Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:mR.Renato

Level:26+

Varsta(reala):16 si 7 luni.

Sex (masculin / feminin)Masculin :M

De cat timp jucati pe server? :1 an.

Factiuni precedente :Paterno x 5, Cuneo x3 , NG , Stracci , TTC ,Tattaglia, Barzini .

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am picat perioada de teste.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place sa fiu assasin si pentru ca vreau sa ma fac respectat pe acest servar si cred ca H.A este keya.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :H.A se ocupa cu assasinarea plaierylor care au contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Da odata eram la event si vroia sa ma omoare.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore.

Nickname-uri anterioare :NighT { am pus si mafiile dupa acest cont}

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimage.org/image/7wgw8r419/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 ad aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da /ad aiurea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,

Alte precizari? :Multumesc anticipat.

Nume in joc:AbElLx

Level:17

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :5 luni

Factiuni precedente :Corleone Family,Stracci Family,dupa aceea din nou Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 3 Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place agentia si sa ajut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor playeri in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6h

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimage.org/image/ha6c2rbsn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc!!!

Edited by AbElLx

Nume in joc: sorynRO

Level: 22

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 5 luni

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company <<13.11.2011-11.12.2011>> Lider: MasterTrap21

Fire & Medic Departament <<17.12.2011- 22.12.2011 >> Lider: [F4L]Corneliu

Taxi Cab Company <<30.12.2011-3.02.2012>> Lider: MasterTrap21

News Reporter <<09.02.2012-10.02.2012>> Lider: UnknownX

Fire & Medic Departament <<19.02.2012- 06.03.2012 >> Lider: Corneliu

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia pentru ca vruiam sa intru in alta factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - rank 3 de 2 ori

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In ultima vreme am jucat jocul Hitman: Blood Money si vreau sa fac si in samp ce am facut in acel joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea jucatorilor, pe care alti jucatori pun contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : DA

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: NU

Ai mai fost membru Hitman :NU

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : DA

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s6.postimage....z/sa_mp_001.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am luat ban niciodata

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : NU

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: DA

Alte precizari? :Sper sa fiu acceptat

Edited by sorynRO

Nume in joc: Xavier_VeleZ

Level: 19

Sex (masculin / feminin)Masculin :M

De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni.

Factiuni precedente : News Reporter ; Paterno ; Barzini ; Taxi Cab ; Police Departament ; Tattaglia ; Tow Truck

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demisionat pentru o chestie minora,care nu o sa se mai repete.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Taxi Cab

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este factiunea mea preferata , care are un scop unic : cel de a ucide persoanle in schimbul unei sume de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu uciderea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore. In weekend toata ziua ..

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/D1T3l.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc pentru atentie.

Edited by XavierV

Nume in joc: Squiz

Level: 34

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si 2 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Paterno Family x2, The Stracci Family x2, The Cuneo Family, The Corleone Family x3, The Barzini Family x2, National Guard, Police Department, News Reporter, Taxi Cab Company, The Tattaglia Family, Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni : Soldato ( rank 2 ) - The Barzini Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Micku7zu a renuntat la lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sgarrista ( rank 3 ) - The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie respecata, cu membrii seriosi si cu o ocupatie foarte interesanta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : 13slash, Grove05.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/m9fe46ubf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 pentru DM si limbaj, la level mai mic.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru reclama... mi-a fost spart contul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as avea BlackList, as platii.

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc:GroveCatalin

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : 2 ani cu o mica intrerupere

Factiuni precedente : Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni :3(Cabbie)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3-Taxi Cab Comapny

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cred ca este o factiune cu un lider si cu niste membri exceptionali si cred ca mi se potiveste pe masura

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency este o factiune care ajuta playeri dupa b-zone sa se razbune pe dusmani lor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu ca pe tatal nostru

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/i9yh3q9vj/ (imi cer scuze am facut pe post image.org deoarece numi merge imageshack)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Respect:Addyn,Bobo,Mastertrap21,Kelton,Vinnie,Spawn,=SOLDIER=,BrawL si Gabb

Imi cer scuze retrag! sia sa nu cred ca as fi fost acceptat deoarece am lvl prea mic

Edited by grovecatalin

Nume in joc: Andrei_Diaz

Level: 20

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: 5 luni

Factiuni precedente: TCC,Paterno,Stracci,Barzini,Corleone,Tattaglia,Cuneo,Hitman,Tattaglia

Rank-ul ultimei factiuni: Tattaglia rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Am avut 1 in toate

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece si mi-a placut foarte mult si as vrea sa revin. Un asasin este un ucigas profesionist ce isi priveste tinta din umbra si folosind mediul inconjurator el trbuie sa isi duca pana la sfarsit indeplinirea contractului,esecul nefiind permis.Un Hitman in devenire trebuie sa dea dovada de o activitate buna,seriozitate si respect.Sa ajut playeri sa se " razbune " pe dusmani prin rezolvarea contractelor. Odata intrat in aceasta Agentie contractele vor fi duse la bun sfarsit intr-un mod cat mai eficient si mai silentios. Hitman Agency este factiunea care merge pe infor/ma/tii sigure si care isi inchieie socoteala cu o victima intr-un loc ferit de ochiul lumii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu finalizarea contractelor intr-un mod cat mai silentios.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,si nici nu as vrea sa am

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Dintr-o prostie,care nu se va mai repeta

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 ore

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/pb53W

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3 - numai stiu il am de cand aveam level 2-3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: As vrea sa revin deoarece am fost si mi-a placut,dar sfarsitul a fost tragic,din cauza unei prostii din partea mea.

Nume in joc: Micku7zu

Level: 21

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 1 an jumate.

Factiuni precedente : School Instructor, The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni :5(Barzini Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Intotdeauna am vrut sa intru in aceasta agentie, sper sa am acum o sansa.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family - lider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Intotdeauna mi-a placut munca de hitman si imi va place.Cred eu ca pot face fata provocarii si pot face cele mai frumoase contracte contra-cost, bineinteles.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea oamenilor contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Categoric.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, ma inteleg bine cu toti.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde, desi ajung cam la 8-9 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/khwkr205n/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am avut 3 warn-uri.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca se afla ca sunt pe vreun BlackList, platesc.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Edited by Addyn

Guest SamMyy

Nume in joc: .SamMy.

Level: 27

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : De 1 an.

Factiuni precedente : National Guard , The Paterno Family , The Corleone Family , Police Departament , School Instructor .

Rank-ul ultimei factiuni : Soldato ( rank 2 ) - National Guard .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A trebuit sa plec din tara , si nu am mai avut timp de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario (Rank 5) - The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ce-a mai respecatata organizatie si se ocupa cu lucruri interesante.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor persoane pe anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]Yakuza

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/vhw0r9bmr/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc , astept raspunsul!

1zgulah.png

Nume in joc: ..eNeRgY..

Level: 2o+

Varsta: 17 ani.

Sex: Masculin.

De cat timp jucati pe server?: De 1 an.

Factiuni precedente: News Reporter (Rank 1) Fire & Medic Department (Rank 1) Barzini Family (Rank 1) Tattaglia Family (Rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia,deoarece imi doream enorm sa aplic la aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Tattaglia Family (Rank 2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In aceasta agentie domina respectul,seriozitatea.Este factiunea mea preferata,cu membrii activi,foarte bine instruiti si cu un lider pe masura.Dupa parerea mea "Hitman Agency" este cea mai puternica de pe server,atat financiar,cat si tehnic.Consider ca "Hitman Agency" are nevoie de un agent talentat,cu experienta,serios,activ si capabil sa indeplineasca misiunile cerute,iar aceste insusiri ma caracterizeaza.Ador sa fiu asasin si sa indeplinesc contracte.Din aceasta agentie fac parte agenti bine instruiti,cu bun simt,ce dau mereu dovada de respect."Hitman Agency" este cunoscuta atat in jocurile virtuale cat si in realitate si sunt convins ca imi va prinde bine si va fi o experienta de neuitat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da,si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,niciodata.

Ai mai fost membru Hitman: Da,cu "Woozie" lider.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Am picat testele.( Nu am indeplinit contractul respectiv)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ 7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: .eNeRgY.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp006cq.png/

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3 (Datorita comportamentului meu exemplar)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu,nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,bineinteles.

Alte precizari?: Va multumesc frumos pentru timpul acordat,imi doresc foarte mult sa intru.Promit sa nu dezamagesc!

Edited by eNe RgY

Nume in joc: ResQ

Level: 19+

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an & 4 luni.

Factiuni precedente : F/M departament , The Paterno family , The Barzini family , The Tattaglia family

Rank-ul ultimei factiuni : The tattaglia family rank (1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Paterno rank (2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pt ca vreau sa imi fac o cariera , e o agentie organizata si foarte respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu kill-uri.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Doar odata , am fost pe black-list , dar m-am conformat regulilor fara nici o problema.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DM (eram cu 1 prieten si ma atacat 1 civil , m-am dat jos sa ma apar si tot eu am picat de vina , si am primit 1 mic ban)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Imi doresc sa intru in Hitman Angecy , sa imi pot face o cariera si sa pot fi alaturi de voi.Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Daniel_Matthews

Level: 20

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 3 luni

Factiuni precedente : Tattaglia Family ( rank 2 ) , NG ( Rank 3 ) , F/P ( Lider )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : De cand joc pe server este prima oara cand imi doresc sa intru in Hitman si sper sa fie in bafta mea ..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F/P - Lider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cum am spus si mai sus nu am fost niciodata in aceasta factiune si doresc sa incerc si eu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asassinarea playerilor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -----

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare : -------

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sper ca da , nu am incercat pana acum

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata

Alte precizari? : Multumesc
Edited by Kvb Bv

Nume in joc: BiGziLa

Level: 27

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 8 luni.

Factiuni precedente : The Corleone Family (x3) , The Barzini family .

Rank-ul ultimei factiuni : The Corleone Family [Rank 2]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vreau sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Caporegime [Rank 4] The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este ce-a mai respectata factiune , si imi place enorm cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane , pe anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8 h.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/945cqx8lx/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Mutumesc anticipat , astept raspuns.

Edited by BiGziLa

Nume in joc:MefX

Level:24

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 9 luni.

Factiuni precedente :

The Paterno Family - rank 3

The Paterno Family - rank 2

The Paterno Family - rank 2

The Stracci Family - rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie pentru ca nu m-am acomodat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agenție serioasă, care se ocupă cu ceva special, cu o conducere foarte bună si membrii serioși.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor intr-un mod cat mai silențios în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1108.photobucket.com/albums/h416/aguero07/sa-mp-030.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru atitudine non-rp

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru bug abuse (jail evade)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Tin sa precizez că pana maine o sa am FP 0/60. Mulțumesc.

Nume in joc: vDM

Level: 23

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an+

Factiuni precedente : Taxi,Fireman/Paramedic,Cuneo,Tattaglia

Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca este o agentie serioasa si pentru ca imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/amitwfcxz/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din fericire nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da dar nu va fi cazul.

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa. Multumesc

Nume in joc: [mR].SpriTes

160x5bc.jpg

Level:32

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an2 luni

Factiuni precedente : The Stracci F , The Paterno F , Fireman/Paramedic , Taxi Cab Compani , Police Departament , F.B.I , School Instructor ,The Cuneo F , The Corleone F

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 The Corleone F

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Stracci F

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aceasta factiune este foarte organizata .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am luat testele arme / contract si Woozie avea de ales intr-e mine si un alt player , la ales pe el.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5H

Nickname-uri anterioare : -'-

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i42.tinypic.com/1zd9qoz.png

Alte precizari? : Succes.

Edited by VlaD spR

Nume in joc : Hank

Level : 30

Varsta(reala) : 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : Joc pe server de aproximativ 1 an.

Factiuni precedente : Fireman / Paramedic ( Rank 1 ), The Paterno Family ( Rank 4 ), Fireman / Paramedic ( Rank 1 ), The Barzini Family ( Rank 1 ), The Paterno Family ( Rank 5 ), The Paterno Family ( Rank 2 ), The Corleone Family ( Rank 2 ), National Guard ( Rank 1 ), News Reporter ( Rank 2 ), The Paterno Family ( Rank 1 ), Federal Bureau of Investigations ( Rank 1 ), Tattaglia Family ( Rank 1 ), Taxi Cab Co. ( Rank 1 ).

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Trainee ).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Taxi nu este pentru mine.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 , 6 - The Paterno F.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune organizata, un lider capabil de functia pe care o are. Imi place foarte mult ideea sa omori pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Binenteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu, nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, desi imi doresc foarte mult.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ( Depinde de zi )

Nickname-uri anterioare : Klaus

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da, vorbesc si scriu foarte corect din punct de vedere gramatical.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://postimage.org/image/wz9m9xbnr/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( Am dat un /ad aiurea ).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da... a intrat cineva pe contul meu, si ca sa nu faca nimic rau, Kip mi-a banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Alte precizari? : Succes!

Edited by Hank

Nume in joc:WebeR

Level:50(334/204)

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :2 ani jumate.

Factiuni precedente :The Tattaglia Family,The Cuneo Family,The Corleone Family,The Barzini Family,The Paterno Family,The Stracci Family,Police Departement,National Guard,School Instructor,Medici,Taxi,F.B.I,

Rank-ul ultimei factiuni :The Tattaglia Family(rank 5)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a incerca sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School Instructor(rank 6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 in timpul saptamanii si in weekend 10 +

Nickname-uri anterioare :-

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/33884157170570439169.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3-datorita comportamentului meu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Succes tuturor.

Nume in joc: Meghy.

Level: 59

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 06 februarie 2010

Factiuni precedente : Police Departament, Taxi Cab

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a aplica in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Stracci, Paterno, Taxi Cab.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca din punctul meu de vedere este o factiunea foarte buna cu un obiectiv foarte interesant.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor contracost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Mariano_Corttez, Meghy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/yl5iqa8n1/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : perioade scurte, 3/3 warns.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca sunt, da.

Alte precizari? Nu multumesc.

Acceptati pentru teste: Adryan5200.Andrey.,Andrei_Diaz,Micku7zu,.SamMy.,BiGziLa,[mR].SpriTes,WebeR,Meghy.

• Este ultima data cand fac abateri de la regula,daca nu completati si campul cu rank-ul ultimei factiuni specificand factiunea nici nu ma uit la cereri.
  • Cine nu se prezinta in maximum 24 de ore la teste este picat.
  • Un rank 4 va va contacta pentru teste,iar daca vedeti ca nu o face ii trimiteti un mesaj intrebandu-l daca este liber.

Nume in joc: EleMenTalL

Level: 47

Varsta(reala): 20 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 10 luni + -

Factiuni precedente: Tattaglia , P.D , S.I

Rank-ul ultimei factiuni: 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Dupa 5 luni am considerat ca a venit timpul sa incerc si alta factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 6 (boss) School Instructor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca mereu mi-am dorit sa ajung aici iar acum cred ca este momentul sa-mi incerc norocul, consider ca aici nu o sa ma plictisesc si doresc sa-mi fac prieteni noi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da!

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s16.postimage...z/sa_mp_007.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3 (baiat cuminte)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu-mi amintesc sa fi fost banat...

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Alte precizari?: Bafta la toti!

Edited by EleMenTalL

Nume in joc: ALeXy29

Level: 32.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) Masculin.:

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani. (aproape )

Factiuni precedente :Taxi Cab Company x3 , The Stracci Family x3 , The Barzini Family x2 , Police Departament , News Reporter x2 ,The Corleone Family , Tow Truck Company x2.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 2 in TTC.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doream ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este cea mai respectata factiune si cred ca este o adevarata provocare sa intri aici , iar eu sunt onorat sa o accept.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-7 ore.

Nickname-uri anterioare :Gypsy.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6669upcm5/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru ca am intrat cu nume obscene ( nu am fost eu ).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? :Multumesc.

Edited by ALeXy29

• Nume in joc: TraTeCyy
  • Level: 38+
  • Varsta(reala): 13.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : ~1an.
  • Factiuni precedente : The Corleone Family , The Stracci Family , The Tattaglia Family , The Cuneo Family , The Barzini Family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Don Barzini.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doar niste greseli minore , pentru care , dintre toti liderii , doar eu am fost sanctionat.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Barzini.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cei mai buni jucatori de pe server sunt aici.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoararea oamenilor contra-cost.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru Hitman.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4.
  • Nickname-uri anterioare : Nu am avut.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5bl27973b/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am gresit parola de x3.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe niciun BlackList.
  • Alte precizari? : -

Edited by TraTeC

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.