Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Mr_Qwerty

Level: 30

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Mai am puţin şi împlinesc 2 ani pe comunitate şi totodată de când joc pe acest server.

Factiuni precedente : School Instructor (rank 1, leader dRE), The Barzini family (rank 4, leader [F4L]Oasis9), Federal Bureau of Investigations (rank 1, leader Robotiquis), The Corleone family (rank 2, leader Razvan14), News Reporter (rank 1, leader UnknownX), The Barzini family (rank 6, leader Oantzah, Micku7zu, TraTeCyy, Kaiac, aLyn.masteR, Oantzah), National Guard (rank 1, leader ChevChelios), The Corleone family (rank 2, leader Epsylon, UnknownX)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - The Corleone family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe (lider nou)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini family - Rank 6 (Consigliere)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru că îmi place foarte mult cu ce se ocupă.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor jucători în schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7 ore, depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : [DGS]Qwerty

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineînţeles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, bug abuse cu FCR Cuneo (eram începător)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :

Nume in joc: Raduku.

Level: 31.

Varsta(reala): 15 ani jumate

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni cred

Factiuni precedente : Tattaglia(rank 1) , Cuneo(rank 2) , School Instructor(rank 3) , Fbi(rank 2) , Stracci(rank 2) (wipe), F/m(Rank 1) (wipe), Cuneo(rank 3) , Fbi(rank 3)

Rank-ul ultimei factiuni : 3 FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Monotonia si-a spus cuvantul , asa ca am devenit inactiv, + ca am vrut sa intru in hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - S.I. , Cuneo, FBI

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : 3 "vise " am avut ca sa spun asa : sa intru in s.i. , sa ajung sa dau accept lawyer si sa intru in hitman, si as dori sa mi se indeplineasca ultimul vis

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : O agentie serioasa care omoara persoane in schimbul unor sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , din cate imi amintesc eu

Ai mai fost membru Hitman : Nu, aceasta este prima mea aplicatie aici

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : pana acum stateam 1-2 ore dar daca o sa intru intr-o factiune o sa stau mai mult 3-4

Nickname-uri anterioare : Raduku , Raduku.Vicious

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s14.postimage.org/9aqmvlt0h/sa_mp_047.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru /ad cu rob

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da , parola gresita de 3 ori

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: desigur

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat , o seara cat mai placuta

Nume in joc: iLuSSioN .

Level: 28 .

Varsta(reala): 18 .

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva cu mici pauze .

Factiuni precedente : Taxi Cab Co. , The Cuneo Family, The Stracci family, The Barzini Family, The Tattaglia family, Hitman Agency, The Paterno familyx2, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank1 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank2, Factiunea Tattaglia Family .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici sunt cei mai buni playeri de pe server si este o factiune care stie ce inseamna respectul unu fata de altul .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea oamenilor in schimbul unor sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Da .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit datorita abuzului de ESC la contracte, acum cu noul update este mai bine .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 Ore .

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/b4cbyqc6f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Am ajutat pe cineva sa transfere bani ilegal .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Multumesc !

117h3pj.jpg

Nume in joc: AnDeD

Level: 22

Varsta(reala): 15 ani .

De cat timp jucati pe server? : 8 luni.

Factiuni precedente : School Instructor , Tow Truck Company, Taxi Cab Company , Federal Bureau Of Investigations , Police Departament , The Barzini Family, The Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Tattaglia Family ( 1 )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : JoyPad

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company ( 3 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie disciplinata, cu un lider pe masura. Membrii sunt respectuosi si imi place cu ce se ocupa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate, nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 in timpul scolii. In weechend pot spune ca ma pot implica multe ore pe zi .

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Normal .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/yc3hkzn9x/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 -> spam si limbaj .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Odata pentru bug la AdmBot ( weaponcheat ) si odata pentru JoyPaD.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este cazul, da.

Alte precizari? : Mult succes tuturor !

Edited by AnDeD

Nume in joc: GabY.

Level: 50+

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aproape 3 ani.

Factiuni precedente : Police Departament , The Tattaglia Family , Taxi Cab Company , The Stracci Family , The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Plictiseala...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don - The Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa agentia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (dm in safe zone)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc.

117h3pj.jpg

Nume in joc: Shooter.Vicious

Level: 15+

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 3 luni+

Factiuni precedente :The Paterno Family, Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (deoarece s-a dat wipe la o saptamana dupa ce am intrat)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 (Paterno/Taxi)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune respectata, cu o conducere si niste agenti pe masura ... este o factiune complexa, cu responsabilitati mari si totodata interesanta .. n-am avut pana acum sansa sa fac parte din aceasta agentie si mi-ar placea sa imi deschid portile spre o noua aventura indelungata si sa culeg noi experiente.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane intr-un mod discret si silent contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : reece3

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/h4ts5.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da (3 wrong password,autocliker,tentativa afaceri ilegale)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Sper sa-mi acordati o sansa si nu va voi dezamagi! Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by Shooter47

Nume in joc: Radwwww

Level: 37.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : ~1 an.

Factiuni precedente : the Stracci family, the Corleone family, F.B.I., the Corleone family, Fire&Medic dept., the Tattaglia family, the Corleone family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1, The Corleone family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu puteam sa fiu online la fiecare war.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 2, F.B.I.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : pentru ca mereu mi-a placut cu ce se ocupa Hitmen Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : uciderea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu.

Ai mai fost membru Hitman : nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : nu am avut nick-uri anterioare.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/47fedurdx/full/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, dm aiurea (aveam level mic 9 daca nu ma insel, si am inceput sa trag in safe-zone.) si limbaj. (cand am descoperit de unde se gasesc nrg-urile, cineva mi-a furat nrg-ul, iar eu nu m-am putut abtine... tot level mic).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da.

Alte precizari? : nu.

Nume in joc: Dreamcool

Level: 41

Varsta(reala): 16 ani .

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , National Guard.Fire/medic dept,The Corleone family,The Cuneo Family,The Paterno Family,The Tattaglia Family,News Reporter, The Barzini Family, The Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate,am avut niste probleme de sanatate si cu scoala

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard( 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece asta am vrut sa fac de cand am ajuns pe b-zone,este dorinta mea de 3 ani de cand sunt aici,dar nu am reusit inca.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate, nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur,mai ales acum cu Sniper

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 -> Dm aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warns.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este cazul, da.

Alte precizari? : Multumesc and Respect !

Nume in joc: Julia_Lolipop

Level: 15

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Feminin.

De cat timp jucati pe server? : 01 jul 2012

Factiuni precedente : Cuneo Family , Tattaglia Family , Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme de familie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia Family - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur acestei agentii deoarece consider ca este cea mai respectata, imi place cu ce se ocupa si desigur, vreau sa incerc noul update si anume, sniper-u.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane intr-un mod cat mai ,,silent" pentru obtinerea unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, am citit si le-am invatat.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, si respect acest lucru.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitmen Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, in timpul saptamanii acord acestui joc in jur de 4 ore, iar in week-end peste 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s12.postimage.org/9mvk5yp59/gta_sa_2012_10_06_10_31_08_47.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : O zi buna.

Nume in joc: MrLee

Level: 18

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Family; Tow Truck Company; The Barzini Family x2; The Corleone Family; The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2- The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturatiagentiei? : Pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor persoane intr-un mod cat mai silentios, pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In cursul saptamanii: 3-4; Week-end: 7-8

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s14.postimage.org/ycvab9lbl/sa_mp_217.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : DM la P'n'S (eram newbie)- 3zile; 3/3 warns- 5 zile

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by M r L

Nume in joc: alesuuu

Level: 21

Varsta(reala): 22

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 3 luni

Factiuni precedente: Taxi Cab Company, Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni: 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu aveam timp in momentul respectiv de waruri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5 - Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca 'find & kill' este una dintre activitatile mele preferate, mai ales ca sa face si de la distanta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Membrii agentiei sunt platiti pentru a ucide alte persoane intr-un mod atat de discret astfel incat acestea sa nu stie ce le-a lovit.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Evident.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-10 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/7vSac.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, abuz de repair.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari?: Nu am.

Nume in joc: Indicator

Level: +40

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : +2200 hours.. 1-2.5 years.. i was inactive, but now i play much.

Factiuni precedente : Stracci 1 , F.B.I 1, taxi 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Didint want to be there, didint have time on that time, now i do. Wanted to try someting else.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 (taxi,fbi, stracci)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Hitman is best faction, i want to try that and live that. Hitmans do very good job and respectiable faction. I like hitman job.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : members paid to do /contracts, Kill victim silence.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes i do.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes Of Course.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-12 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes.

http://postimage.org/image/weghna35v/ Detective is 5. cant get ss--> server down

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 time.. long time ago, someting with 1 admin.. like "bullying". long time ago and forgived.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : No.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Of course.

Alte precizari? : Sorry for my english on there.. I cant understand romanian well and google translate isin't good.. I can speak good english in game. I got detective level 5, because i was in Fbi, but cant get to the server now.. Sorry.

Edited by indicator

• Nume in joc: Shanks.
  • Level: 45.
  • Varsta(reala): 15.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : Aproape 3 ani.
  • Factiuni precedente : F.B.I,PD,Cuneo,Corleone,Tattaglia,Stracci X2,Hitman,Taxi,TTC,S.I X2.
  • Rank-ul ultimei factiuni : 1.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa revin in Hitman.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - School Instructor.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost si m-am distrat de minune alaturi de ceilalti agenti,Hitman a fost singura factiune care m-a atras si care a reusit sa ma faca sa stau mai mult de 2 saptamani intr-o factiune,mai exact 6 luni,am reusit sa invat multe in aceasta factiune si vreau sa ma intorc pentru a-mi incheia "viata virtuala" in factiunea mea preferata.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea playerilor pentru bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Da.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am stat 6 luni in Hitman si am vrut sa ma las de sa:mp o vreme.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5 ore pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : Just_Cause.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Dau edit cand revine serverul.
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este nevoie.
  • Alte precizari? : Multumesc.Agent 47.

Nume in joc: RoxoR

Level: 51

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire and Medic Dept. [Rank 5], Tow Truck Company [Rank 5], Federal Bureau of Investigations [Rank 5] , Taxi Cab Company [Rank 1]

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company [Rank 1]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut ceva probleme in viata reala, si am fost inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - toate factiunile, cu exceptia Taxi.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune deosebita de toate celelalte, iar dorinta de a incerca ceva nou m-a impins sa fac aceasta aplicatie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor jucatori in schimbul unei sume de bani.

intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 in principal, dar este cand stau mai mult sau mai putin.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4sr3zd8dz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, cand eram la level 2 am ucis pe cineva la spawn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru spam, cand cadea serverul de 3-4 ori pe zi.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : -

Membrii acceptati pentru teste sunt: Pasaris ; Lung ; Cedryk ; Zozom ; Adrian17 ; Allen ; Mr_Qwerty ; Roxor ; Gaby. - ( 9 de membri acceptati )

• Dintre cei 9 membri acceptati pentru teste, numai 5 vor fi acceptati ca agenti cu norma intreaga.
  • Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Nume in joc: Extreme09

Level: 25+

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 3ani +

Factiuni precedente :

1.oOnGz.gifFire and Medic Departament- rank 3 [ Lider - Corneliu ] +

2.oOnGz.gifThe Stracci Family rank 1 [ LiderSimon_Dragos ] 1 saptamana+

3.oOnGz.gifFire and Medic Departament- rank 1 [ Lider - Corneliu ] 2saptamani +

4.oOnGz.gifNews Reporter rank 1 [ Lider UnknownX, Devil ] 2saptamani +

5.oOnGz.gifThe Tattaglia Family rank 1 [ Lider Norby ] 3saptamani+

6.oOnGz.gifTow Truck Company rank 2 [Lider Vinnie] 3saptamani +

7.oOnGz.gifSchool Instructor rank 1 [Lider Hogan] mai putin de 1 saptamana (a fost wipe)

8.oOnGz.gifSchool Instructor rank 3 [Lider Weber] 3 saptamani +

9.oOnGz.gifThe Barzini Family-rank 1 [lider Alyn.Master] 4/5zile [probleme personale]

10.oOnGz.gifFire and Medic Departament- rank 1 [ Lider - ALLEN] 2saptamani+

11.oOnGz.gifThe Paterno Family-rank 1 [lider- Andrew.] 1 saptamana [am fost in vacanta si am uitat cerere de inactivitate]

12.oOnGz.gif The Cuneo Family - rank 1 [lider Shlomy] [3 saptamani]

13.oOnGz.gifSchool Instructor - rank 1 [lider AUDI_RS8] [2saptamani+]

Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A inceput scoala si nu prea am avut timp de sa:mp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

School Instructor rank 3

Fire and Medic Departament- rank 3

Tow Truck Company rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata in H/A si as vrea sa incerc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor pe anumite tinte

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6/7+

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur ca da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/sbACy.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 [dm si amenintare cand aveam level mic Sper sa nu afecteze!]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am facut o ,,gluma'' si am dat un [/Ad] cu rob

Alte precizari? :Multumesc

Edited by W00ds

Nume in joc:Seby.

Level:20(Cu RP de 23)

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) :M

De cat timp jucati pe server? :1-2 ani cu pauze

Factiuni precedente : Tow Car Company-rank 3;Stracci Family-rank 2&3;F/P Dept.-rank 1;National Guard-rank 1;Barzini Family-rank 1&2;School Instructors-rank 2

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 2-School Instructors

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa incerc altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TTC;Stracci Family-rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand eram level mic,doream sa intru in aceasta agentie. De ce? Simplu, e o factiune extraordinara, mereu esti in actiune efectuand un contract si nu te plictisesti niciodata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu efectuarea contractelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da,nu am avut ocazia sa incerc pana acum.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org...pakpr/8bdb48b7/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Sper sa indeplinesc cerintele de intrare in aceasta agentie.

PS: Nu sunt Seby.Vicious, sunt Seby. Si nu am nici o legatura cu Seby.Vicious.

Edited by qr00

Nume in joc: SpeeeDyZoR

Level: 27+

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : Octombrie 2011.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company [Rank 3], Cuneo Familly [Rank 1], Barzini Familly [Rank 1], Stracci Familly [Rank 2],Police Departament[Rank 2],Corleone Familly [Rank 3,1,2]

Rank-ul ultimei factiuni : Corleone Familly [Rank 2]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Liderul a renuntat si odata cu el am parasit si eu factiunea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Taxi & Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place tensiunea si suspansul din momentul executari unui contract, regulile, normele agentiei si profesionalismul de care da dovada aceasta organizatie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor tinte in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da,l-am citit de mai multe ori.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/eqgy0.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat cereri mele.

Nume in joc: $TR@k

Level: 33

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva.

Factiuni precedente : The Stracci Family, Taxi Cab Company, The Barzini Family, Federal Bureau Of Investigation, Fireman And Medic Department, The Stracci Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate ( am avut probleme ).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - Federal Bureau Of Investigation.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Exista multa activitate si dorinta de a intra intr-o agentie si de a incerca ceva cu totul diferit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor pe o anumita suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Normal.

Poza cu /stats : http://postimage.org/image/6cll5bk91/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, AutoClicker.

Alte precizari? : Mutlumesc :*!

Nume in joc: CiuleTexXx.

Level: 39

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : ~ 2 ani si 2 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab. Co. , Barzini Family, Stracci Family, Cuneo Family, Paterno Family, Tattaglia Family, Hitman Agency, National Guard, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras o perioadata.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Barzini Family, Rank 6 - Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este una din factiuniile mele preferate, si mi-ar face mare placere sa reintru. Si pentru ca are acel ceva care nu-l au restu' factiuniilor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane impotriva unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu aveam timp de contracte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-5 ore, depinde.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/oldaddgl5/

Edited by CiuleTexXx

Nume in joc:Loliko

Level:35

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an jumatate cu o mica pauza

Factiuni precedente :TAxi, Paterno, Barzini, Tattaglia, FBI, COrleone

Rank-ul ultimei factiuni :1 (Paterno)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :M-am lasat de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune :Rank 4 (FBI)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :De mult am vrut sa ma alatur acestei factiuni dar nu am avut sansa.. si de asta as vrea sa intru si sa arat ca sunt demn de o asemenea factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Asasinare-a persoanelor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: DA

http://postimage.org/image/3srsau0xh/Cate warn'uri ai in joc? :1/3 am dat un /ad de 1 Aprilie..

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat

Nume in joc: WeezeL

Level: 53

Varsta(reala): 20 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cateva luni.

Factiuni precedente :The Tattaglia Family, Federal Bureau Of Investigations, Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni: 1 - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa incerc ceva nou,sa cunosc mai multi colegi si sa-mi fac mai multi prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor pentru anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-10 ore

Nickname-uri anterioare winNeR

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/onje6o6r3/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ,pentru joypad cand eram in Tattaglia deoarece folosea un player coolio.kill si am vrut sa incerc si eu.

Alte precizari? : Multumesc frumos !

Nume in joc: Aragorn

Level: 38

De cat timp jucati pe server? : 1 an si o luna

Factiuni precedente : The Tattaglia Family, Taxi Cab Company, Cuneo Family, News Reporter, Taxi Cab Company, National Guard, Hitmen Agency, National Guard, Paterno Family, School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 - School Instructor

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a intra in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - National Guard, School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa si ma pot acomoda usor, deoarece am mai fost membru aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unor sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa ma reintorc in National Guard.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore in timpul scolii, in weekend si vacante joc mai mult.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/lSycG.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am luat ban 3 zile pentru abuz de [/enter] si ban 5 zile pentru limbaj.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Aragorn

Nume in joc: Estrada

Level: 37

Varsta(reala): 18 Ani

De cat timp jucati pe server? : 6 Luni

Factiuni precedente :

The Stracci Family - Rank 2 - ShinyShadows

School Instructor - Rank 2 - Weber

The Barzini Family - Rank 1 - Devil

National Guard - Rank 1 - ChevChelios

The Paterno Family - Rank 1 - B0d018

Tow Truck Company - Rank 1 - Taryd0n

The Barzini Family - Rank 2 - Devil,Andrey.

The Barzini Family - Rank 2 - Kobra

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family - Rank 2 - Kobra

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece am stat foarte mult timp in mafie si vreau sa incerc ceva nou,ceva greu pentru mine.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family,School Instructor,The Barzini Family - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur Agentiei deoarece vreau sa incerc ceva nou,ceva greu,sa ajut agentia,simt ca sunt un Hitman adevarat,vreau sa ma alatur sa imi fac noi prieteni,sa invat ceva nou de la cineva cu mai multa experienta decat mine,de aceea as dori sa ma alatur Agentiei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eu consider ca aceasta Agentie se ocupa cu asasinari prin intermediul unor contracte contra cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Ore,tin sa apreciez ca nu sunt scolar,de aceea imi dedic aproape tot timp-ul in Game.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/8UL1W

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Alte precizari? : Va multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.