Jump to content

SA:MP RPG Userbars

GreenMan
 Share

Recommended Posts

barzini.jpg

corleoneh.jpg

cuneo.jpg

fbif.jpg

65359506.jpg

hitmanv.jpg

99734129.jpg

72339068.jpg

paterno.jpg

56421350.jpg

58504183.jpg

stracciq.jpg

tattaglia.jpg

taxicabt.jpg

tccj.jpg

Sper sa va placa si sa le purtati.

Pentru a le purta, dati click dreapta si 'Copy Image Location', apoi Ctrl+V unde doriti sa o puneti.

Momentan sunt cele mai reusite , dar acolo unde scrie let`s play together este inghesuit putin .

Felicitari

Da, vroiam sa fie egal cu Community, iar daca faceam 'Community' mai larg nu prea dadea bine.

Felicitari, sunt dragute, dar ideea este inspirata.

Nu-i adevarat. Asa mi-a venit odata. Fii atent la textura si la restu', n-am copiat NIMIC.

Sunt foarte bune, dar ar fi fost interesant sa incerci si o alta varianta.. sa pui doar logo'ul B-Zone in stanga, iar partea din dreapta s-o lasi la fel. Ai un +.

Sunt ok dar sunt inghesuite, daca i-ai da umpic de spatiu intre "Let's play togheter" si "B-Zone Community" ar arata mai frumos, ai un plus pentru efort.

Pai da, dar apoi nu mai aveam loc pentru factiune.

Nu-i adevarat. Asa mi-a venit odata. Fii atent la textura si la restu', n-am copiat NIMIC.

Nu lua foc ca nu a zis ca ai copiat.

Doar ca in genul asta au mai fost facute userbarurile.Ce'i drept, astea sunt cele mai reusite in genul asta.

Sfat: Fa-le putin mai mari, ca inaltime.B-zone scrie mai mic si poti chiar sa scoti textul let's play together.In fata la B-zone, sau in dreapta de tot, poti pune "emblema" comunitatii.Adica, acel cap/joker sau ce'o fi.

Sfat 2: Fa pentru toata comunitate, nu decat pentru RPG, ca B-zone nu inseamna decat RPG.

Felicitari !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.