Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ! In sfarsit weekend :). Ne vedem la treaba in joc.

Salut killer , ce bine sună ''In sfarsit week-end'' Dar mie tot mi se pare că săptămânile astea de şcoală trec foarte repede ! Nu ştiu de ce :))

Vouă nu ?

Salut killer , ce bine sună ''In sfarsit week-end'' Dar mie tot mi se pare că săptămânile astea de şcoală trec foarte repede ! Nu ştiu de ce :))

Vouă nu ?

Da, intr-adevar a trecut repede saptamana asta, cred ca sunt eu putin obosit si asteptam weekend-ul sa dorm mai mult :D. Saptamanile au trecut repede inafara de cea cu "testele initiale".

Salut si tie Audi, eu sunt in-game si astept sa vina wanted-urile :)).

Am adăugat o regulă nouă în Regulamentul Intern, care ar trebui să fie știută deja, cu privire la gaura din perete de la Materials Deliver. Vă rog s-o citiți.

I've added a new rule in the Internal Rules, which should already be known, regarding the crack in the wall from Materials Deliver. Please read it.

Este permis în Las Venturas, la Materials Deliver, să intre prin gaura din perete atâta timp cât vine dinspre Nord, adică sensul corect de mers, când intră în gaură și merge spre Sud, iar sensul corect de mers, când părăsește locul. Nu este permis să intre prin gaură când vine dinspre Sud, adică de pe contrasens, sau să iasă din gaură mergând spre Nord, tot pe contrasens.