Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Bob.Marley.

Level: 17.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : de aproximativ 8 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company (T.T.C), The Tattaglia Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune pentru a aplica la Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 ( T.T.C si Tattaglia ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place in mod deosebit cu ce se ocupa un asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie are asasini foarte priceputi/antrenati pentru a executa contracte intr-un timp foarte scurt si cat se poate de silentios.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Peste 8 ore ( 14:30 - 23:30 chiar mai mult ).

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. (invat foarte repede).

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp012mr.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa, Daca nu o sa fiu acceptat, va urez bafta in continuare !

Nume in joc: Molotov21

Level: 25

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : In jur de 1 an.

Factiuni precedente : Fireman&Medic Departament x2, Corleone Family, National Guard,

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - Fireman&Medic Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia,am vrut sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie respectata si cu membri devotatii!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara Playeri contra-cost!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5 , iar in week-end cam 5-7.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : /ad aiurea,la level mai mic

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur,

Alte precizari? : Multumesc pentru Timpul acordat!

Nume in joc: Dragos

Level: 24+

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 8 luni.

Factiuni precedente : Federal Bureau Of Investigations (rank 3), School Instructor (rank 1), The Paterno Family (rank 2), Police Department (rank 2), The Corleone Family (rank 1), National Guard (rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (F.B.I.)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca este una dintre cele mai serioase factiuni, membrii de elita si totodata, in aceasta factiune este prezent spiritul de colaborare in echipa, ceea ce conteaza foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore.

Nickname-uri anterioare : Dragos1995

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a fost o situatie mai dificila cu un player, mi-a dat o suma de bani spunandu-mi ca se lasa de SA:MP, peste o zi m-a cautat sa-i dau banii inapoi, eu fiind plecat din localitate, el i-a dat PM lui Gabb si am primit ban.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata si sper sa-mi acordati o sansa.Promit ca n-o sa dezamagesc!

Nume in joc: Toreno

Level: 61

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 05.07.2010

Factiuni precedente : Barzini, Corleone, Hitman, Cuneo, Taxi, Tattaglia.

Rank-ul ultimei factiuni : 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam chef de mafii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : E o factiune serioasa, cu un colectiv bun

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : De 4 ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie de 3 ori, o data am fost dat afara.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de timpul liber

Nickname-uri anterioare : Colgate, Erduan

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro...2ql4vohrfb6.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : :)

Edited by Erduan

Nume in joc: Ferarry_robert

Level: 26

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate.

Factiuni precedente : F.B.I,Fireman Paramendic,Cuneo x5,Stracci x3,S.I,Hitman,Barzini,Paterno,N.G.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Fireman Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Fiindca este cea mai buna dintre toate factiunile si cea mai respectata de ani de zile cu un nume greu pe server.Imi place cu ce va ocupati si cum lucracti.Aveti membri foarte buni si mi-asi dori sa lucrez si eu cu ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat de samp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...2/samp233o.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Ferrary

Nume în joc : MrrN

Level : 33.

Vârsta(reală): 21.

De cât timp jucaţi pe server? : 3 ani (cu pauze)

Facţiuni precedente : La Cosa Nostra , National Guard , Police Department , Barzini Family , Corleone Family , News Reporter.

Rank-ul ultimei facţiuni : 4 (News Reporter)

Motivul pentru care aţi parasit/aţi fost demişi din fosta facţiune : Cerere demisie

Cel mai mare rank avut în vreo factiune (Specifică facţiunea) : La Cosa Nostra, National Guard , News Reporter = rank 6

De ce doriţi să vă alaturaţi agenţiei? : Deoarce vreau să încerc ceva nou şi să întâlnesc un colectiv unit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agenţie? : Această agenţie se ocupă cu rezolvarea contractelor puse de alţi playeri pentru o sumă de bani.

Sti regulile Hitman Agency şi ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Inţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membrii Hitman Agency? : Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, chiar de asta doresc să încerc.

Motivul ieşirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : ~

Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără AFK? : 6h.

Nickname-uri anterioare : ~

Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fară probleme? : Bineînţeles.

Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Bineînţeles.

Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e facută) şi skill la detectiv : http://imageshack.us.../samp012ye.png/

Câte warn'uri ai in joc? (precizează de ce) : 0/3.

Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce) : Nu am avut.

Eşti pe BlackList'ul unei facţiuni? (precizează care) : Nu sunt.

Eşti dispus să plateşti să fi scos de pe eventualul BlackList? : Nu este cazul.

Alte precizări? : Baftă tuturor canditaţilor.

Edited by MrrN

Nume in joc: MonToya

Level: 28-29

Varsta(reala): 17 jumate

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente : News Reporter ; Cuneo ; National Guard , National Guard ; FBI , FBI ;Cuneo , Corleone , Tattaglia ; Barzini , astea sunt tot ce imi amintesc.

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini – Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Erau antrenamente zilnice si nu puteam ajunge la toate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter ( rank 5 ) ; FBI ( rank 4 ) ;

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata in Hitman si as vrea sa vad cum e , totul are un inceput !

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : pe b-zone nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Serverul meu de suflet era b-zone , si m-am lasat de ala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in timpul scolii ( 5 ore ) , vacanta/weekend ( peste 6 ore )

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: album 2 poze : http://imageshack.us.../samp010nv.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu prea am fost banat ...rar , ultimul ban a fost cand s-a adaugat noul regulament si eram la un war.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa , totul are un inceput !

Nume in joc: iuLiaN

Level: 30.

Varsta(reala): 20.

De cat timp jucati pe server? : 29.08.2009

Factiuni precedente : Barzini Family,Cuneo Family,Taxi Cab Company,F.B.I,Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : Hitman Agency(2).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am depus cerere de inactivitate deoarece am plecat din tara,si nu m-am incadrat in timp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family(5).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune bine organizata,doresc iar sa ma alatur deoarece doresc sa fiu platit pentru a rezolva contractele playerilor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Absolut.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de inactivitate,nu m-am incadrat in timp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5,6 ore.

Nickname-uri anterioare : Yullian95,[F4L]Iulian

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5dda890if/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,un /ad minor.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am primit ban pentru o masina personala,dar nu a fost adevarat ce am facut,si am primit unban pe buna dreptate.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by i u L i a N

Nume in joc: RazvanYs

Level: 35(fara 4 rp)

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate(cu contul asta)

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , Stracci Family , Cuneo Family x3, Police Departament x2 , Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : Corleone Family=> rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma alatur unui prieten intr-o mafie..dar intre timp s-a lasat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Departament(rank 3 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece,dupa parerea mea este una dintre cele mai frumoase factiuni..si imi place modul in care se lucreaza in hitman.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ducerea la bun sfarsit a contractelor(asasinarea persoanelor contra-cost)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N/A

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu..dar am avut 2 conturi anterioare : SuSu(Spart la level 7) si AbeL( spart la level 12 )

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp001eh.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,un /ad minor.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da/Cand eram asasin in corleone ..mergeam dupa Blacklist..urmaream pe cineva..si nu am observat ca a intrat in sz..am mai tras cateva gloante pana sa ma opresc dar am primit ban 1 zi.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: N/A

PS: acesta este un cont pe forum nou ..deoarece am uitat parola la cel vechi.

Edited by RazvanYs0

Nume in joc: AndreeaDeea

Level: 19

Varsta(reala): 21

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 7 luni

Factiuni precedente : Fire&Medic Departament , The Cuneo Family , The Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru a incerca altceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in The Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta la rezolvarea contractelor si nu numai.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri contra unei sume importante sau nu de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Morena

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro...nch5ipvkhuk.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe niciunul, daca as fi cu siguranta ca as platii.

Edited by Morena

Nume in joc: BlueAngel

Level: 27+

Varsta: 15

Sex : masculin

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani

Factiuni precedente : F.B.I. The Stracci Family, The Cuneo Family, The Paterno Family, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (The Paterno Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3FW

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Rank 3. Federal Bureau Of Investigation

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de mult sa intru in Hitman si imi place si cu ce se ocupa membrii acestei factiuni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectueaza contracte, adica omoara oameni pentru bani

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore in timpul saptamanii, 4-5 in week-end

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://imageshack.us/g/810/samp012ev.png/

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 (am primit mai de mult cand aveam level mic din cauza unui conflict

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Am facut DM in safe-zone o data

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat. Succes tuturor

Nume in joc: Vicsido

Level: 21

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 6 luni.

Factiuni precedente : School Instructor, Tow Truck Company, The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in The Barzini Family, School Instructor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru asassinarea altor player`i pentru o suma de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asassinarea playerilor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/P6mS4.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Alte precizari? : When u kill for money, there are no rules.

Edited by VicsiDo fROST

Acceptati pentru teste: AskewOne,Kistaska,Bluer,NokS,Anthony.,DieseL,Radu,FLAy,,Molotov21,Dragos,Toreno,Ferarry_robert,AndreeaDeea,Alistar

Pentru teste contactati un rank 4+ iar daca nu sunt disponibili asteptati pana se elibereaza unul.

Daca nu va prezentati la teste in decurs de 24 de ore sunteti picati.

Daca in timpul testelor sunteti prinsi pe forum,sau trisand prin orice mijloc sunteti picati pe loc si o alta sansa in Agentie este mica.

O sa revin cu edit asupra celor care trec testele si castiga un post in hitman,doar 6 o sa devina agenti cu norma intreaga.

Tie Break,Hitman Agency recruteaza 2 agenti,astept aplicatiile voastre,aplicatiile nu vor fi lasate deschise mult timp.

Edited by Addyn

wi3pmt.png

Nume in joc: JustMed

Level: 32

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: 3 ani

Factiuni precedente: FBI,Police Departament, Hitman Agency, News Reporter lider, The Cuneo Family, The Paterno Family, The Corleone Family, Tow Car Company, Fire&Medic Departament etc.

Rank-ul ultimei factiuni: 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Au intervenit cateva probleme IRL si am fost nevoit sa renunt pentru o perioada.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): lider - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place ideea de a fi platit pentru a omora din umbra, mai exact imi place scopul factiunii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Finalizarea contractelor puse de catre jucatori intr-un timp cat mai scurt.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Din cate imi aduc aminte s-a dat wipe si a trebuit sa ies.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i41.tinypic.com/2s6sytf.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: When you kill for money there are no rules.

Nume in joc: Tohaneanu

Level: 56

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server?: 2 ani

Factiuni precedente: TTC,Stracci,PD,FBI,Tattaglia,Cuneo,Paterno,Hitman,NR,Corleone,Taxi

Rank-ul ultimei factiuni: Lider TTc

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost dat afara

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): lider - TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca aici sunt ca acasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea oamenilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am decis sa intru in paterno.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore

Nickname-uri anterioare: Tohaneanu_Vlad

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/f1s2a008h/ (/time este in dreapta sus), poze nu este facuta astazi deoarce serverul este off.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da,acum ceva timp pentru DM...

Alte precizari?: Vreau sa ma intorc acasa.

Edited by Tohaneanu

Nume in joc: AskewOne

Level: 16

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : F/P, The Corleone Family ( 6 luni ).

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa vin aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (The Corleone Family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand m-am apucat de SA:MP, mereu mi-am dorit sa intru in aceasta Agentie. Este o factiune disciplinata si bine instruita.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore in timpul saptamanii si mai mult de 6 ore in weekend.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:- http://s7.postimage....j/sa_mp_107.png ( Poza nu este facuta astazi deoarece server-ul este inchis.)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, dar pe nedrept. Sa presupus ca am facut reclama.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? Da

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Edited by AskewOne

Nume in joc: Don.Mike

Level: 16+

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3/4 luni

Factiuni precedente : The Corleone Family - Rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit aceea mafie deoarece sa incerc o alta factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Tot timpul mi-am dorit sa ajung, sa fiu un hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza Playerii prin contracte cu bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 3/4 iar in wekeend catre 5/6

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/28/samp010jb.png/ Poza este facuta ieri pentru ca serverul este off iar la detectiv am skill 5 si voi revenii cu edit cand se porneste server-ul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Abuz de Heal nu stiam foarte bine regulamentul dar acum il stiu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: aLeXy29

Level: 31.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproxmativ 1 an .

Factiuni precedente : Taxi Cab Company ( de 3 ori ) , The Stracci Family ( de 3 ori ) , The Barzini Family , Tow Truck Company, Police Departament , News Reporter ( de 2 ori ) , The Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 . (The Corleone Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat pentru ca deja ma plictiseam + ca imi doream foarte tare sa intru in Hitman Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea de suflet , iar eu consider ca a intra in Hitman Agency este o adevarata provocare pe care sunt onorat sa o incerc si sa o accept .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pas.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 5-6 ore ( cu pauze).

Nickname-uri anterioare : Gypsy.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Revin cu edit cand revine serverul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost deoarece se intra de pe laptopul meu cu nume obscene , iar eu intram dupa aceea pe calculator cu acelasi ip .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele .

Nume in joc: Freddy.

Level: 44+

Varsta(reala): 16 ani si 10 luni.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3-4 luni.

Factiuni precedente : Fire & Medic Department , The Stracci Family , Federal Bureau of Investigation , The Tattaglia Family , Taxi Cab Company , The Cuneo Family , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family , School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor. - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din dorinta de a intra aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Department - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune respectata , cu membrii foarte bine instruiti si vreau sa ma alatur voua deoarece ador actiunea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Sigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Roman_DiomedE

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Categoric.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici! (inca astept /uninvite) imi pare rau..

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu , nu am fost banat niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este nevoie , desigur.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat , sper sa am ocazia sa fac parte din aceasta agentie.

Edited by FreddyxD

Nume in joc: Carlos_Smit

Level: 41+

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server?: 2 septembrie 2009

Factiuni precedente: Ng , F/p , Barzini , Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni: Don Cuneo

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu am anuntat cand am dat wipe ..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 6 Ng , Lider F/p , Lider Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am fost niciodata si as vrea sa incerc in HA

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea oamenilor pentru bani.

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6

Nickname-uri anterioare: -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/401/samp208e.png/

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , daca este cazul

Alte precizari?: Multumesc.

Edited by CarlosSmit

Nume in joc: Oight

Level: 22 ( 153/92 RP )

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani, dar cu ceva pauze.

Factiuni precedente : Taxi Cab company(x2), Barzini, Cuneo, Stracci, NG, TTC, S.I., F/M

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru a-mi incerc sansa in H.A.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai organizata si bine instruita agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc foarte mult acest lucru.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii cam 5-6 ore/zi, iar in weekend ajung si la 9-10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Voi reveni cu edit ( Server down + astept de 1 saptamana sa primesc /uninvite )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Dreamcool

Level: 30+

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani

Factiuni precedente : The Stracci Family-rank 1 ,The Cuneo Family x2 -rank 1,2 ,Fire/Medic dept -rank 1 ,National Guard x4 -rank 1-2,3,The Tattaglia Family-rank 1 The Paterno Family -rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family rank -1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme de sanatate ,Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3-National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este de cand am intrat pe server mi-am propus sa intru .Este o factiune mai speciala

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea unor persoane contra unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Revin cu edit : cand isi revine serveru

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. (3) warns

Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules.

Edited by Dreamcool

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.