Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata si voua I-) Dar nu face'ti scoala ?

Ziceti-mi si mie niste melodii ( inafara de manele /rock /populara ) gen hip-hop ,pop s.a.m.d .

Sean Paul , sau da si tu pe google top 100 ex: pop music si o sa gasesti

Fishbone + si taci !

Ciccio esti cam nesimtit in ultima vreme, ar fi bine sa termini pana nu ma calci pe nervi, asta nu e comportament de membru PD si in special comportament de membru rank 3. Ar trebui sa fi un exemplu pozitiv pentru ceilalti nu negativ ( sa te /pee pe fata lui corynna + sa faci pe sefu la discutii)

Edited by ImmortaL

Am facut o gluma cu ,coryna ,ma plictiseam ... era si o faza da ma rog !

1.Nu fac pe seful la "Discutii"

2.Nu sunt deloc nesimtit

3.Vad ca fishbone e cam ...;) A mai facut asa o data la un war,cand am mers dupa wanted si el "omg ciccio m'ai pus sa merg cu tine,acuma ala imi face post" ! M-a deranjat foarte tare,daca ii facea post raspunde'am eu pentru el,nu era nevoie sa se planga pe /r ;) Dar fie....de acuma sa nu va mai prind ca"glumiti" sau trageti in mine ca voi raspunde cu aceeasi moneda :) Voi "face glume proaste" numai cu real friends si gata ! ! Subiect closed !

Edited by Ciccio

Am facut o gluma cu ,coryna ,ma plictiseam ... era si o faza da ma rog !

1.Nu fac pe seful la "Discutii"

2.Nu sunt deloc nesimtit

3.Vad ca fishbone e cam ...;) A mai facut asa o data la un war,cand am mers dupa wanted si el "omg ciccio m'ai pus sa merg cu tine,acuma ala imi face post" ! M-a deranjat foarte tare,daca ii facea post raspunde'am eu pentru el,nu era nevoie sa se planga pe /r ;) Dar fie....de acuma sa nu va mai prind ca"glumiti" sau trageti in mine ca voi raspunde cu aceeasi moneda :) Voi "face glume proaste" numai cu real friends si gata ! ! Subiect closed !

recunosc faza aia cu omg ciccio m`ai pus sa merg cu tine dar dupa propozita asta au fost urmatoarele " :)))))))))))))))))))) " :))

recunosc faza aia cu omg ciccio m`ai pus sa merg cu tine dar dupa propozita asta au fost urmatoarele " :)))))))))))))))))))) " :))

din contra,au fost urmatoarele " :(((((((((((((((((((( " ...dar ma rog,nu'ti port pica deoarece banuiesc ca poate te'ai fi speriat :-?? crezand ca iei FW ( desi nu lu'ai deoarece faptele mele au fost comform regulamentului ) ! Rugamintea mea pentru mine este sa nu mai faci "drama" din orice,fie ea in gluma sau .....In orice caz,am zis Subiect inchis ! Mi-am recunoscut greseala (desi a fost DOAR o poza,nu inteleg de ce atata drama... ) + ca mi-am cerut si scuze !

Daca ma puteti ajuta cu +4 ..la reputatie sa fac 20 (ani mei) ..v-as multumi indatorat :D ..o sa incerc sa va dau la cei ce imi vor da :D