Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la scoala .

Ai dreptate Kelton :)) , Limba Romana :)) , cati ani ii dati ? caci eu nu-i dau mai mult de 9-10

Respect Admini : Thomas, RazR, Gabb, Spawn, Liquid, Kip, Moartea, [F4L]Balon, [F4L]oasis, Xtype, Armando_Corttez, VaN, Rizi, Kaiac

Respect Departamente: Armando_Corttez, Ciupanezu, Robtiquis.

Respect Lideri Mafiei(alianta 1): Razvan14, VaN, AkaAndrew

Respect Factiunilei Mafiei (alianta2): [F4L]Oasis9, [F4L]oacc, Blade.

Respect Factiunile Pasnice: [F4L]Balon, Skizzo Skillz, Zuzu,

Psihidelick JustMed!

Respecta si vei fi respectat!

ndo_Corttez - Ce-l mai de treaba baiat din toata lumea si ce-l mai bun lider care a exsistat pe acest pamant! Respectatil pe Armando_Corttez, eu il respect foarte mult, si mi-ar face mare placere sa fiu coleg cu el!

Respecta Si Vei Fi Respectat La Randul Tau!

Incearca si tu sa il cunosti mai bine pe Armando_Corttez si tu ve-i zice la fel cum am zis si eu!

Vezi + ala din dreapta, nu cred ca ai curaj sa dai click pe el!

Edited by Atyss

Neata

Va salut de la informatica .

@kNr la multi ani amice , mai bem o bere azi da /\ ?

@KilobaiD astept in continuare un + de la tine ..

Ai primit un minus de la mine.

Edited by KilobaiD

Back de la scoala .

Ai dreptate Kelton :)) , Limba Romana :)) , cati ani ii dati ? caci eu nu-i dau mai mult de 9-10

Respect Admini : Thomas, RazR, Gabb, Spawn, Liquid, Kip, Moartea, [F4L]Balon, [F4L]oasis, Xtype, Armando_Corttez, VaN, Rizi, Kaiac

Respect Departamente: Armando_Corttez, Ciupanezu, Robtiquis.

Respect Lideri Mafiei(alianta 1): Razvan14, VaN, AkaAndrew

Respect Factiunilei Mafiei (alianta2): [F4L]Oasis9, [F4L]oacc, Blade.

Respect Factiunile Pasnice: [F4L]Balon, Skizzo Skillz, Zuzu,

Psihidelick JustMed!

Respecta si vei fi respectat!

ndo_Corttez - Ce-l mai de treaba baiat din toata lumea si ce-l mai bun lider care a exsistat pe acest pamant! Respectatil pe Armando_Corttez, eu il respect foarte mult, si mi-ar face mare placere sa fiu coleg cu el!

Respecta Si Vei Fi Respectat La Randul Tau!

Incearca si tu sa il cunosti mai bine pe Armando_Corttez si tu ve-i zice la fel cum am zis si eu!

Vezi + ala din dreapta, nu cred ca ai curaj sa dai click pe el!

ce lingau =)))

Neata

Ai primit un minus de la mine.

Da , cred ca m-ai incalzit , back - de la mine se vede ai - la greu :)) ..Oricum eu iti dau + crezand ca o sa ma inteleg odata si odata cu tine dar tu ce faci ? imi dai - pe motiv de "spam " , poi vezi-ti frate de treaba , mai demult ce i-ai spus lui SapTy sa inceteze cu acest SPAM , cu dati-mi un + , alea alea si sti foarte bine ce a iesit de acolo .

Deci in concluzie @KilobaiD pentru mine esti un nimeni in momentul de fata . Nu ma intereseaza + - si alea e vorba de bunul simt .

Edited by Atyss

Da , cred ca m-ai incalzit , back - de la mine se vede ai - la greu :)) ..Oricum eu iti dau + crezand ca o sa ma inteleg odata si odata cu tine dar tu ce faci ? imi dai - pe motiv de "spam " , poi vezi-ti frate de treaba , mai demult ce i-ai spus lui SapTy sa inceteze cu acest SPAM , cu dati-mi un + , alea alea si sti foarte bine ce a iesit de acolo .

Deci in concluzie @KilobaiD pentru mine esti un nimeni in momentul de fata . Nu ma intereseaza + - si alea e vorba de bunul simt .

Edited by KilobaiD

Ce oameni... Va certati pentru un + sau pentru un - ? Se vede dependenta de PC.

new regulament. Daca mai aud de plus sau minus aici la duscutii, sau discutii pe seama reputatiei, fw in game. Sa fie clar.