Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: CLouD
Level: 56
Varsta (Reala): 18
Sex (Masculin / Feminin) : Masculin.
De cat timp jucati pe server? : 4 ani
Factiuni precedente : TCC (rank 5), El Loco (rank 2). Nu am mai pus si factiunile precedente deoarece s-au schimbat numele la ele.
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : EL Loco - rank 2
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost prins cu mod de ninsoare la war.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TTC rank 5
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Intodeauna am vrut sa fac parte din aceasta factiune, dar nu mi s-a oferit sansa. Este cea mai palpitanta factiune dintre toate.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A se ocupa cu uciderea unor persoane in schimbul unei sume de bani.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Categoric.
Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
Ai mai fost membru Hitman : Nu.
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5
Nickname-uri anterioare /
conturi anterioare : -
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:
http://i.imgur.com/Lk4brEX.jpg
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Am fost banat din greseala. In loc sa-mi dea /ajail, mi-a dat ban.
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu sunt.
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal.
Alte precizari? : Pace !

Edited by CLouD X

Nume in joc: Vulturik
Level: 60 aproape 61
Varsta (Reala): 19 ani
Sex (Masculin / Feminin): Masculin.
De cat timp jucati pe server?: Din 2010
Factiuni precedente: LVPD rank 1 , VTB Rank 5
Rank-ul ultimei factiuni (Specifica si factiunea): Lvpd rank 1
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Probleme de familie
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): VTB - rank 5
De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru că este o agenție serioasă, frumoasă, respectată și pentru că imi place cu ce se ocupă.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.
Ai mai fost membru Hitman: Da.
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Lipsa de timp.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-7 ore, depinde de zi.
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: [DC]Vulturik
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/ov2Hoji
Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce): Mai de mult cand eram copil si nu gandeam si am folosit cheats !
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu.
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
Alte precizari?: Mulțumesc pentru timpul acordat. Salutări membrilor și baftă tuturor candidaților la cele 8 locuri.

Nume in joc: eFFFACER

Level: 56

Varsta (Reala): 16 ani

Sex (Masculin / Feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 26.02.2012

Factiuni precedente:

Tow Truck Company rank 4

Tow Truck Company rank 6

Tsar Bratva Rank 5

El Loco Cartel rank 1

Green Street Bloods rank 2

Federal Beaureau of Investigations rank 2

Red Dragon triad rank 2

Rank-ul ultimei factiuni (Specifica si factiunea): Red Dragon Triad rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa ma intorc in Tow Truck Company,dar vazand aplicatiile deschise am zis sa imi incerc norocul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Tsar Bratva rank 5 , Tow Truck Company rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Dupa cum bine stiti,agentia este locul in care orice jucator de pe server ar vrea sa intre,si in care de altfel si eu mi-am dorit sa intru inca de cand m-am apucat de acest joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost):

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-7 ore, depinde de zi. Uneori mai mult de 7 ore,alteori mai putin de 5.

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare:

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/8vvptp18d/

Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce): Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu.

Alte precizari?:

Edited by mez

• Nume in joc: Stephan.Corleone

Level: 38

Varsta: 17 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: 4 ani+

Factiuni precedente: Corleone - Rank 4, Taxi - Rank 6, Hitmen - Rank 4, Cuneo - Rank 6, Tattaglia - Rank 2, Stracci 2.

Rank-ul ultimei factiuni: 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am lasat si mi-a fost spart contul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Am fost aici mai demult pe vremea lui Woozie si as vrea sa ma reintorc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea persoanelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Ma intorsesem in Corleone.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu...nu le numar.

Nickname-uri anterioare: RhoddwaN.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://iceimg.com/-u7A_T1SGdCn/sa-mp-001.png

Cate warn-uri ai in joc?: 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, tentativa afaceri ilegale da nu eram eu pe cont.

Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu, cred.

Alte precizari?: -

Nume in joc: IoNuT_Yo
Level: 40 [695/158]
Varsta (Reala): 20
Sex (Masculin / Feminin) : Masculin
De cat timp jucati pe server? : Din 23.05.2010
Factiuni precedente :
Paramedic x2, Tow Truck Company x3, LV Taxi, Green Street Bloods x2, LSPD si Vietnamese Boys x2.
Rank-ul ultimei factiuni :
Tow Truck Company, Rank 3.
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut probleme cu Hard Diskul calculatorului si nu am apucat sa imi fac cerere de inactivitate.
Cel mai mare rank avut in vreo factiune :
Tow Truck Company, Rank 4.
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In priumul rand, imi place foarte mult factiunea si in al doilea rand, nu am facut parte niciodata din aceasta.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducearea la bun sfarsit a unor contracte de ucidere a unor playeri pentru anumite sume de banii.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.
Ai mai fost membru Hitman : Nu.
Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai fost.
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5-6 ore.
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : Nu am mai avut.
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.
Poza cu /stats si skill la detectiv:
http://postimg.org/image/souf1w5w9/
Cate warn'uri ai in joc? : 1/3, pentru un[/report] aiurea la level mai mic.
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Niciodata.
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu.
Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Andrei_G
Level: 20
Varsta (Reala): 17ani
Sex (Masculin / Feminin): Masculin
De cat timp jucati pe server?: 2ani
Factiuni precedente :

Fireman&Paramedics

The Corleone Family

The Cuneo Family

F.B.I

Tow Truck Company

Taxi SF

LVPD
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Rank3 - LVPD
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am depus demisia, datorita unor probleme personale, care pe moment ma impiedicau sa-mi indeplinesc raportul!
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Cuneo Family - Rank6
De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place cu ce se ocupa, este o factiune de elita si imi place modul ei de a actiona!
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Considera ca agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani!
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da!
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da!
Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!
Ai mai fost membru Hitman : Nu!
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul!
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6ore
Nickname-uri anterioare /
conturi anterioare : Nu exista!
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da
Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:
http://i.imgur.com/xJffbX6.png
Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3
Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Nu!
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu sunt!
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!
Alte precizari?: Multumesc timpului acordat!

Datorita demisiei lui skillz s-a mai eliberat un loc.

Cei acceptati pentru teste sunt urmatorii:

- [uS]PiTyK

- eZekel

- Meddy

- [OJ]FreeS7yller

- Senz0r - Membru de colectie al agentiei, profita de sansa.

- Rossi - Noroc ca ai fost sublider aici. Profita de sansa.

- [RTS]Catalin1994

- Alpha287

- ALex

- [uS]Mathiew.

- [sQ]Claudyu_Tom

- VaMpiii

- imperioli

- ___george___

- [uS]CiuleTeXxX

- Letzgo

- Skeletul

- Steve

- [GF]SupranaturaL13

RO: Aveti timp sa va prezentati pentru testul din regulamentul pana la ora cand se da proba 2. Cine nu se prezinta pana atunci va fi pe loc respins indiferent de motiv.

Asteptati un rank 4 + sa va contacteze, nu le faceti voi spam in game sau pe forum.

Proba 2 si 3 se va tine Duminica, 23.03.2014 la ora 19:00. Cine nu se prezinta la teste la acea ora va fi respins.

Succes !

EN: You have time to come for the first part of testing till Sunday 23.03.2014 at 19:00. Who doesn't present till then, will be rejected outright any reason.

Wait for a rank 4 + to contact you, don't spam them on forum or in game.

Part 2 and 3 of the testing will be Sunday, 23.03.2014 at 19:00. Who doesn't present the tests on that day will be rejected.

Good Luck!

RESPINSI:

- uN1KuL[banH] - Ai plecat din FBI pe motiv ca esti sublider de gang pe RPG2 si nu prea ai timp de RPG1. Asta nu te face suficient de activ pentru Agentie.

- Mr.Danny. - Abia ai primit unban. Iti sugerez sa devii activ, sa imi demonstrezi ca acel ban a fost singura scapare din cariera ta si vei fi rasplatit.

- Esquire - Ai primit cel putin un FW aproape in toate factiunile inafara de NG si 69. Vreau sa te vad mai activ si ca realizezi ceva pe server.

- [ZEW]Nicu_Apetrei - Ai primit recent unban + ca de cand ai devenit ''bun'' la arme ti-ai schimbat comportamentul radical. Astept sa te vad ca te transformi in baiatul ala finut de dinainte sau ai sa te obisnuiesti cu aplicatiile respinse.

- Dragos7198[VIP] - Ai avut ban recent. Desi spui ca a fost o greseala asta nu scuza mijloacele. E responsabilitatea ta sa ai grija ce faci pe server.

- Gasu21 - Consider ca nu ai experienta necesara pentru agentie. Apreciez ca te-ai dedicat doar unei factiuni, insa ar fi bine sa incerci un departament.

- NoLiFeE - Consider ca nu ai experienta necesara agentiei. Ai schimbat cam des factiunile in care ai fost.

- JustSmile - Explosive a jucat pe cont-ul tau de n ori. Asta creeaza incertitudine in privinta cine detine contul. El are deja un loc in agentie, nu are nevoie de 2.

- Chrys - Consider ca nu ai experienta necesara. Singurul tau rank 3+ este 5 intr-o factiune pasnica. Iti reamintesc ca aceasta factiune este una de asasini, nu de playeri pasnici. Incearca sa acumulezi mai multa experienta intr-un departament sau gang.

- Mr.Shadow - Abia ai primit unban. Vreau sa te vad mai activ, ca ai pofta de joc si sper sa vad ca vei face treaba buna in viitoarea factiune. Daca totul merge bine, vei fi rasplatit.

- [sQ]Speed - Abia ai primit unban + ca atunci cand ai luat ban ne-ai cam lasat balta spunand ca nu-ti pasa de game. Sper sa fii mai activ, sa faci treaba buna in factiunea viitoare.

- Shadowfax - Glume clasice fax. Ai factionpunish + ss tau e foarte original.

- Teylor - Ai parasit ultima factiune intr-un mod rusinos. Detii performanta sa ai 2/3 conturi banate. Vreau sa vad din partea ta un comportament mai bun si mai multa activitate pentru a intra in agentie.

- Pensul - Alti se chinuie de luni bune sa fie acceptati si tu imi aplici la 3 zile dupa ce te-ai reapucat. Consider ca nu ai experienta deloc necesara + ca ai avut ban pentru un motiv urat.

- S.VLAD - Multe factiuni le-ai parasit cu fp + ca ai avut ban pentru motive urate.

- ClouD - Mai ai multe de demonstrat pentru a spune ca acel ban a fost o greseala. Vreau sa vad o schimbare de activitate si o schimbare in comportamentul tau. Incearca sa faci vechime intr-o factiune inainte de a pleca.

- Vulturik - Abia ai primit unban. Apreciez ca te-ai dedicat unui gang toata cariera ta, insa vreau sa vad totusi ca acel ban urat a fost o greseala. Incearca un departament unde sa acumulezi experienta mare.

- eFFFACER - Cam te-ai umplut de FW-uri in ultime factiuni. Vreau sa vad o schimbare in comportamentul tau si ca nu mai faci greseli in viitoare factiune. Dupa, vei fi rasplatit.

- Stephen.Corleone - Abia ai primit unban + ca mai multi agenti mi s-au plans de comportamentul tau. Astept sa vad o schimbare din partea ta daca doresti sa intri in agentie.

- IoNuT_Yo - Ai fost data afara din TTC cu 3 fw. Mai ai de muncit ca sa faci parte din agentie.

- Andrei_G - Ti-ai dat demisia din LVPD pe motiv ca nu ai timp de joc, acum 2 luni. De atunci nu ai mai facut nimic. Astept sa vad o schimbare.

Edited by FlorinHBK

Sistemul de aplicare în cadrul unei facțiuni a fost schimbat. De acum înainte aplicațiile nu se vor mai face pe forum ci DIRECT pe siteul http://rpg.b-zone.ro/

Pentru a face o aplicație vă logați frumos cu datele contului din JOC. În tab-ul Factions veți găsi butonul Apply în dreptul fiecărei facțiuni care are aplicațiile deschise. Faceți click pe acel buton pentru a aplica în respectiva facțiune, urmând să completați câmpurile modelului de aplicație.

Mai multe informații găsiți la Server Annoucements.

English

The application system for a faction has been changed. From now on applications will no longer be made on the forum but DIRECTLY on our site http://rpg.b-zone.ro/

To make an application you need to log in with your GAME details. in the Factions tab you will find the Apply button besides each corresponding faction that has its applications open. Click on that button to apply in that faction and complete the fields from the application model.

For further details visit Server Annoucements.

RO : Hitmen Agency recruteaza 10 noi agenti.
Aplicatiile vor fi deschise
24 ore.
Tratati modul de completare a aplicatiilor cu seriozitate si sinceritate. Aplicatiile se fac pe site-ul
http://rpg.b-zone.ro/

Nu va faceti program pe weekend deoarece toate probele se vor tine pana Duminica la ora 00:00.

EN : Hitmen Agency is recruting 10 new agents.
The application topic will be unlocked for
24 hours.
Treat the model of completation with seriousness and sincerity. The aplications will be made on the site

All test will be given untill Sunday at 00:00.

Edited by FlorinHBK

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: AlexM, Just.Xes, Zokee, Regenesis, Vampii, Bogdibmx, Draco, Show, Adrian28, Nikola_Jokic.
Aveţi timp să daţi proba
1 ( regulamentul ) până Duminică la ora 18:00.

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 18:00 Duminică. Agenţi se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela.

Proba 3 ( contractul ) va avea loc după eventul lui Kelton, la ora 22:00.

Cine nu se prezintă la proba 1 până la ora 18:00 va fi picat automat. La fel, cine nu se prezintă la proba 2 şi 3 până Duminică la ora 00:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: AlexM, Just.Xes, Zokee, ReGenesis, Vampii, Bogdibmx, Draco, Show, Adrian28, Nikola_Jokic.

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Sunday at 18:00.

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 18:00 on Sunday. Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels.
Sample 3 ( the contract ) will take place after Kelton's Event at 22:00.
Edited by FlorinHBK

RO : Hitmen Agency recrutează 8 noi agenţi.
Aplicaţiile vor fi deschise 14
ore.
Trataţi modul de completare a aplicaţiilor cu seriozitate şi sinceritate.
Aplicatiile se fac pe site-ul http://rpg.b-zone.ro/

EN : Hitmen Agency is recruting 8 new agents.
14 hours.
Treat the model of completation with seriousness and sincerity.
The aplications will be made on the site http://rpg.b-zone.ro/

Edited by FlorinHBK
Greseala gramaticala

RO : Datorită numărului mare de aplicaţii, cei acceptaţi pentru teste sunt: Zokee, Adrian28, Nikola_Jokic, Kiranulea, Ronaldo.xD, Bullz007, Radu, [F4L]Dextter, Christian., ALex, Adrean, Bad, Mihnea, Freelander, kiNNNder, Carrey. .

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ) până Sâmbătă la ora 13:00 .

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 13:00 Sâmbătă . Agenţi se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela. Am acceptat 16 persoane deci vor fi 8 vs 8 iar apoi 4 vs 4.

Proba 3 ( contractul ) va avea loc după.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Sâmbătă la ora 13:00 dimineaţa va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: Zokee, Adrian28, Nikola_Jokic, Kiranulea, Ronaldo.xD, Bullz007, Radu, [F4L]Dextter, Christian., ALex, Adrean, Bad, Mihnea, Freelander, kiNNNder, Carrey. .

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Sunday at 13:00 .

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 13:00 on Sunday. Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels. I accepted 16 agents so i will put 8 vs 8 and after that, 4 vs 4.
Sample 3 ( the contract ) will take place after.
Who doesn't show for the sample 1,2 and 3 untill 13:00 on Sunday will be rejected.
Edited by FlorinHBK

RO : Hitmen Agency recrutează 16 noi agenţi.
Aplicaţiile vor fi deschise 12
ore, sau mai mult timp (depinde de numărul concurenţilor).

EN : Hitmen Agency is recruting 16 new agents.
12 hours, or more.

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: M4MS., sKillz, Vampiii, ALex, Kiranulea, Metaphour, Edward_Nisan, Vlad., .Dany., Madytz, kistucsok, DH01, Carrey., riZea, Freelander, Trna.

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ) până Sâmbătă la ora 16:00.

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 16:00 Sâmbătă. Agenţi se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Sâmbătă la ora 16:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: M4MS., sKillz, Vampiii, ALex, Kiranulea, Metaphour, Edward_Nisan, Vlad., .Dany., Madytz, kistucsok, DH01, Carrey., riZea, Freelander, Trna.

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Saturday at 16:00.

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 16:00 on Saturday. Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels.

Who doesn't show for the sample 1, 2 and 3 untill 16:00 on Saturday will be rejected.

Edited by FlorinHBK

RO : Hitmen Agency recrutează 18 noi agenţi, din care doar 9 vor rămane in facţiune.

Aplicaţiile vor fi deschise 12 ore, sau mai mult timp (depinde de numărul concurenţilor).

EN : Hitmen Agency is recruting 18 new agents, from which only 9 will remain in faction .
12 hours, or more.

Edited by RzR MariuS

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: Andrew, sNrobert[ZEW], XtaZy, [GF]Mihnea, Vinnie, [uS]Edward_Nisan, [sQ]Levyy, Qazdawn[ToV], Daniel., BeenZi, [GF]Zokee, [sQ]Coza, [uS]Adrian28, Christian., [uS]Toreno, Dipper[ToV], Rebootsrl, Wisler[ToV].

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ) până Vineri la ora 16:00.

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 20:30 Vineri. Agenţii se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Sambata la ora 22:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: Andrew, sNrobert[ZEW], XtaZy, [GF]Mihnea, Vinnie, [uS]Edward_Nisan, [sQ]Levyy, Qazdawn[ToV], Daniel., BeenZi, [GF]Zokee, [sQ]Coza, [uS]Adrian28, Christian., [uS]Toreno, Dipper[ToV], Rebootsrl, Wisler[ToV].

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Friday at 16:00.

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 20:30 on Friday. Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels.

Who doesn't show for the sample 1, 2 and 3 untill 00:00 on Friday will be rejected.

Edited by RzR MariuS

RO : Hitmen Agency recrutează 18 noi agenţi, din care doar 9 vor rămane in facţiune.

Aplicaţiile vor fi deschise 12 ore, sau mai mult timp (depinde de numărul concurenţilor).
Trataţi modul de completare a aplicaţiilor cu seriozitate şi sinceritate. Aplicatiile se fac pe site-ul http://rpg.b-zone.ro/

EN : Hitmen Agency is recruting 18 new agents, from which only 9 will remain in faction .
The application topic will be unlocked for 12 hours, or more.
Treat the model of completation with seriousness and sincerity. The aplications will be made on the site http://rpg.b-zone.ro/

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: .Daniel., [F4L]Deidara, Hogan, [GF]Robert, BoOogdaN, [uS]Sickk, Adytzu, Rexona[ToV], XtaZy, Anthonny.[bTD], CreS, [AIM]CraiovaAdy, BlooD, [AIM]Mikeyoto, Aleksandr_Lakhonin, Robertooo[ToV], [uS]Bogdanu., Loliko.

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ) până Sâmbătă la ora 16:00.

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 21:00 Sâmbătă. Agenţii se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Sâmbătă la ora 22:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: .Daniel., [F4L]Deidara, Hogan, [GF]Robert, BoOogdaN, [uS]Sickk, Adytzu, Rexona[ToV], XtaZy, Anthonny.[bTD], CreS, [AIM]CraiovaAdy, BlooD, [AIM]Mikeyoto, Aleksandr_Lakhonin, Robertooo[ToV], [uS]Bogdanu., Loliko.

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Saturday at 16:00.

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 21:00 on Saturday . Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels.

Who doesn't show for the sample 1, 2 and 3 untill 22:00 on Saturday will be rejected.

Edited by RzR MariuS

RO : Hitmen Agency recrutează 16 noi agenţi, din care doar 8 vor rămane in facţiune.

Aplicaţiile vor fi deschise 20 ore, sau mai mult timp (depinde de numărul concurenţilor).

EN : Hitmen Agency is recruting 16 new agents, from which only 8 will remain in faction .
The application topic will be unlocked for 20 hours, or more.

Edited by RzR MariuS

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: Owned, DonBrody, Alright, Porter, Striker, Darius, Meridional, Dropzz, Termi, Cappy, [F4L]Carter013, M.Ionut, aLexBz, Adytzu, Sisu, Birdiii.

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ) până Luni la ora 20:00.

Proba 2 ( armele ) va avea loc la ora 21:00 Luni. Agenţii se vor aduna în primul hambar şi vor fi aleşi într-un mod aleatoriu de leader pentru a se duela.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Luni la ora 21:00 va fi picat.

Asteptati sa fiti contactati de un rank 4+, nu-l sunati voi.

EN : Those accepted for the tests are: Owned, DonBrody, Alright, Porter, Striker, Darius, Meridional, Dropzz, Termi, Cappy, [F4L]Carter013, M.Ionut, aLexBz, Adytzu, Sisu, Birdiii.

You have time to give sample 1 ( the rules ) until Monday at 20:00.

Sample 2 ( the gun test ) will take place at 21:00 on Monday . Agents will gather in the first barn and will be chosen random by the leader for duels.

Who doesn't show for the sample 1, 2 and 3 untill 21:00 on Monday will be rejected.

Wait for a rank 4+ to call you, don't call them.

Edited by RzR MariuS

RO : Hitmen Agency recrutează 10-12 noi agenţi, din care doar 5-6 vor rămane in facţiune.

Trataţi modul de completare a aplicaţiilor cu seriozitate şi sinceritate. Aplicatiile se fac pe site-ul http://rpg.b-zone.ro/

EN : Hitmen Agency is recruting 10-12 new agents, from which only 5-6 will remain in faction .
Treat the model of completation with seriousness and sincerity. The aplications will be made on the site http://rpg.b-zone.ro/

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: Mike..., AUDI_RS8, DonBrody, Caps, DoKy, Brunetta., CreS, macabru, Metaphour, birdiii, BMWpower, Alvinnn.

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ), respectiv proba 2 ( contractul ) până Marti la ora 20:00.

Proba 3 ( testul de arme ) va avea loc după (Marti, ora 20:00).

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 şi 3 până Marti la ora 21:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: Mike..., AUDI_RS8, DonBrody, Caps, DoKy, Brunetta., CreS, macabru, Metaphour, birdiii, BMWpower, Alvinnn.

You have time to give sample 1 ( the rules ) and sample 2 ( the contract ) until Tuesday at 20:00.

Sample 3 ( the gun test ) will take place after (Tuesday, at 20:00).

Who doesn't show for the sample 1, 2 and 3 untill 21:00 on Tuesday will be rejected.

Edited by RzR MariuS

RO : Hitmen Agency recrutează aproximativ 30 noi agenţi, din care aproximativ 15 vor rămane in facţiune.
Trataţi modul de completare a aplicaţiilor cu seriozitate şi sinceritate. Aplicatiile se fac pe site-ul

EN : Hitmen Agency is recruting 30 new agents, from which only 15 will remain in faction .
Treat the model of completation with seriousness and sincerity. The aplications will be made on the site

Edited by RzR MariuS

RO : Cei acceptaţi pentru teste sunt: Anded, Carl, Robert, RolexXx, Silence, Rick., Ribe, KeNNeDy, Zokee., Kinoto, John_Oanca, Haze., Edu, Oanna, Radu, Squiz, Danut, PresuPusu, Bone, Popandaul, BiGziLa, Krups, Kraft, Maxtreme2008, Ander, BlackThief, Nate, Ace.Vercetty.

Aveţi timp să daţi proba 1 ( regulamentul ), respectiv proba 2 ( contractul ) până Vineri la ora 20:00.

Cine nu se prezintă la proba 1, 2 până Vineri la ora 21:00 va fi picat.

EN : Those accepted for the tests are: Anded, Carl, Robert, RolexXx, Silence, Rick., Ribe, KeNNeDy, Zokee., Kinoto, John_Oanca, Haze., Edu, Oanna, Radu, Squiz, Danut, PresuPusu, Bone, Popandaul, BiGziLa, Krups, Kraft, Maxtreme2008, Ander, BlackThief, Nate, Ace.Vercetty.

You have time to give sample 1 ( the rules ) and sample 2 ( the contract ) until Friday at 20:00.

Who doesn't show for the sample 1, 2 untill 21:00 on Friday will be rejected.

Edited by RzR MariuS

RO : Hitmen Agency recrutează aproximativ 16 noi agenţi, din care aproximativ 8 vor rămane in facţiune.
Trataţi modul de completare a aplicaţiilor cu seriozitate şi sinceritate. Aplicatiile se fac pe site-ul

EN : Hitmen Agency is recruting 16 new agents, from which only 8 will remain in faction .

APLICATII ON MAINE DIMINEATA DE LA ORA 09:00

Edited by RzR MariuS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.