driveby Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Nick:ReyMan Varsta reala:16 Level:10 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/f4owcwyityghe79obq2.png Factiuni anterioare:TCC/NG Skill'uri la joburi secundare: detective...skill 3 mechanic skill 5 De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: MeRG pe Devizia [Ma omori te Omor ! ma Ataci iarasi te omor ] 3.gif ! Eu Cu R3g3n3sis [Danger Cousin]21.gif) ! IMi place aceasta factiune foarte mult si miam dorit dintotdeauna sa intru in ea 3.gif Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA Alte precizari?: ! nimeni nu imi scapa;) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 ReyMan - respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOlexx Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Nick:vlady23 Varsta reala:13 Level:8 imed 9 ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/r11qqvuxe8n3yiz3an5l.png Factiuni anterioare:medics da deja o trecut 7 zile Skill'uri la joburi secundare: asta nu ai job rob 40 X: De ce doresti sa intri in Hitman Agency:Doresc sa intru deoarece vreau sa ajuto playeri sa scape de cei nedoriti in viata lor ma pricep la aceasta factiune si cred ca voi tien pasul Multumesc!! Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA Alte precizari?: Va rog sa imi dai macar o sansa nu vei regreta multumesc frumos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaKSk8 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Nick:BreaKSk8 Varsta reala:16 Level:15 ScreenShot /stats:http://www.img.b-zone.ro/images/sglcrbyzi99skzu88838.png Factiuni anterioare:RROMS LCN STRACCI Skill'uri la joburi secundare:2 Car Jacker De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:sa indeplinesc toate contractele cu succes..si sa ajut factiunea. Stii regulile Hitman Agency?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da..voi sta mai mult. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da.. Alte precizari?:sper sa fiu acceptat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristti chic Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 * Nick:gRs * Varsta reala:14 * Level:10 * ScreenShot /stats: STATS * Factiuni anterioare:Taxi,Paterno * Skill'uri la joburi secundare:detectiv 5 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:imi place foarte mult aceasta factiune plus ca este ff serioasa * Stii regulile Hitman Agency?: DA * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Sigur * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da * Alte precizari?:sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreyyy Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 * Nick:A4dr3y1i * Varsta reala:12 * Level:10 * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/9kuukjygdr94hs1pnky.png * Factiuni anterioare:paramedic/stracci * Skill'uri la joburi secundare:detectiv skill 5 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Imi plc * Stii regulile Hitman Agency?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da * Alte precizari?:nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 * Nick: Sabzaky * Varsta reala: 15 * Level: 12 ( daca dau BuyLevel am aproape 14 ) * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/p5gv3pns8q7kooqkni8.bmp * Factiuni anterioare: NR , Taxi , FBI * Skill'uri la joburi secundare: Nu stiu exact !! * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Ca sa indeplinesc contracte si sa imi fac cat mai multi prieteni noi si sa ma distrez ! * Stii regulile Hitman Agency?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur * Alte precizari?: Bafta ! Si sper sa fiu acceptat !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 vlady23 - respins breaksk8 - respins gRs - a trecut testele A4dr3y1i - respins Sebzaky - a trecut testele Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOlexx Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Nick:vlady23 Varsta reala:13 Level:8 imed 9 ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/r11qqvuxe8n3yiz3an5l.png Factiuni anterioare:medics da deja o trecut 7 zile Skill'uri la joburi secundare: asta nu ai job rob 40 X: De ce doresti sa intri in Hitman Agency:Doresc sa intru deoarece vreau sa ajuto playeri sa scape de cei nedoriti in viata lor ma pricep la aceasta factiune si cred ca voi tien pasul Multumesc!! Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA Alte precizari?: TE ROG DIN SUFLET MACAR O SANSA NU VEI REGRETA PROMIT ASTA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 * Nick: Moartea * Varsta reala: 16 * Level: 19 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/qzubnbpe7m1qrvmdvq.png * Factiuni anterioare: Aproape toate in afara de TCC * Skill'uri la joburi secundare: Drugs dealer skill 5 , Detective skill 5 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: imi place ... * Stii regulile Hitman Agency?: da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da * Alte precizari?:nici una 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Nick:AsaSSinuL Varsta reala:15 Level:14 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/g260g1dayta6u59ums.png Factiuni anterioare:FBI,NG,Rroms,Paterno Skill'uri la joburi secundare:Detective |Skill 5| De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Pentru ca imi place factiunea si sa indeplinesc cat mai multe contracte:D Stii regulile Hitman Agency?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat:) ************B3sT FrIeNdS************ Alin_MaesT,Bobo,Darkilic,[F4L]balon,rzr_marius,Gabb04,NorbY,CiupaNezu,,[DeAgLe]ShlomyFloriancyo,Red,Grs,GoanTza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 * Nick: [AkA]RTxX * Varsta reala: 13 * Level: 22 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/mx7ndx8im6z1belr9py.png * Factiuni anterioare: aproape in toate * Skill'uri la joburi secundare: jacker whore drugs mechanic detective SKILL 5 * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Nu am mai fost pana acum, si vreau sa incerc * Stii regulile Hitman Agency?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA * Alte precizari?: Speram sa ne auzim curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 vlady23 - a trecut testele Moartea - a trecut testele Assasinul - respins Aka.RTXX - a trecut testele Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Nick:AsaSSinuL Varsta reala:15 Level:14 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/g260g1dayta6u59ums.png Factiuni anterioare:FBI,NG,Rroms,Paterno Skill'uri la joburi secundare:Detective |Skill 5| De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Pentru ca imi place factiunea si sa indeplinesc cat mai multe contracte:D Stii regulile Hitman Agency?:Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat:) ************B3sT FrIeNdS************ Alin_MaesT,Bobo,Darkilic,[F4L]balon,rzr_marius,Gabb04,NorbY,CiupaNezu,,[DeAgLe]ShlomyFloriancyo,Red,Grs,GoanTza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Nick: Bello Varsta reala: 15 Level: 8 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/sqoxrjxsvqtv0v7ms2cg.png Factiuni anterioare: NR / Hitman / Tattaglia Skill'uri la joburi secundare: Detective-2 De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Pentru a indeplini dorinta oamenilor,si aceea de a-i omora pe cei care ii deranjeaza. Stii regulile Hitman Agency?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da Alte precizari?: Am mai fost,si vreau din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Assasinul - ne pare rau. nu putem sa te acceptam. -> nu mai sunt locuri Bello - ne pare rau. nu putem sa te acceptam. -> trectul tau in hitman agency nu este unul placut, ai stat doar pentru rank fapt pentru care ai iesit din Hitman pentru ca un alt coleg a primit rank iar tu nu, faptele acestea nu se uita si nu mai dorim un astfel de membru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 * Nick:Stefann * Varsta reala:14 * Level:12 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare:Taxi,ykz,hitman,pd,fbi,ng,corleone,lcn,etc... * Skill'uri la joburi secundare:Skill 5 detectiv,skill 5 mecanic,skill 4 car jacker! * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Deoarece vrea sa indeplinesc contracte si sa il bat pe Shurubel la Poker! * Stii regulile Hitman Agency?:Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da * Alte precizari?:Abia astept sa jukam un PoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Stefann - a trecut teste PS: interesanta poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Nick:RuNeEeRi Varsta reala:13 Level:13 Screenshot: Factiuni anterioare:Taxi,SI,yakuza,rrom,cuneo,NG Skill la joburi secundare:Detective 5 De ce doresti sa intri in hitman:ma inteleg bine cu liderul si e o factiune interesanta :> Stii regulile hitman?: da Esti de acord sa stai 2 sapt in hitman?: da Vei respecta membrii si liderul cu rank mai mare?: da Alte precizari:sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 RuNNeRi - ne pare rau, nu putem sa te acceptam. -> limita de membri este atinsa momentan. incearca alta data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 ● Nick:TazZmAniA● ● Varsta reala:14● ● Level:11● ● ScreenShot /stats: ● ● Factiuni anterioare:Paramedics,Paterno !!!● ● Skill'uri la joburi secundare:Detective (3)● ● De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi place mult ideea de Assasin Platit !!!● ● Stii regulile Hitman Agency?: Da● ● Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da.● ● Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da, desigur.● ● Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat !Sper sa fiu acceptat !● Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 TaZZmania - respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Retrag ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu 90 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 * Nick: 0merta * Varsta reala: 15(nu mai tin minte ce data am pus la stats...) * Level:15 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare:FBI, Corleone * Skill'uri la joburi secundare:Skill 5 Detective, skill 4 mechanic... * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:sunt o persoana curioasa.... * Stii regulile Hitman Agency?:Da, desii nu sunt foarte multe... * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Se subintelege. * Alte precizari?:Demisia lui dunca si postarea lui tazz m-au determinat sa aplic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 0Merta - respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts