Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: FuNyX.

Level: 17.

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din iulie 2011.

Factiuni precedente : Tow Car Company si The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sunt mai multe motive , unul dintre ele ar fi ca s-a schimbat liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune respectata in care membrii sunt saritori,prietenosi si comunicativi, consider ca as putea indeplini cu usurinta orice contract.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane in schimbul undei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 sau 8 ore, chiar mai mult.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte Nick-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp000xil.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 deoarece am dat /ad Corleone Family recruteaza si nu faceam parte atunci din familie.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Salut, ma numesc Emil si va urez mult succes!

Edited by Funyx

Nume in joc: KnnR.

Level:17 am 98/68 ..

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 luni jumate..

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , The Barzini family , Fireman/Paramedic , The Stracci family , The Paterno family.

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza unor membri

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a face o treaba buna .., pentru a dovedi de ce sunt in stare si pentru ca imi place sa asassinez.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu /contract - adica asassinarea celor care au pus /contract pe alti playeri ..

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/64132778113252440585.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da [ mi-am gresit parola de 3x ]

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc anticipat !

Edited by MrKnnR

Nume in joc: DeviLuL

Level: 24

Varsta(reala): 24 dar cand dau /stats imi apare tot 23

Sex: masculin

De cat timp jucati pe server?: cam de o jumatate de an

Factiuni precedente: Straci Family si Tow Car Company

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit factiunea: Vreau sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 2 Tow Car Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea anumitor playeri pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-6 ore depinde de zi

Nickname-uri anterioare: doar DeviLuL

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://imageshack.us/g/31/samp004ii.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc, sper sa nu dezamagesc.

Nume in joc: BLackRp

Level: 20+

Varsta(reala): 19 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : de peste 4 luni

Factiuni precedente : The Stracci Family | The Paterno Family | The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lam Parasit Pentru Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Ca sa Ajut factiunea Si sa le Indeplinesc Oamenilor Contractul Si Dorinta de A Ucide!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea Altor Playeri pe care se Pune o anumita suma de Bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Daaa!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nici Odata!

Ai mai fost membru Hitman : Momentan Nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : stau foarte multe cam 8-9 ore !

Nickname-uri anterioare :Nici Unul

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Fara Probleme!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Bine Inteles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/a0h59ch0/ = Aici in acest ss este si Dovada Cu Skill la Detectiv!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Momentan Nu :D

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt cuminte deocamdata nam ajuns pe BlackList :D

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Multumesc Pentru Acest Timp Acordat ... :D Gj , I Love Hitman :X

Edited by BLacckRp

Nume in joc: ShuRuBeL

Level: 34+

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : Am avut o perioada in care am renuntat sa mai joc sa:mp din motive personale si m-am intors aproximativ de 2 luni jumatate.

Factiuni precedente : Hitman / NG / FBI / School Instructors.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O greseala de care nu as dorii sa mentionez.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Hitman / 6 NG.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece in aceasta factiune ma simt cel mai bine, si sunt capabil de aceasta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency = asasini platiti, acestia sunt platiti pentru a ucide.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am retras.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 in functie de timp.

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img35.imageshack.us/img35/7039/samp076g.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by ShuRuBeL

Nume in joc: EdDx

Level: 48.

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproape 2 ani.

Factiuni precedente : Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai avut timp de mafie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - S.i & Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta factiune , liderul este super de treaba si am multi prieteni aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane in schimbul undei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Sa incerc ceva nou

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 sau 8 ore, depinde de zi in weekend stau foarte mult

Nickname-uri anterioare : EddDdd

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Normal

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73547766721695341791.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, ptr 3 warns / deoarece aveam 2/3 si am vrut sa fac 0 ca sa fie mai bine

Alte precizari? : Multumesc Frumos.

Nume in joc: BloodY

Level: 40 (541/164).

Varsta(reala): 19 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din 2009, dar am luat o pauza de peste 1 an jumate.

Factiuni precedente : Bikers(Rank 3), Yakuza(Rank 2), Rroms(Rank 4), School Instructor(Rank 3), Fireman/Paramedic(Rank6), Federal Bureau of Investigations(Rank 4), Taxi Cab Company(Rank 2), The Barzini Family(Rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : The Barzini Family (Rank 1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am acomodat cum ma asteptam acolo.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 FIreman/Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place sa omor playeri pentru anumite sume de bani si deasemenea este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : LineTexT.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : Click va rog.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da, dar nu este nevoie.

Alte precizari? : Multumesc aniticipat pentru timpul acordat cereri mele.

Edited by sfagsdasa

Nume in joc: fraNk.

Level: 19

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 2 ani (august 2009)

Factiuni precedente : Taxi, Tattaglia, Paterno, Hitman, Barzini, FBI, NG

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : FBI rank 1 (1 luna)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vreau sa intru iar in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece as vrea sa revin si imi place sa asasinez.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru o suma de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie (am fost chemat in Barzini)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 6 ore

Nickname-uri anterioare : gRs

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click!

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da.

Alte precizari?:

Edited by fraNkk

Nume in joc: DonBelzebub

Level: 18

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : Duminica am 1 An

Factiuni precedente : Fireman Paramedic , Taxi Corleone Cuneo Tataglia News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 3 fireman paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost plecat timp de 3 luni din tara

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ma razbuna pe oameni care fac necazuri pretenilor mei si imi place foarte mult adrenalina.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing players for money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodată.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : DonSaviny lvl 19 PallMall lvl 4

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/221/samp015d.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da da nu este cazu.

Alte precizari? : Multumesc !!!

Edited by raulnebunul1

Nume in joc: RyddeR.

Level: 39

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Din mai, 2010.

Factiuni precedente :

[*] Barzini x3.

[*]Corleone x2.

[*]Paterno x2

[*]Stracci x2

[*]Cuneo x1

[*]Hitman x1

[*]Police Departament x1

[*]F.B.I x1

[*]National Guard x1

[*]Taxi x1

[*]Tow Car Company x1

[*]News Reporters x1

School Instructor x1

Rank-ul ultimei factiuni : 1 , Stracci Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ma plictiseam.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Nu mai stiu... dar peste 3... tow car company prima mea factiune stiu ca am avut 3...

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta agentia si pentru ca are un lider cunoscut si de treaba :)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor pentru $$ !

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai tin minte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde de zi... acum ca e scoala un pic mai putin...

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/16834750013527567675.png - poza /stats , http://img.b-zone.ro/images/13886128791122567738.png - poza /skill ...

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru licitare aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da... reclama ... am dat intamplator ctrl+v

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Edited by RyddeR

•  
  • Nume in joc: Krysty
  • Level: 25 [61/104]
  • Varsta(reala): 15+
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : Un an si noua luni
  • Factiuni precedente : The Stracci Family, The Tattaglia Family, The Corleone Family, National Guard
  • Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto (1)
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Caporegime (4) in Stracci Family
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult sa fac contracte silent si vreau sa arat ca sunt capabil
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pentru bani, acest lucru facandu-se intr-un mod silentios
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4+
  • Nickname-uri anterioare : Krys
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, am trecut pe la scoala
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/72872633879477612008.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari? : Addyn sper sa imi acorzi o sansă

Nume in joc: Jack

Level: 52

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 ani si 2 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic,Tow Car Company,News Reporter,The Stracci Family(2x),The Barzini Family ,The Corleone Family(2x),National Guard(2x)

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : Rank 2 - The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce va ocupati si vreau sa muncesc alaturi de voi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea unor indivizi in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : $oy$

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: STATS

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da deoarece Kip a comis o gresala asupra mea.

Alte precizari?: -

Edited by Jack 94

Nume in joc:sRn

Level:17+

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :8 luni.

Factiuni precedente :Fireman/Pramedic;News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni :5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie/Am vrut sa incerc si alta factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Am avut rank'ul cel mai mare in News Reporter 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Eu as dori sa ma alatur acestei agentii pentru ca imi place cu ce se ocupa,membri acestei factiuni sunt de treaba si foarte respectuosi si as vrea si eu sa ma alatur lor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Eu cred ca factiunea Hitman Agency se ocupa cu asasinarea playerilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da,desigur,le-am citit.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da,inteleg acest lucru.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu nu am avut antecedente anterioare.

Ai mai fost membru Hitman :Nu,nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da,am capacitatea de a indeplini un contract fara probleme.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da,desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Poza

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,sunt de acord sa platesc,dar sper ca sa nu se intample acest lucur niciodata.

Alte precizari? : -

Nume in joc:Alistair

Level:25 [92/104]

Varsta(reala):15 ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :7 Lunii.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, School Instructor, The Corleone family x2, The Barzini family, The Paterno family, Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Corleone family, rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Este o factiune cu membri seriosi si imi place mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :10+

Nickname-uri anterioare :NoName33

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/42651436921314739093.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Am avut probleme cu scoala si am cerut ban 15 zile.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fie un rezultat pozitiv.

Nume in joc:Volksbank

Level:27

Varsta(reala):16 dar in joc a ramas 15

De cat timp jucati pe server? : De aproape 5 luni.

Factiuni precedente : News Reporter, The Paterno Family , National Guard , FBI.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :M-am saturat de departamente.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard (Rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor contra cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 12 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 95809803004643810456_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Acum 5 luni a fost un player pe nume Sifonier si eram cu el in conferinta pe skype si el daduse rob iar eu am dat /ad ca Politisti nu il pot prinde si deaceia am luat warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un BlackList.

Alte precizari?:Multumesc.

Edited by Volksbank BZ

Nume in joc: NoChance

Level: 17

Varsta(reala): 22

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2ani

Factiuni precedente : FBI (Rank2) , The Corleone Family (Rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru ca am avut niste probleme personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI (Rank2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa omor oameni .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni folosind un anumit contract.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Bine inteles

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/69157077712440098135.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu momentan.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Poate.

Alte precizari? : http://img.b-zone.ro/images/32333826184380354549.png

Edited by Justinn

Nume in joc: Radu

Level: 25 [ am pierdut level 26 de cand a fost rollback-ul acela ciudat ]

Varsta : 16

Sex : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : martie 2009

Factiuni precedente :

2009 : Corleone,PD,F/P,Bikers

2010 : NG,F/P,Cuneo,Hitman

2011 : Hitman

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis din cauza a prea multe cereri de inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : 6 - Corleone ; 6 - Bikers

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Avand in vedere ca aproape 6 luni am fost hitman, mi-a intrat in sange toate obiceiurile din hitman..

De exemplu /portable undercover undercover /portable...

Mi-a placut foarte mult in hitman, vreau din nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinare profesionala in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Normal

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mai sus.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 1-2 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: Click ?! [ a trebuit sa fac cu screenshot cu paint, nu se vedea nimic cu f8..

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, nu stiu daca se pune in calcul dar oricum zic.

Primisem ban in primele zile ale mele pe server de la AlinuTzaaaaaa pentru " speed " pentru ca trecusem in viteza pe langa ea cu infernus..

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Mai nimic...doar noroc...

Edited by Radu

hitman_agency.png

* Nume in joc: Cherry.

* Level: 31+.

* Varsta(reala): 17.

* Sex (masculin / feminin) : Feminin.

* De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

* Factiuni precedente:

✮ The Paterno Family.

✮ Taxi Cab Company.

✮ Police Departament.

✮ Hitman Agency.

✮ National Guard.

✮ News Reporter.

✮ National Guard.

✮ Hitman Agency.

✮ The Barzini Family.

✮ The Paterno Family.

✮ National Guard.

✮ Tow Car Company.

✮ Police Departament.

✮ National Guard.

✮ School Instructor.

✮ Taxi Cab Company.

* Rank-ul ultimei factiuni: 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece vreau sa intru in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider - Rank 6 - News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai serioasa factiune si as vrea sa imi dedic timpul lucrand aici.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea oamenilor, pentru bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram la inceput, vroiam sa incerc ceva nou.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acuma ca a inceput scoala... cam 8+ ore.

* Nickname-uri anterioare: isabeLa, Rebecca.

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Tentativa af., dar a fost o neintelegere si am primit unban.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

* Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Edited by Cherry

Nume in joc: Phantom

Level: 33

Varsta(reala): 18 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : ~Sase luni.

Factiuni precedente : School Instructors, The Stracci Crime Family, Federal Bureau of Investigations (x2)

Rank-ul ultimei factiuni : Professional Staff (Rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Predomina fragilitatea si infantilismul in comportamentul unor membri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, Federal Bureau of Investigations.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune prestigioasa cu membri de valoare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Evident.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman? : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : ~4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : XtremeZ, PhantomX

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Succes.

M-a rugat Phantom sa fac aceasta aplicatie in locul lui,deoarece el are niste mici probleme cu forumul zilele acestea.

Nume in joc: ALex

Level: 64

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cate luni

Factiuni precedente : Police Department , FBI ,NG, Hitman,Corleone,Stracci , Barzzini

Rank-ul ultimei factiuni : 4 ( barzini )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am depus cerere ca sa aplic aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI 6, PD 6 , Taxi 6, Medic 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa si foarte buna cu membri excelenti

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor trimise de playerii serverului contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai mai fost membru Hitman : da am mai fost

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am picat testele ultima data.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Tomblerone / TomB

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/52797671336817267957.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 , unu abuz de repair dar nu era , si 2 de la lichid acum 1 an jumate aproape 2. limbaj

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? :Salut

Edited by TomB

Nume in joc: Fairytales

Level: 17.

Varsta(reala): 14-15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : NR , Stracci , Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am facut db fara sofer [ mi-am invatat lectia ].

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Nr , 2 Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa ajut aceasta factiune serioasa cu membri exclenti.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contracturilor.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore ca sunt in timpul scoli.

Nickname-uri anterioare : Puscariasul

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : O sami dau toata silinta. Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Acum sunt banat ca am gresit parola... am fara detective. http://img.b-zone.ro/images/30936762457299005297.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am gresit parola , bine am scriso corect de fiecare data dar imi zicea ca e gresita.

Alte precizari? : Am doar skill 2 asta e mai najpa dar o sa fac skill rapid. Multumesc.

Nume in joc: Flay

• Level: 40.

• Varsta(reala): 14 si 5 luni.

• Sex (masculin / feminin) : Masculin.

• De cat timp jucati pe server? : 2 ani aproximativ.

• Factiuni precedente : Police x2, Paterno x2, Taxi, Fireman/Paramedic, Stracci, Tattaglia, National Guard x2.

• Rank-ul ultimei factiuni : The Stracci Family rank 1.

• Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a ma alatura Agentiei Hitman.

• Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic rank 6.

• De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Singura factiune care ma atrage si in care mi-as dori sa intru..

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea controlata, fara lasarea amprentelor a unor persoane in schimbul unei sume de bani.

• Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

• Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

• Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

• Ai mai fost membru Hitman : Nu.

• Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

• Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore+

• Nickname-uri anterioare : -

• Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

• Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

• Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Sper sa fiu acceptat .

• Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

• Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.. :D..

• Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

• Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Sunt dispus, momentan nu este cazul.

• Alte precizari? : Multumesc anticipat! Sper sa primesc o sansa.

PS: Mai am 1 FP,dar se rezolva :).

Edited by Detective Flay

Acceptati pentru teste: v0d0ox (respins),Armando_Cortezz (admis),JustThink ( respins) ,RounD (admis) ,Fumy (admis),Diabolik (respins),CipriaN (respins),Shurubel (respins),Bloody (respins),frank. (admis),Jack (admis),sRn (respins),ALex (respins),Jeremith. (respins)

Va asteptam pt teste la HQ Hitman in decurs de 24 de ore,in caz ca nu va prezentati sunteti respinsi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.