Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze ca ma bag dar vad ca unele persoane No Lifere nu se pot abtine

1.In locul tau as cauta o pretena si as trece pe la scoala.

2.Eu zic sa nu mai critici si sa jicnesti asa cum te apuca pentru ca nici parinti tai nu te iubesc cu ultima fata de pe raft.

3.Tu ai mine?...La cmu vorbesti se vede ca esti genul de persoana care bea Cola si manancca seminte in coltul strazii si care fluiera fetele care te IGONRA.

4.Ai postat de doua ori post-ul nu se va mai lua in considerare.

Bafta la invatat si cu viata ta in fata PC-ului.

Voi credeti ca acea forma e corecta ? apoi tazz ...las-o in colo , scoala e departe , JIGNI e fora corecta in dex nu exista cuvantul " a jicni" , si ma mai intreb , eu unde gresesc ? Cand corectez atata lumea din punct de vedere gramatical , si se mai supara si pe mine. Grea e viata asta.

Voi credeti ca acea forma e corecta ? apoi tazz ...las-o in colo , scoala e departe , JIGNI e fora corecta in dex nu exista cuvantul " a jicni" , si ma mai intreb , eu unde gresesc ? Cand corectez atata lumea din punct de vedere gramatical , si se mai supara si pe mine. Grea e viata asta.

R3g3n3sis ce e aia FORA :)).Poate forma.

Salut baietii! Imi cer scuze ca postezi aici dar am o intrebare cand aveti antrenament sau unde pot sa i ajung pe Armando_Corttezi ? Am facut cerere de 1 saptamana jumate aproape si vreau sa stiu cand raspunde la cereeri sau cand intra pe server? va multumesc!

Salut baietii! Imi cer scuze ca postezi aici dar am o intrebare cand aveti antrenament sau unde pot sa i ajung pe Armando_Corttezi ? Am facut cerere de 1 saptamana jumate aproape si vreau sa stiu cand raspunde la cereeri sau cand intra pe server? va multumesc!

Salut.

In primul rand, puteai da un PM unui membru PD.

In al doilea rand, o sa raspunda la aplicatii cand o sa fie mai multe si din cate vad a raspuns pe data de 16.05, dar nu ai fost acceptat pentru teste.

Edited by Royce

Aveti si voi putina rabdare.Credeti ca totul se face asa usor.

Iri imprumut eu unu.Se incarca asa singur de nebun.O sa fie foarte bun , nu consuma curent si nu face zgomot.

Am si eu de asta, astept sa vad ce zice mama(oricum trebuie sa scoata bani :)) )

Edited by Royce

traducere pentru ce am zis mai sus m-a batut mouse....

mda s-a amanat teza pe miercui de la 8 -> 9 ....

Daca vreti sa nu ne inchida topicul lasati spamul...

Edited by F4L Dextter

Salut.

Ma scuzati ca azi nu am intrat...dar maine am teza la romana...si am un 6. Stiti cum e...vreau o nota mare sa nu raman cu media mica.

Salut.

Ma scuzati ca azi nu am intrat...dar maine am teza la romana...si am un 6. Stiti cum e...vreau o nota mare sa nu raman cu media mica.

E bine de tine puta , inca esti mic. Sa vezi la liceu :| Obiectiv: sa ai media peste 5 la toate materiile .. (in cazul meu, nu stiu cum, dar am nimerit la cel mai aspru liceu din oras)

Ma duc la TV, sunt racit rau... Simt ca bubui :( am febra si ameteli.

Mai postez de pe telefon, see ya!