Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:Andreutz@

Level:21.

Varsta(reala):20.

Sex (masculin / feminin) :Feminin.

De cat timp jucati pe server? :Aproximativ 4 luni.

Factiuni precedente :The Stracci Family,Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni :4.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit aceasta factiune deoarece am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :4,Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place foarte mult cu ce va ocupati,as dorii sa imi fac prietenii noi si sa ridic factiunea cat mai sus posibil.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu eliminarea unor indivizi in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membra Hitman :Nop.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore maxim,depinde:)

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s1178.photobucket.com/albums/x369/Andreutza6/?action=view&current=sa-mp-000-2.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nop.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nop.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? :Astept un raspuns,si va urez succes tuturor.

Nume in joc: ShaDyXxX

Level: 27

Varsta(reala): 16ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1an 7luni

Factiuni precedente : TCC , The Barzini Family(x4) , The Cuneo Family , National guard , Taxi cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Manager TCC , 4 Caporegime Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune respecatata si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara anumite persoana , in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5ore depinde si cat timp am

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/17wlr804/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola uitata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Mersi.

Edited by ShaDyXxX

Nume in joc: Ice_LtbluE

Level: 25

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 10 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic(x2) , School Instructor , Federal Bureau of Investigations(x2) , National Guard , The Corleone family(x2) , The Barzini family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 , School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie Seriosa , Cu Membri buni si o strategie bine conturata ce scote in evidenta calitatile Liderului

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore

Nickname-uri anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta): http://imageshack.us/photo/my-images/820/samp010jn.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by LtbluE

hitman_agency.png

* Nume in joc: Cherry.

* Level: 31+ (RP: 176/128).

* Varsta(reala): 17.

* Sex (masculin / feminin) : Feminin.

* De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

* Factiuni precedente:

✮ The Paterno Family.

✮ Taxi Cab Company.

✮ Police Departament.

✮ Hitman Agency.

✮ National Guard.

✮ News Reporter.

✮ National Guard.

✮ Hitman Agency.

✮ The Barzini Family.

✮ The Paterno Family.

✮ National Guard.

✮ Tow Car Company.

✮ Police Departament.

✮ National Guard.

✮ School Instructor.

✮ Taxi Cab Company.

* Rank-ul ultimei factiuni: 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece vreau sa intru in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider - Rank 6 - News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai serioasa factiune si as vrea sa imi dedic timpul lucrand aici.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea persoanelor, pentru bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram la inceput, vroiam sa incerc ceva nou.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acuma ca a inceput scoala... cam 8+ ore.

* Nickname-uri anterioare: isabeLa, Rebecca.

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Tentativa af., dar a fost o neintelegere si am primit unban.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

* Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Edited by Cherry

Nume in joc: TuningMaster93

Level: 35

Varsta(reala): 18+

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : F/P, FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Examene, carnet si munca

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Una din cele mai respectate factiuni, si chiar imi doresc sa fac parte, si sa arat ce pot

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu si le'am citit de cateva ori bune

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu, ba din potriva!

Ai mai fost membru Hitman : pe acest server nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : destule, in jur de 4-5...in medie

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Mai mult ca sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp386c.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1.Daca nu ma insel, la level 5 am reusit sa mer putin cu un motor de corleone, deci bug abuse

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Foarte!

Alte precizari? : Sa speram in bine!

Nume in joc: ALLEN

Level: 53

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 6 luni.

Factiuni precedente : Stracci, Paterno, Barzini x2, National Guard, Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am renuntat eu.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(leader fireman/paramedic).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa factiunea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da demult.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit sa ma duc intr-o mafie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2/3

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da (retras)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da dar nu sunt.

Alte precizari? : :-$

Nume in joc: GameROnE

Level: 27

Varsta(reala): 23 ani.

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 5 6 luni

Factiuni precedente : The Barzini Family(1) , The Corleone Family(1) , The Stracci Family(1) , F.B.I(1) , PD(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia , pentru a aplica in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : -

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dori sa ma alatur acestei agentii pentru ca imi place cu ce se ocupa,membri acestei factiuni stiu ce inseamna respectul si disciplina.Sunt un player activ si imi doresc enorm sa mi se acorde o sansa si nu voi dezamagi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 - 9 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta): Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc frumos,sper sa mi se acorde o sansa.

Edited by FMS GaMeRoNe

Nume in joc: griFu

Level: 30 rp de 37.

Varsta(reala): 14.

De cat timp jucati pe server? : De ~1 an.

Factiuni precedente : Fireman / Paramedic, Taxi Cab Company, National Guard, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, Federal Bureau Of Investigations, National Guard, School Instructors, The Barzini Family, Fireman / Paramedic, The Paterno Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in mai multe, prima a fost National Guard.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa, factiune model.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for money.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, acum eu normal nu mai joc, daca nu intru unde vreau nu mai are rost sa joc. Daca v-oi fi acceptat, v-oi juca in medie 8h.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/13/samp062rk.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 - Nu am facut prostii.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita de 3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : No.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Robert..

Level: 26

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 4 Luni

Factiuni precedente : Stracci , Paterno , Stracci , F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Special Agent)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Stracci si F.B.I)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. (Kill for money)

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :In jur de 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/1p4sad6s/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da (Ban la cerere)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , daca va fi nevoie.

Alte precizari?: Va Multumesc.

Edited by FMS Robert

Nick: Kistaska

Level: 21

Age (real): 20

Sex (male / female): Male

How long you play on a server? : ~2,5-3 months

Previous factions: Police Department

Rank the last factor: 2 (detective)

Why you left / was sacked from the former faction you: at the moment in school time the most of players are afk on the server and not much to do..

The highest rank in any faction had (Specify faction): (rank 2) asassin

Why you want to join the agency? : i would like to join a really good faction.

What you consider that this agency deals? : quietly killing for money

You know you read the rules and Hitman Agency Info least once, and Agency orders skins? : Yes

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? : Yes

You had a history of one or more members of the Hitman Agency?: No

Have you ever been a member Hitman: No

Reason output / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day given to this game, no afk? : 8-10 or more

Previous nickname: -

Consider that you have the ability to fulfill a contract without problems? : Yes

You have the ability to write grammatically correct? Yes i think :)

Picture with / stats (compulsory civil occur + / time when it is done) and the detective skills: Stats+skill

Warn'uri each of the game? (specify why): 1/3 dm 2 months ago. that was my first fail. so the warn is not fair.

Have you ever been banned from any reason? (states and why): No

Are you on a BlackList'ul factors? (specify which): No

Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: Yes

Other explanations? : Good luck everybody.

Edited by Kistaska

Nume in joc: Lucky.

Level: 40

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva.

Factiuni precedente : S.I. , FBI (x3) , Stracci , Cuneo , Taxi , NG ( x2) , PD , Barzini , Tataglia.

Rank-ul ultimei factiuni : 3 ( Tataglia )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 ( National Guard )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am fost prin multe factiuni , am vazute multe si interesante. De mic lvl mi-am dorit sa intru in H.A. si vreau sa-mi incerc sansa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea personajelor pentru bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : [Lucky]

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/197/gtasa2011092923513678.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( L-am intrebat pe un player daca e "prost" )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , cand a fost spart B-Zone`ul de un codat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca asi fi , da.

Alte precizari?: -

Edited by Lucky

Nume in joc: Adryan5200

Level: 31

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an.

Factiuni precedente : The Paterno Family, Fireman/Paramedic, Taxi Cab Company, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, F.B.I, The Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza unui copil de 10 ani.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi doresc demult sa intru in H.A, sper sa am ocazia

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la bun sfarsit a unui contract

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din pacate nu am mai fost membru Hitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Deoarece sunt civil si nu am prea multe obligatii 3-4 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/fgojq5ms/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : la level 2 cand habar nu aveam ce inseamna SAMP, warning 3/3

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa.

Nume in joc: L.E.X

Level: 45

Varsta(reala): 16.

De cat timp jucati pe server? : De 1 ani si 8 luni.

Factiuni precedente : Taxi , Paterno , Tattaglia , PD , F.B.I , Hitman agency , Corleone , Stracci.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am acomodat cu factiunea si mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assinarea altor jucatori in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactivitate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 sau 6 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]L.E.X

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://tinypic.com/view.php?pic=14df1vn&s=7

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cand eram level mic , am mai gresit parola si am mai luat ban de la Admbot cand era stricat.

Edited by L E X

Nume in joc: Mr.KnnZ

•  
  • Level: 23
  • Varsta(reala): 16 ani
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : De pe data de 1 Decembire 2010 (aprox. 1 an)
  • Factiuni precedente : Stracci Family(Rank 1),Firemen/Paramedics(Rank 1),The Cuneo Family(Rank 2),The Barzini Family(Rank 1),The Paterno Family(Rank 2),The Corleone Family(Rank 1),News Reporters(Rank 4),Federal Bureau of Investigation(Rank 1),The Tattaglia Family(Rank 1).
  • Rank-ul ultimei factiuni : 2 in The Paterno Family
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea pentru ca sunt pregatit de o experienta noua.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 in News Reporter.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca tot timpul de cand joc pe B-Zone, l-am dedicat armelor. Stiu sa manuiesc forate bine o arma si am o tinta excelenta. As vrea totusi sa o si incerc la un nivel mai ridicat decat cel al mafiei sau al guvernamentelor.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Just Kill for money.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata, cu nimeni din H.A.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 7 ore.
  • Nickname-uri anterioare : Niciunul.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, desigur.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click !
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am. (0/3)
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu. Nu sunt tentat sa folosesc hackuri sau sa comit lucruri ilegale. Prefer jocul corect.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este nevoie.
  • Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat!

Nume in joc: TuningMaster93

Level: 35

Varsta(reala): 18+

Factiuni precedente : F/P, FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Examene, carnet si munca

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Una din cele mai respectate factiuni, si chiar imi doresc sa fac parte, si sa arat ce pot

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu si le'am citit de cateva ori bune

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu, ba din potriva!

Ai mai fost membru Hitman : pe acest server nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : destule, in jur de 4-5...in medie

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Mai mult ca sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp386c.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1.Daca nu ma insel, la level 5 am reusit sa mer putin cu un motor de corleone, deci bug abuse

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Foarte!

Alte precizari? : Sa speram in bine!

RETRAG! bafta celor ramasi!

•  
  • Nume in joc: Just_Cause.
  • Level: 33+.
  • Varsta(reala): 16.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni.
  • Factiuni precedente : School Instructor,The Cuneo Family,The Paterno Family,Fireman/Paramedic,Taxi Company,Federal Bureau of Investigation,The Tattaglia Family,The Stracci Family si Tow Car Company.
  • Rank-ul ultimei factiuni : 1.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor (Rank 5).
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece admir aceasta factiune de cand m-am apucat sa joc Sa:Mp si in special de cand am venit pe B-zone pentru ca lucreaza in liniste,membrii sunt antrenati pentru orice contract(simplu/mediu/dificil),membrii si leader-ul isi vad de treaba lor si nu cauzeaza probleme celorlalti jucatori si de asta eu admir leader-ul si membrii acestei factiuni.Prin "Hitman Agency" vreau sa dau dovada de responsabilitate,rabdare si vointa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa in special cu rezolvarea contractelor cat mai rapid posibil intr-un mod cat mai silentios.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,sunt un tip serios si nu ma tin de glume proaste.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 5 la 8 ore pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : Kofy,George_catalin.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /STATS , /TIME + /SKILL
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Money Chat(cand era bug).
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.
  • Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat si daca nu voi fi acceptat bafta in continuare cu factiunea.

"Don't look back"

Edited by Just Deny

Nume in joc: Oaky

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani si cei 7 ani de acasa.

Sex (masculin / feminin) :Mascluin

De cat timp jucati pe server? : De 3 luni

Factiuni precedente :The Corleone Family rank 1 ,The Barzini Family rank 1,Taxi Cab Company rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Motive Personale

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Findca este o factiune foarte bine organizata cu un lider care isi face foarte bine treaba,sunt membri foarte de treaba si vreau sa indeplinesc contracte cat mai multe si cat mai pe Silent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Eu cred ca aceasta factiune se ocupa cu asasinarea oamenilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu fiindca respect membri Hitman Agency

Ai mai fost membru Hitman :Nu dar imi doresc foarte mult

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in aceasta factiune

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 Ore in timpul saptamani si 7-8 ore in timpul liber.

Nickname-uri anterioare :Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/215/samp114ft.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3[DM si limbaj vulgar(asta a fost la lvl 3-4 de atunci nu am mai luat nici un warn+ca m-am cumintit)]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata.

Edited by Oaky

Nume in joc:[F4L]Bestial

Level:24.

Varsta(reala):16.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente :The Barzini Family , Tow Car Company , The Corleone family , The Paterno Family , News reporter , The Cuneo family , The Tattaglia family , The Stracci family.

Rank-ul ultimei factiuni :5.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Cuneo , Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune respectata unde respectul isi spune cuvantul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5.

Nickname-uri anterioare : Bestialboy.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Edited by F4L Bestial

Nume in joc:Don.Michael

Level:38

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente :Cuneo,Paterno,Corleone,Barzini,Stracci,Medici,Police,National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a depune cerere la Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 4 National Guard si Rank 5 Medici

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 ore

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp007uw.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 datorita comportamentului meu

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :/

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : REspect Hitman Agency.

Nume in joc: b0d018

Level: 16 +

Varsta(reala): 17 si jumatate

De cat timp jucati pe server? : 4 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , Tow Car Company si Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea deoarece ma plictiseam in mafie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 in toate

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa,este ceva nou pentru mine care merita incercat si de ce nu , sa castig bani dar nu acesta este principalul meu scop

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinatul persoanelor pe care sunt puse contracte

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Tinand cont ca anul acesta nu am scoala imi permit sa stau in jur de 6-7 ore pe zi..poaate chiar mai mult in unele zile

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/809/samp175we.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe black list as plati

Alte precizari? : Sper sa ma accepti sa pot sa-mi indeplinesc visul.Multumesc mult

Edited by b0d018

Nume in joc: Steve

Level: 40+

Varsta: 18 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: Aproape 2 ani

Factiuni precedente: Mai multe

Rank-ul ultimei factiuni: 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 5 in Hitman Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Aici imi este locu', vreau sa ma intorc acasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea persoanelor contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Bineinteles

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Demisie, m-am lasat de SAMP

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu exact

Nickname-uri anterioare: Fernandooo, Lollipop_Boy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://postimage.org/image/13ypi6pus/

Cate warn'uri ai in joc?: 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, ADMBOT bug

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Alte precizari?: Sper sa revin acasa

Nume in joc: Colis

Level: 17+

Varsta(reala): 15

Factiuni precedente : Taxi Cab. Co. - News Reporter - The Corleone Family - The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate. (probleme cu netul)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune respectata si serioasa. Imi place sa lucrez in echipa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa in special cu rezolvarea contractelor cat mai rapid posibil intr-un mod cat mai silentios.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, sunt constient.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-9 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp003bzp.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe la level 1-2 .. nu stiam nimic..

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc

Edited by FunnY21

Nume in joc:Jason

Level:41

Varsta(reala):17ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 3 luni.

Factiuni precedente :Tow Car Company, National Guard, The Stracci Family, The Corleone Family, Hitman Agency, The Paterno Family, Fireman/Paramedic

Rank-ul ultimei factiuni :6(sublider)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :6(sublider Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune cu foarte multa adrenalina.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Mi-am dat demisia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore

Nickname-uri anterioare :NareRost,ReeD26

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Edited by JasonGR

Nume in joc: kvb_bv

Level:24(rp de 37)

Varsta(reala):16.

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : The Stracci family. , National Guard , Fireman/Paramedic , The Barzini Familyx2 , Police Departament , The Cuneo Family , The PAterno Family , Tow Car Company

Rank-ul ultimei factiuni :1

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Fireman/Paramedic , 5 Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte respectata si doresc sa ma alatur acestei factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor penrsoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.picz.ro/show-image.php?id=0bee1b703ca4475e4bcbc10377420bc4

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Edited by Kvb Bv

Nume in joc: Gang_Mihai

Level: 30+

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 1 an , aproape

Factiuni precedente : News Reporter , Taxi , National Guard , Police Departament , FIreman/paramedic , Stracci Family , Paterno Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : neintelegeri cu liderul

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 , taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : sa imi fac un viitor frumos , alaturi de cei mai buni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu rezolvarea contractelor ( asasini platiti)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7 depinde

Nickname-uri anterioare : nu am mai avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/821/samp024hp.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : had 3 warns ( 2 luate aiurea)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa am o mica sansa!

Edited by S k y l y Y

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.