Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ședință 26.12.2010

Membri Prezenți ( 14 )

xtypE

CoSm1n

CoryNNa

Atyss

SapTy

TyMoNeLu

Jean.Danero

d3mo

Meghy

n0b0dy

Lokki

becrad

KilobaiD

Kelton

Membri Învoiți ( 5 )

Jacques_Demolay

Nicu

R3g3n3sis

Nale

Just.xeS

Membri Absenți ( 5 )

Ciccio

Nfs

Hunted

Sccoci

Nick15

Membrii rank 5+ nu sunt trecuți. Dacă cumva am uitat să trec pe cineva să ma anunțați.

Ședință 26.12.2010

Membri Prezenți ( 14 )

xtypE

CoSm1n

CoryNNa

Atyss

SapTy

TyMoNeLu

Jean.Danero

d3mo

Meghy

n0b0dy

Lokki

becrad

KilobaiD

Kelton

Membri Învoiți ( 5 )

Jacques_Demolay

Nicu

R3g3n3sis

Nale

Just.xeS

Membri Absenți ( 5 )

Ciccio

Nfs

Hunted

Sccoci

Nick15

Membrii rank 5+ nu sunt trecuți. Dacă cumva am uitat să trec pe cineva să ma anunțați.

Hunted , nfs si Socci sunt INACTIVI ... A fost tare la sedinta , Datorila lu Kelton si KilobaiD sedinta a decurs normal ! Felicitari KilobaiD si Kelton

[/b]

Ma ce sedinta a fost aia ? numai tu si kilobaid ati fost prezenti

Sedinta a fost neanuntata --> la ora 18:23 parca am intrat si am zis : Am ceva treaba si ma duc in oras ,s-a anuntat vreun antrenament / sedinta ceva ? Toti "NUUU " si acuma cica : Membri absenti " Ciccio " :-J Ce sedinta e aia ma ? Fara lideri sau rank 5 + ? Si mai e si pe neanuntate

Ședința a fost una normală, crezi că doar membrii rank 5+ o pot ține?

Într-adevăr nu s-a știut cu exactitate dacă se ține sau nu, dar am fost anunțați s-o țin eu cu KilobaiD. Nu cred că îți era greu să faci o cerere „preventivă” de învoire de la ședință cum au făcut alții. Aceea e doar o statistică, nu înseamnă că se va ține cont de ea, dat fiind faptul că ședința s-a ținut în aceste condiții :)

EDIT: @Atyss: Tot nu am înțeles de ce dorești să părăsești departamentul. Dacă există probleme de ordine interioară se pot discuta și rezolva, dar dacă ai probleme personale în RL doar tu le poți rezolva ( însă poți face cerere de concediu ). Am încercat să vorbesc cu tine dar ori ai ieșit din joc, ori ai luat carsh ... Gândește bine ce faci.

Edited by Kelton

Într-adevăr nu s-a știut cu exactitate dacă se ține sau nu, dar am fost anunțați s-o țin eu cu KilobaiD. Nu cred că îți era greu să faci o cerere „preventivă” de învoire de la ședință cum au făcut alții. Aceea e doar o statistică, nu înseamnă că se va ține cont de ea, dat fiind faptul că ședința s-a ținut în aceste condiții :)

EDIT: @Atyss: Tot nu am înțeles de ce dorești să părăsești departamentul. Dacă există probleme de ordine interioară se pot discuta și rezolva, dar dacă ai probleme personale în RL doar tu le poți rezolva ( însă poți face cerere de concediu ). Am încercat să vorbesc cu tine dar ori ai ieșit din joc, ori ai luat carsh ... Gândește bine ce faci.

Pai inafara ca am intrebat pe /r si am anuntat ca sunt plecat ,Dexter a spus ca nu se va mai tine nici'o sedinta weekendu asta + ca ,cum am mai spus sedinta nu a fost anuntata decat cu vreo jumatate de ora inainte probabil + ca m-a deranjat foarte tare cand ai scris acolo Ciccio Absent ;) ! Daca tot ai facut o sedinta de ultima ora trebuia sa spui doar " Astazi a fost o sedinta in care s-a discutat problemele de ordine interioara si problemele dintre jucatori , nu s-au dat salarii / rank up'uri deoarece nu a fost prezent nici'un rank 5 + " :) ! Cam asa as fi procedat ...apropo ,daca tot ai facut sedinta aia ,ce s-a vorbit/intamplat ? Nu am facut nici'o cerere preventiva deoarece nu s-a anuntat ca s'ar PUTEA tine vreo sedinta ...

In concluzie trebuia sa anuntati pe forum macar cu vreo ora/ o ora jumate ca exista probabilitatea sa se faca vreo sedinta ..asa ar fi fost normal si corect ( parerea mea ) !

Edited by Ciccio

•  
  • Sedinta se tinea de obicei Duminica la 20:00 trebuia sa stii asta .
  • Atyss, bafta frate .. multumesc ca mai ajutat cu avatarul. ai fost un coleg bun . ;) sper sa ne revedem curand ;)

Fii mai atent la ce am scris eu mai sus si ai sa vezi ca am dreptate ;) Daca ti-ar fi zis Sub-Liderul ca nu se va mai tine vreo sedinta weekendu asta , tu ce ai face ? + ca sedinta trebuia sa fie ieri ( Comform spuselor lui immortal ) Deci..am fost complet bagat in ceata ...

P.S : Eu nu ma cert cu nimeni ( in caz ca sunt cativa cu asemenea dubii ) doar aduc niste argumente in legatura cu ceva ce nu'mi convine :-??

Atyss - Multa bafta --> Succes in continuare !!!

Edited by Ciccio

Într-adevăr nu s-a știut cu exactitate dacă se ține sau nu, dar am fost anunțați s-o țin eu cu KilobaiD. Nu cred că îți era greu să faci o cerere „preventivă" de învoire de la ședință cum au făcut alții. Aceea e doar o statistică, nu înseamnă că se va ține cont de ea, dat fiind faptul că ședința s-a ținut în aceste condiții :)

Frate nu ma baga nimeni in seama , ma plictisesc de unul singur..

Nu am probleme in familie sau ceva de genul doar ca....:-J

Edited by Atyss

Nu stiu man ... eu am fost prezent .. shi ceilalti ..

Deoarece erati on cand s-a anuntat acea "sedinta" si nu ati avut nici'o treaba in oras sau in alte parti ...

P.S : Atyss ,si eu cateodata ma plictisesc ..in sensul ca nimeni nu vrea sa vina la patrulat / dupa wanted si asa mai departe , dar nu cred ca este cazul sa demisionezi --> In orice caz , ai o oarecare dreptate .

Edited by Ciccio

@Ciccio: Am spus, și repet, „prezența” făcută de mine e doar STATISTICĂ, nu înseamnă că Ionuc/Dextter/ImmortaL etc. țin cont de ea, mai ales că s-a anunțat în ultimele minute. Tu crezi că eu am știut dacă se ține sau nu ședința? Degeaba încerci să-mi scoți mie ochii. Te deranjează faptul că te-am trecut la absenți, dar din moment ce nu ai fost prezent/nu ai făcut cerere unde doreai să te trec? Majoritatea lucrurilor despre care am discutat le cunoști, nu le voi repeta. Ți-am spus, dacă vrei sa afli despre ce s-a vorbit la ședință roagă un coleg să-ți spună. Cât despre rank-up, doar Ionuc poate să facă acest lucru. Iar salariile încă nu au fost date.

@Atyss: Și eu am avut momente în care nimeni nu mă băga în seamă, dar asta nu înseamnă ca trebuie să pleci. Încearcă să-ți găsești un partener/coleg cu care să te înțelegi, iar cu timpul o să găsești și alții.

Nu e vorba de plictiseala , aici nu se lucreaza in echipa , nu este colaborare..

P.S: Cred ca mai raman ceva vreme..

Kelton mersi..

Ce bine ca nu pleci . Bravo ramai cu noi . Auzi in ce echipa esti ? SWAT sau RUTIERA?

Edit: am vz ce echipa esti SWAT .. daca erai rutiera faceam echipa cu tne c mare placere ;)

Edited by CoSm1nN

@Ciccio: Am spus, și repet, „prezența” făcută de mine e doar STATISTICĂ, nu înseamnă că Ionuc/Dextter/ImmortaL etc. țin cont de ea, mai ales că s-a anunțat în ultimele minute. Tu crezi că eu am știut dacă se ține sau nu ședința? Degeaba încerci să-mi scoți mie ochii. Te deranjează faptul că te-am trecut la absenți, dar din moment ce nu ai fost prezent/nu ai făcut cerere unde doreai să te trec? Majoritatea lucrurilor despre care am discutat le cunoști, nu le voi repeta. Ți-am spus, dacă vrei sa afli despre ce s-a vorbit la ședință roagă un coleg să-ți spună. Cât despre rank-up, doar Ionuc poate să facă acest lucru. Iar salariile încă nu au fost date.

@Atyss: Și eu am avut momente în care nimeni nu mă băga în seamă, dar asta nu înseamnă ca trebuie să pleci. Încearcă să-ți găsești un partener/coleg cu care să te înțelegi, iar cu timpul o să găsești și alții.

Nu scot ochii nimanui doar ca am fost surprins in primul rand cand am vazut ca a fost tinuta sedinta + antrenament din cate vad acum....Cum am mai zis ,singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu ai anuntat pe forum ,atata tot :) ! Noapte buna cosm1ne

MÂINE ORA 19.30 ( 20.00 ) ANTRENAMENT ( citiți topicul cu antrenamente )

Prima parte a antrenamentului constă în evenimentul făcut de FBI ( Click! ) - această parte NU este obligatorie, vine cine dorește. Câștigătorii vor primi un premiu „special” de la [F4L]Dextter. Următoarea parte a antrenamentului ESTE obligatorie și va avea loc după finalizarea evenimentului ținut de FBI. Vă rog să fiți prezenți, dacă nu puteți faceți învoire. Va fi un antrenament special.