Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, Ba max, esti nab rau. Cum sa iesi ma tu cu 3 fw-uri esti nab rau :))) Poate reintri te asteptam nab, pe langa asta mai ai si ban :)))) Sa revii in fortaaa

Edited by KingAndrei
Link to comment
Share on other sites

Sper să ia Kelton o decizie bună. Având în vedere că ne este permis să vorbim cum dorim noi pe chaturile private. Ştim cu toţii că nimeni nu ne poate vedea [/sms] & /w. De unde să ştiu eu că el e pe mine cu recon? Logic, nu ? Am vrut să-i dau mesaj lui guess şi am scris pe /r fără să vreau în propoziţie şi "PLM", care a venit cu FW, lol. Poate să se uite Kelton în loguri să vadă că aveam o discuţie cu Guess. FW pentru /d aiurea? Hai bă, lasă-mă. A mai dat o grămadă de mute-uri la membrii departamentelor, şi niciodată FW.

Link to comment
Share on other sites

Din pacate, Max nu va primi unban :( Un moment de reculegere pentru cine a fost Assistant Chief Max .. de la el am invatat multe, m-a sprijinit in tot ce am facut, daca nu era el, si acum probabil imi incercam norocul pe la factiunile pasnice... GATA cu sentimentalismele baa @South Max te astept Hitmen BRO :* Tibi GG pentru functie, am mai vorbit noi! Guess pute, #salms (SA nu dati plz report ca LSPD pentru mine e ca acasa)

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, sper că după ce îţi trece interdicţia te vei reîntoarce. Edit (1): Îţi aştept istorioara =))!

Edited by Detective oSpawN
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.