Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Deea Shakira, Ce ai facut fata? :)) Mai bine stateai ca poate luai clear. Am fost lideri amandoi, cred ca stii cum e sa aiba cineva 2/3 si un AV, poate daca nu te dadeai batuta, ajungeai departe, oricum Succes Mai Departe :*

@Deea Shakira,chiar ma intrebam pe unde ai disparut.

Ma fac ca nu vad acel orgoliu pe care l-ai scris in ultimul tau post si voi spune parerea mea.

In primul rand, a fost o confuzie. Primul raport este OBLIGATORIU deci aci nu am cu ce sa te scuz, mai ales ca, ca admina ai un raport extrem de mic 30-50 cat o fi, nu sunt admin si nu ma intereseaza cat raport aveti, e un raport infim, extrem de mic care il faci intr-o seara in o ora/o ora jumatate intr-o seara pe amenzi pe "faruri stinse"sau "mers pe partea carosabila"." voi daca toti pomeniti de PM pe forum, de ce nu m-ati cautat acolo" Nu ei trebuie sa te caute, ci tu daca vrei sa te invoiesti.

In al doilea rand, ma bucur ca am fost colegi si imi pare rau ca s-a terminat asa, cand ai avut nelamuri m-ai intrebat, daca imi ziceai sa te ajut cu raportul, o faceam se stie ca ajut rank-urile mici si iti pot toti confirma.

In concluzie, bafta in continuare sa sti ca experienta intr-un departament, mai ales ca LSPD nu este deloc asa, eu prima data am fost demis cu 3/3 FP si am stat 3 zile insa chiar si in acele 3 zile, m-am simtit foarte bine, chiar...mai bine decat acum !

PS:Limba romana nu este punctul meu forte.

@@StefanB, Topicul nu e făcut pentru asemenea posturi, scrie şi pe prima pagină. ( "în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.") Oricum, decizia-ţi aparţine dar eu te sfătuiesc să rămâi, nu ştii cand vei mai avea şansa să intri într-un departament. Dar, cum am spus mai sus, decizia-ţi aparţine.

Cât despre activitatea de mâine, referindu-mă la acea "şedinţă" cu civilii, sper ca totul să decurgă bine şi să se mai organizeze.

Edited by South S n a k 3

Foarte frumoasa activitatea de azi, LSPD!

Se putea si mai bine, nu stiu cine a deschis portile la toti civili....insa data viitoare va fi cineva portar care sa verifice cine intra si cine nu, cine intra fara sa fie in program = wanted 2 *teren guvernamental* Arrest/Kill, fara discutii.

A trebuit sa o ard incognito cu M4 si Rifle de pe restaurant LS sa inalturi civili care nu aveau treaba...

Tot 200=best swat? Am intrebat pe /r si mi-au zis 250

@@GrNooB Legend,

5. Rapoartele de activitate ce depasesc 200 de puncte in cadrul echipei S.W.A.T si 150 de puncte in cadrul echipei Rutiera vor fi premiate cu scaderea unui raport obligatoriu pentru avansarea in rank.

Este exact invers. Inainte era cum zici tu acum iar acum s-au micsorat cu 50 de puncte. (Spunand "acum" ma refer la acum cateva luni bune)