Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bed Yelling me to go sleep but I don't pay attention to it [-X

But I'm sleepy :-

So good night :))

Edited by TrNA

Ai 1-0, asta e ... :)) Vedem azi care pe care :)).

Buna dimineata, ce fac barosanii ?

Raportul.. nu ca tine.. lenesule

Buna dimineata!

Mananc putin dupa care am sa ma duc la sala. Ne auzim peste cateva ore ;).

Cat bagi la piept la bara ? :>

Page 1337, error, error!

Buna dimineata! Intru si eu putin mai incolo sa mai fac niste puncte, pana atunci downloadez un joc.

@@Robertel - Nu mai bine mareste Teylo pentru tine la 500 de puncte raportul de la "Roads"? doar pentru tine. Nu mi se pare prea normal, este vara, lumea iese afara mai mereu si tu vrei marirea raportului? Cand celelalte departamente au raportul considerabil mai mic decat al nostru, tu ceri marirea lui? Ramane la latitudinea lui Teylo. Cred ca nimeni nu va fi de acord cu tine.

Page 1337, error, error!

Buna dimineata! Intru si eu putin mai incolo sa mai fac niste puncte, pana atunci downloadez un joc.

@@Robertel - Nu mai bine mareste Teylo pentru tine la 500 de puncte raportul de la "Roads"? doar pentru tine. Nu mi se pare prea normal, este vara, lumea iese afara mai mereu si tu vrei marirea raportului? Cand celelalte departamente au raportul considerabil mai mic decat al nostru, tu ceri marirea lui? Ramane la latitudinea lui Teylo. Cred ca nimeni nu va fi de acord cu tine.

Robertele, eu zic sa nu mai zici nimic :)), si-asa tu faci peste daca ar fi.. :)), nu am vrea sa dobori recordu ROADS. :D.

@@Robertel, TE DOARE CAPU BAAAAAA?????? Dupa ce ca eu ma rog de teylo sa-l micsoreze pe cel de la SWAT, tu vrei sa-l mareasca pala de la ROADS ?:)).

Ai 10 minute sa dai edit si sa stergi faza aia ca de nu te tai.

Salut baieti. Tocmai am venit de la Shopping.

Ne vedem in game.

Bafta,