S c a r f a c e Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 In aceasta organizație vor putea intra doar cei ce dețin o mașină personală. V-om avea întâlniri în parcări / parcuri s.a.m.d. la o data stabilita de către liderul organizației ( M-a voi consulta cu Sub-liderul desigur ). O întâlnire poate fii doar în zilele: Vineri, Sâmbăta, Duminica și nu neapărat doar o întâlnire pe săptămână. In aceasta organizație v-eți putea dovedi ce puteți cu mașinile voastre. Intâlnirile vor cuprinde: Drag, cel mai frumos tunning, Curse 2vs2, DRIFT ( în special ). După ce ne v-om aduna toți la întâlniri, fiecare are voie sa provoace pe cineva. ( Anunța liderul / sub-liderul când puteți începe provocările ). Totdeauna când va gasiți rivali, anunțati liderul / sub-liderul ca vreți sa faceți o cursa de tip X ( ex: drift ). Ii spuneți liderului / sub-liderului pe ce suma v-ați decis sa faceți cursa, iar liderul / sub-liderul vă va da un start. Pierzătorul care nu dă banii câștigătorului v-a fi dat afara din aceasta organizație. Cine s-a înscris și după un timp crede ca nu mai are timp de aceasta organizație, îmi poate spune pentru a nu tine locul ocupat. Ce-a mai mare suma pe care aveți voie sa pariați este de $500.000. V-or fi doar 10 locuri. Motivul pentru care am creeat încă o organizație este pentru ca toate organizațiile au avut maxim 3 întâlniri după care nimeni nu s-a mai ocupat. Members: Lider: griFu Sub-Lider: Dawson 1. Giuliano 2. ZaNu 3. Just.xeS 4. NoName33 5. Woozie 6. Mr_Qwerty 7. ByFydo 8. Toreno 9. Edward. 10. Mr.Pite Model de aplicatie: - Nume: - Poza in care apare ' This car is owned by X ': (Obligatoriu) - Level: - Stii sa iti controlezi masina?: Intâlniri @ About Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Giuliano - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Nu e nevoie, ai fost de fata. - Level: 24 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 - Nume: Giuliano - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Nu e nevoie, ai fost de fata. - Level: 24 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Giuliano - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawson Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Dawson - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Here! - Level: 10 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Dawson - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Here! - Level: 10 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Dawson - acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Nume: Just.xeS - Poza in care apare ' This car is owned by X ': O stii Mesa - Level: 40 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Nume: Just.xeS - Poza in care apare ' This car is owned by X ': O stii Mesa - Level: 40 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Just xeS - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alistair Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume:NoName33 - Poza in care apare ' This car is owned by X ': (Obligatoriu) http://img.b-zone.ro/images/97838232454358393058.png - Level:20 - Stii sa iti controlezi masina?:Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 - Nume:NoName33 - Poza in care apare ' This car is owned by X ': (Obligatoriu) http://img.b-zone.ro/images/97838232454358393058.png - Level:20 - Stii sa iti controlezi masina?:Da. NoNamee33 - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayzie D Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Imi pare rau sa va spun dar sunteti niste plagiatori .. Ne-ati copiat numele. In loc the King of Race , ati pus King Of Road . Nu aveti si voi putin creier sa va faceti un nume original ? Cer suspendarea topicului + ca deja este o organizatie , aceea fiind F.M.A . Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Imi pare rau sa va spun dar sunteti niste plagiatori .. Ne-ati copiat numele. In loc the King of Race , ati pus King Of Road . Nu aveti si voi putin creier sa va faceti un nume original ? Cer suspendarea topicului + ca deja este o organizatie , aceea fiind F.M.A . Cer Warn Up. Nu am copiat nimic, voi a-ti primit topic closed pentru ca a'ti facut Copy & Paste. Noi am scris ce ne-a venit in cap, e problema mea ce nume ii dau. O sa ai report. Trebuia sa fie un ciudos care sa comenteze. A intrat Alexander pe acest topic si a fost de acord, nu a dat Topic Closed nu nimic. Daca voi a-ti dat doar copy & paste si a-ti luat topic closed, dute cu ciuda in alta parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin1995 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Nu puteti sa gasiti un nume original ma ? Noi avem King of Race si voi ati schimbat un cuvant si va credeti originali ? Cer TOPIC CLOSED ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 renunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 - Nume: Woozie - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Maine - Level: 56 - Stii sa iti controlezi masina?: Asa putin Woozie - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Imi pare rau ca fac Off-Topic,dar din cate vad numele este al fostei mele organizatii ce tocmai ieri a fost inchisa.De ce?Pentru ca FMA era deja creeata.Si ni se spusese ca copiem.Intentia noastra era de a ne distra si uneori sa ne intrecem cu For More Adrenaline.Eu am inteles si am tacut cand mi-a fost inchis topicul.Cativa prieteni tocmai vroiau sa se inscrie.De ce ne copiati numele?Credeti ca daca mai bagati un 'the' si un 'road' in loc de 'race' rezolvati ceva.Numele a fost ideea noastra.Despre organizatie,cum se va desfasura,etc. a fost din partea lui WeeLd,ownerul FMA.Cred ca nici lui nu ii va placea ce va vedea aici.Daca eu,care nu deschisesem deja organizatia sunt suparat fata de ce vad,dar el cand deja organizatia lui isi desfasoara activitatile?Eu sincer sunt suparat.Si eu am copiat si eu am facut,dar nu chiar numele.Am mai schimbat si eu putin acolo,ceva,ca sa nu arate la fel.Dar am invatat ca nu e bine sa copiezi,chiar ieri.Chiar nu va inteleg...Se si vede cati luat cate putin de la mine,cate putin de la WeeLd.Intalnirile vor fi scrise la about me,sa stii sa iti controlezi masina,cel mai frumos tunning,drift,drag,suma peste 500.000$..acestea sunt copiate. Topicul cu 'King of Race' chiar aici: http://b-zone.ro/forum/topic/68859-king-of-race/ Veti vedea ca si Fore More Adrenaline va spune acelasi lucru.Si noi vroiam distractie,dar se pare ca nu a fost asa. Putin este si creatia voastra,dar nu tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Voua chiar va place sa va certati de la orice?Pe bune acum,chiar nu ratati nimic prieteni. Eventul continua,daca Alexander nu a zis nimic,despre incetarea lui,cei care mai fac posturi off topic,vor fi sanctionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Nu puteti sa gasiti un nume original ma ? Noi avem King of Race si voi ati schimbat un cuvant si va credeti originali ? Cer TOPIC CLOSED ! Imi pare rau sa va spun dar sunteti niste plagiatori .. Ne-ati copiat numele. In loc the King of Race , ati pus King Of Road . Nu aveti si voi putin creier sa va faceti un nume original ? Cer suspendarea topicului + ca deja este o organizatie , aceea fiind F.M.A . Imi pare rau ca fac Off-Topic,dar din cate vad numele este al fostei mele organizatii ce tocmai ieri a fost inchisa.De ce?Pentru ca FMA era deja creeata.Si ni se spusese ca copiem.Intentia noastra era de a ne distra si uneori sa ne intrecem cu For More Adrenaline.Eu am inteles si am tacut cand mi-a fost inchis topicul.Cativa prieteni tocmai vroiau sa se inscrie.De ce ne copiati numele?Credeti ca daca mai bagati un 'the' si un 'road' in loc de 'race' rezolvati ceva.Numele a fost ideea noastra.Despre organizatie,cum se va desfasura,etc. a fost din partea lui WeeLd,ownerul FMA.Cred ca nici lui nu ii va placea ce va vedea aici.Daca eu,care nu deschisesem deja organizatia sunt suparat fata de ce vad,dar el cand deja organizatia lui isi desfasoara activitatile?Eu sincer sunt suparat.Si eu am copiat si eu am facut,dar nu chiar numele.Am mai schimbat si eu putin acolo,ceva,ca sa nu arate la fel.Dar am invatat ca nu e bine sa copiezi,chiar ieri.Chiar nu va inteleg...Se si vede cati luat cate putin de la mine,cate putin de la WeeLd.Intalnirile vor fi scrise la about me,sa stii sa iti controlezi masina,cel mai frumos tunning,drift,drag,suma peste 500.000$..acestea sunt copiate. Topicul cu 'King of Race' chiar aici: http://b-zone.ro/forum/topic/68859-king-of-race/ Veti vedea ca si Fore More Adrenaline va spune acelasi lucru.Si noi vroiam distractie,dar se pare ca nu a fost asa. Putin este si creatia voastra,dar nu tot. V-a cerut cineva părerea ? Nu prea cred . Folosește buton-ul REPORT . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCN Michael Corleone Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Mr_Qwerty - Poza in care apare ' This car is owned by X ': zzzzz - Level: 27 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Mr_Qwerty - Poza in care apare ' This car is owned by X ': zzzzz - Level: 27 - Stii sa iti controlezi masina?: Da Mr_Qwerty - acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FyDo Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: ByFyDo - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Jester - Level: 46+ - Stii sa iti controlezi masina?: ma conduce ea pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 - Nume: ByFyDo - Poza in care apare ' This car is owned by X ': Jester - Level: 46+ - Stii sa iti controlezi masina?: ma conduce ea pe mine ByFydo - Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawson Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Imi pare rau ca fac Off-Topic,dar din cate vad numele este al fostei mele organizatii ce tocmai ieri a fost inchisa.De ce?Pentru ca FMA era deja creeata.Si ni se spusese ca copiem.Intentia noastra era de a ne distra si uneori sa ne intrecem cu For More Adrenaline.Eu am inteles si am tacut cand mi-a fost inchis topicul.Cativa prieteni tocmai vroiau sa se inscrie.De ce ne copiati numele?Credeti ca daca mai bagati un 'the' si un 'road' in loc de 'race' rezolvati ceva.Numele a fost ideea noastra.Despre organizatie,cum se va desfasura,etc. a fost din partea lui WeeLd,ownerul FMA.Cred ca nici lui nu ii va placea ce va vedea aici.Daca eu,care nu deschisesem deja organizatia sunt suparat fata de ce vad,dar el cand deja organizatia lui isi desfasoara activitatile?Eu sincer sunt suparat.Si eu am copiat si eu am facut,dar nu chiar numele.Am mai schimbat si eu putin acolo,ceva,ca sa nu arate la fel.Dar am invatat ca nu e bine sa copiezi,chiar ieri.Chiar nu va inteleg...Se si vede cati luat cate putin de la mine,cate putin de la WeeLd.Intalnirile vor fi scrise la about me,sa stii sa iti controlezi masina,cel mai frumos tunning,drift,drag,suma peste 500.000$..acestea sunt copiate. Topicul cu 'King of Race' chiar aici: http://b-zone.ro/forum/topic/68859-king-of-race/ Veti vedea ca si Fore More Adrenaline va spune acelasi lucru.Si noi vroiam distractie,dar se pare ca nu a fost asa. Putin este si creatia voastra,dar nu tot. Tu spui asta? care tu ai copiat idea lui weeld 100%. Idea lui griFu, este diferita fata de a ta.. + ca griFu, zice acolo asa: "Motivul pentru care am creeat încă o organizație este pentru ca toate organizațiile au avut maxim 3 întâlniri după care nimeni nu s-a mai ocupat.", weeld si'a inchis Topicul si nu a mai continuat cu acest Eveniment, insă griFu, spune clar ca el vrea sa faca ceva din asta si sa ne distram, asa ca nu ai niciun drept sa comentezi. Tu cel care ai copiat idea lui weeld /: imi cer scuze pentru off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Atenție ! întâlnirile vor începe când v-om fi 20 de membri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erduan Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 - Nume: Toreno - Poza in care apare ' This car is owned by X ': http://uploadimage.ro/images/12493380663759730672.png - Level: 50 - Stii sa iti controlezi masina?: Cat de cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 - Nume: Toreno - Poza in care apare ' This car is owned by X ': http://uploadimage.ro/images/12493380663759730672.png - Level: 50 - Stii sa iti controlezi masina?: Cat de cat Toreno - Acceptat. King of the Road recruteaza inca 12 membri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.