Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Freddy.

Level: 62+

Rank: Picciotto

Vechime: 1 saptamana.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Prea multi abuzeri , prea multa suferinta pe unii.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna insa mai trebuie lucrat la organizare.

Alte precizari?: Nu are rost sa ma enervez din nimic :-J , bafta.

Edited by nB FreddyxD

Nick: KeviN.

Level: 46.

Rank: 1.

Vechime: 1 saptaman si umpic.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai suport , abuzeri arfisti suferinte , nebunie ,stres , nervi.. e doar un joc , mafia nu e pentru mine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una buna.

Alte precizari?: Bafta

Nick: Sh1n3

Level: 30

Rank: 1

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Doresc sa plec pentru a incerca intr-un departament sau o factiune pasnica.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna ,felicitari Emperor si Newlife!

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata si sper sa duceti Tataglia cat mai sus.Succes!

Nick: Kewl

Level: 16.

Rank: Picciotto.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru cu niste amici in alta familie.. ei sunt deja acolo ca aici n-au fost acceptati (ca-s prea slabi :))).

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am asteptat la mai multe de la familia asta dar sunt prea multe certuri aiurea in factiune, copilarisme... ce mi-a placut este ca e foarte activa la war-uri.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata.

Edited by Kewlo

Nick: ZoOm.

Level: 25

Vechime: 2 saptamani, astazi la ora 19:00 fac 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am saturat de fitele jmecherilor din factiune si de abuzeri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: In prima saptamana m-am simtit bine dar dupa DELOC!

Alte precizari?: Bafta, mi-a parut bine!

Edited by ZoOm xD

Nick: Bladesttar

Level: 30+

Rank: 1 (Piccioto)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu imi mai permite timpul sa ma duc la war-uri. Nu stau in casa pentru un joc :-J.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna. Empe esti un lider bun , dar cand zici ceva , aia sa se faca , nu altceva.

Alte precizari?: Bafta baieti (si fete). Ascultati de Empe si Newlife pentru ca o sa ajungeti sus!

Nick: Kewl

Level: 16.

Rank: Picciotto.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru cu niste amici in alta familie.. ei sunt deja acolo ca aici n-au fost acceptati (ca-s prea slabi :))).

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am asteptat la mai multe de la familia asta dar sunt prea multe certuri aiurea in factiune, copilarisme... ce mi-a placut este ca e foarte activa la war-uri.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata.

Nick: ZoOm.

Level: 25

Vechime: 2 saptamani, astazi la ora 19:00 fac 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am saturat de fitele jmecherilor din factiune si de abuzeri.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: In prima saptamana m-am simtit bine dar dupa DELOC!

Alte precizari?: Bafta, mi-a parut bine!

Nick: Bladesttar

Level: 30+

Rank: 1 (Piccioto)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu imi mai permite timpul sa ma duc la war-uri. Nu stau in casa pentru un joc :-J.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna. Empe esti un lider bun , dar cand zici ceva , aia sa se faca , nu altceva.

Alte precizari?: Bafta baieti (si fete). Ascultati de Empe si Newlife pentru ca o sa ajungeti sus!

Demisii acceptate.

Nick: [K.G.B]RazvaN_B

Level: 27

Rank: Soldato

Vechime: Aproape o luna , fara 3-4 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai pot sta ON , prea multe teme.. o noua clasa etc...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? : Foarte buna , Tattaglia va ramne mafia mea de suflet.Aici m-am simtit cel mai bine si am intalnit foarte multi oameni minunati care merita respectati. Imi pare rau ca trebuie sa plec.. asta e.

Nick: Speack[M.x]

Level: 23

Rank: 2

Vechime: Aproximativ o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau cu tot pretul sa intru in NATIONAL GUARD

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , nu am cuvinte , nu o sa uit niciodata ca a fost prima mea Mafie

Alte precizari?: Baieti ? sa nu crede-ti ca am iesit din cauza la "/turfs" , FWarn . Nu vreau sa imi pierd iar sansa de a aplica in NATIONAL GUARD . Nu plec prea fericit deoarece ma despart de o adevarata Familie dar nici suparat pentru ca am putu cunoaste oameni de nota 10+ cu care poti discuta , vreau sa ma reantorc aici cu cel mai mare drag . TheEmperor si NewLife ? Amandoi formati o echipa puternica , greu de invins . Baieți ? nu o sa va uit niciodata , ramane-m prieteni , ascultati de Conducere ! Bafta la "/turfs" stiu ca puteti ! M.x

Edited by Speack

• Nick: Krishanu
  • Level: 56
  • Rank: Soldato
  • Vechime: 2-3 weeks
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: I will be permanently banned soon
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? : Thank you for giving me a chance and good luck Emperor and Newlife for future wars and win all turfs! " Bad boys Bad boys watcha gonna do? Watcha gonna do when we come for you? " :)

• Nick: Andrew
  • Level: 50
  • Rank: 1
  • Vechime: 15 zile ( 7.09.2012 21:17 - 21.09.2012 )
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din dorința de a intra în Hitman Agency. De când am lăsat liderul am vrut să intru acolo însă când am fost acceptat am picat testul la arme iar acum sper să trec cu brio probele. Consider că aici mi-am terminat treaba, dat fiind rezultatele pe care le-am obținut (5 best member) la waruri.

aiqpE.png

xYrEz.png

DJ9ab.png

V3V4S.jpg

7QTHT.jpg

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Sunt de acord.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie puternică însă în ultima perioadă monotonia și începerea școlii și-au spus cuvântul.
  • Alte precizari?: Succes!

Nick: uN1kul

Level: 26

Rank: Rank 1

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece nu vreau sa fiu off si sa tot iau FW deoarece nu pot din cauza scolii,dar si din cauza RPG2,deoarece doresc sa joc mai mult acolo.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna.O factiune unita,un lider deosebit.M-am simtit foarte bine.

Alte precizari?: Bafta Emperor.Spor la turfs.

Nick: Pitiku

Level: 29 +

Rank: Rank 1

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece am unele probleme in familie si timpul nu imi permite de a face rapoarte si toate cele , si peste asta mai e si scoala vietii :)

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune deosebita cu un lider de nota 11, multumesc de sansa acordata :)

Alte precizari?: Bafta baietii , bafta la /turfs :)

O zi buna va doresc :)

Nick: Castellano.

Level: 45+

Rank: Rank 2

Vechime: O luna si ceva.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Imi doresc foarte mult sa aplic in hitmen agency.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: M-am simntit extraordinar aici,este o familie deosebita,dar vreau sa imi indeplinesc visul in acest joc.

Alte precizari?: Multumesc frumos,pentru tot dar imi doresc foarte mult sa intru in hitmen agency incerc de foarte mult sa intru acolo.Consider ca mi-am facut treaba destul de bine aici.

Nick: Dorynelo

Level: 20

Rank:1

Vechime:2 saptamani si un pic

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece vreau sa incerc la Fire^Medic departament

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Frumos dar se pare ca cu deschiderea celui de al 2 lea server activitatea a scazut serios in mafie.

Alte precizari?: Multumesc The Emperror si Newlife ptr sansa acordata.

Nick: SeaL

Level: 30

Vechime: 3 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am saturat de acest comportament: abuzzuri / stres si alte chestii.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una buna, da AVETI grija ! Nimic mai mult

Alte precizari?: Pup

Nick: Fivelici0us

Level: 69

Vechime: Apoximativ 1 luna.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: De buna voie :)

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Exceptionala.

Alte precizari?: Succes mai departe in conducerea mafiei .

Nick: Exibo.Vicious

Level: 37+

Vechime: 23.08.2012 - 25.09.2012

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As vrea sa incerc si altceva , numai vreau war-uri deloc .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da .

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune foarte puternica dar momentan sunt probleme cu inactivitatea , un lider extraordinar si un sublider lafel de bun , mi-am facut foarte multi prieteni aici , daca v-am suparat cu ceva imi cer scuze , multumesc pentru sansa acordata .

Alte precizari?: Multumesc , succes la /turfs :* .

Nick: raluca96

Level: 22

Vechime: 3sapt+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru intr-o factiune pasnica

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da .

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune frumoasa unde distractia e la maxim!

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata

Nick: Drag0s

Level: 45++

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Stii bine Emperor.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie bine organizata, bine pusa la punct de catre bobocul Emperor si "omul negru" NewLife. M-am simtit excelent alaturi de voi, dar mi s-a dat o alta sansa pe aceasta comunitate si nu prea m-ai am timp sa intru.

Alte precizari?: Multumesc pentru ca m-ati suportat si bobocule nu te uit cu live-ul promis.

Edited by bZDrag0s

Nick: EuGen90

Level: 22.

Rank: 1 [ Piccioto ].

Vechime: Doua saptamani si ceva.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si altceva, stilul de mafiot.. nu prea mi se potriveste.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut foarte mult sa o fac pe mafiotul alaturi de voi, chiar daca asta a fost pe o perioada foarte scurta. Tattaglia, in opinia mea e cea mai tare mafie.. doar ca n-ar strica putin mai multa activitate. Emp, esti un super lider .. sa ai grija de factiune.

Alte precizari?: Va multumesc pentru sansa acordata Emp / New, sper sa ne mai intalnim. :* As avea si o ultima dorinta: vreau sa vad tot LS-ul portocaliu, daca se poate si LV-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.