Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Alpha287, iti dau dreptate, ce a facut crytek e exact ca atunci cand vin civilii nabi si spun politistilor ca nu isi fac treaba. Insa nu e frumos sa tinem dusmanie intre colegil...va rog impacati-va, e doar un joc.

Intamplarea face ca sa fim colegi. Nu am nimic cu el in joc. Daca se va intampla sa vrea sa purtam o conversatie o vom face, dar cand va face o cerere la PS eu nu ii voi raspunde deloc. Pe langa asta, cum ai zis si tu, e la fel ca si cand ai spune ca politistii nu isi fac treaba. Ma rog, cum am mai spus, nu e el in masura sa ma trage de mana sa-mi spuna ca nu sunt activ.

Am iesit. Noapte buna

EDITED:

Crytek, poftim si parerea lui Dani despre mine:

· Alpha287 - Imi place ca esti activ, continua in acest ritm.

Asa ca te rog, nu mai vorbi prostii de acum inainte ca ai vorbit destul la adresa noastra.

Edited by Alpha287

Intamplarea face ca sa fim colegi. Nu am nimic cu el in joc. Daca se va intampla sa vrea sa purtam o conversatie o vom face, dar cand va face o cerere la PS eu nu ii voi raspunde deloc. Pe langa asta, cum ai zis si tu, e la fel ca si cand ai spune ca politistii nu isi fac treaba. Ma rog, cum am mai spus, nu e el in masura sa ma trage de mana sa-mi spuna ca nu sunt activ.

Am iesit. Noapte buna

ce pot sa zic, $@L...nu e bine sa tii dusmanie ;)

Du-te din nou la Dani si plange-te de noi asa cum ai facut-o si data trecuta. Cand va aud ma bufneste rasul. Daca nu postez in topicul tau niciodata inseamna ca am ceva cu tine. Poate m-ai deranjat cu ceva si nu cred ca meriti o lucrare din partea mea. Sa posteze cei care au chef. Pe langa asta, nu inteleg de ce ne tii tu contul la activitate. Sunt niste moderatori care au grija de activitatea fiecaruia.

Prietene esti cam "rau" si nu iti sta bine ;)

Atata timp cat nu iti faci treaba e si normal sa ii spun lu Dani

Putin imi pasa ca imi raspunzi sau nu la cereri .

Ok, sunt inactiv, sunt un designer care nu posteaza la cereri si merita sa aiba functia scoasa si ce va mai doriti voi, etc etc. Subiect incheiat.

// Bine ai revenit AUDDDDDDDDIIIIIIIIIIIII >:D<<'> >:D<

Edited by Alpha287

Ok, sunt inactiv, sunt un designer care nu posteaza la cereri si merita sa aiba functia scoasa si ce va mai doriti voi, etc etc. Subiect incheiat.

// Bine ai revenit AUDDDDDDDDIIIIIIIIIIIII br=

Te dai prea interesant si nu iti sta bine.

Welcome Audi.

Usor cu cearta baieti.. nu-si are rostul. @AUDI_RS8: Te-am felicitat si in joc, te felicit si aici pentru functie si iti urez bun venit. Sper sa colaboram si sa ne intelegem bine.

Deci te-am prins cu radarul la banca din LS, te-am somat nu ai tras pe dreapta, ai ramas in mijlocul soselei, nu ai vrut sa cobori sa platesti amenda si ti-am dat wanted 3 pentru neplata. Amenda nu o pot acorda daca tu stai in masina. Cred ca am fost pe intelesul tuturor, in special al tau. O seara buna!

Dovezi: http://imgur.com/a/BCrGw (Pentru AlexM uita-te de jos in sus la poze).

Imi pare rau sa te informez ca trebuia sa ii acorzi wanted 2 pentru "neconformare ordin", nicidecum wanted 3 pentru "neplata amenda"... :)) wanted 3 ii dai cand ii dai amenda si nu vrea sa plateasca. In poze nu vad ca i-ai dat amenda... Vad doar ca i-ai zis sa coboare i-ar el a plecat. Edited by Magnum96

ATENTIE! Antrenamentul de astazi de la ora 20:00 va fi anulat din pricina evenimentelor organizate cu ocazia zilelor B-Zone. La ora 21:00 va avea loc sedinta, ca deobicei in Armoury. O dupa amiaza placuta tuturor!

Multumim la fel , ne auzim la sedinta pana atunci ma duc in pat . Bafta si duminica placuta in continuare !

Merge melodia asta intr-o zi de duminica

http://www.youtube.com/watch?v=sIR3KAfhqZQ

Seara buna ;).

Imi pare rau ca nu am reusit sa fac o cerere de invoire pentru activitatiile din seara aceasta dar am fost iesit in oras, au fost zilele orasului. Bine ca s-au terminat. Chiar am uitat ca astazi e Duminica si avem sedinta etc. :)).

Ne auzim prin joc putin mai incolo.