011, ora 21:30, Restaurant LS in spate de tot, coborati scarile.

1. Finala :

Duminica/luni, 26/7 iunie 2011, ora 21:30, Restaurant LS in spate de tot, coborati scarile.

*Vreau sa ma anuntati daca nu puteti ajunge.O puteti face contactandu'ma in joc sau dandu'mi un PM/comment pe forum.

Succes.

1. Din cauza faptului ca unii nu s'au prezentat, a trebuit sa improvizam pe moment.
    Astfel, listele sunt in felul urmator :

Etapa 1 :

1.Cristy23

2.[F4L]Silver

3.[F4L]Harrison

4.ecstazy

5.tedy

6.edward

7.JustThink - Castigorul etapei.

8.Bullz007

9.DeZsOKe

10.razvanys

11.AUDI_RS8

12.noname

13.eu.raduuu

14.iulian

15.noandr3y1

16.Flames

Etapa 2 :

1.Evghin5

2.joinT.

3.radiKal

4.ChrisBrown

5.Phantom

6.Taylor.

7.Alc0.B

8.Blueangel

9.Mosu.

10.Steph_Richter

11.RounD

12.biky

13.syl01

14.Motorhead01

15.SupranaturaL13

16.darkestweath

1. Etapa 2 se va desfasura duminca, 25 iunie, ora 21:30 la Restaurant LS.
    Multumim de participare si felicitari JustThink.
    Voi anunta maine seara si castigorul etapei 2 si cand va fi marea finala pentru 5 milioane si un loc in FBI.
    Succes

1. Castigatorul celei de-a II-a etape este Stepf_Richter.
    In urma confruntarii finale dintre el si castigatorul primei etape, JustThink, Stepf_Richter a castigat si finala mare.
    A fost recompensat in bani cu suma de 7,500,000$.Pe langa asta, a primit rank-up in FBI.

Felicitari.

*Vreau sa le multumesc celor care s'au inscris si au participat.
    *Vreau sa le multumesc celor care NU s'au inscris, dar m'au ajutat participand.
    *Vreau sa le multumesc celorlalti membrii FBI pentru ajutorul oferit cu paza.
    *Vreau sa le zic RUSINE neseriosilor care s'au inscris si nu au participat.Nu stiti sa va respectati o promisiune.

Event over !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.