Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Flay alaturi de The Barzini Family & Bank Robbers va ureaza un An Nou Fericit si multa sanatate.

Edited by FLAy

Terminati cu posturile +1!!!

Urarile le faceti in game. Cine mai posteaza aiurea aici are report.

Taci ma din gura si lasa-i sa posteze, am zis ca trebuie sa facem 2013 pagini pana diseara. Nu ii mai speria, ca tu esti vinovat dupa!

Multumim tuturor de urari, sa aveti si voi un an nou fericit! Si va mai asteptam cu posturi aici! ;)

Hai ca e bine, 2008 si crestem.

Edited by Destroyer01

Taci ma din gura si lasa-i sa posteze, am zis ca trebuie sa facem 2013 pagini pana diseara. Nu ii mai speria, ca tu esti vinovat dupa!

Multumim tuturor de urari, sa aveti si voi un an nou fericit! Si va mai asteptam cu posturi aici! ;)

Hai ca e bine, 2008 si crestem.

Topicul se numeste discutii intre membrii... nu urari de bine. Dupa cum am zis cine mai face post aiurea are report.

Topicul se numeste discutii intre membrii... nu urari de bine. Dupa cum am zis cine mai face post aiurea are report.

Calm down. N-ai ce sa le faci.. cauta si eu +1.

Sunt singuru caruia i se pare foarte real acest joc ?

Nick: Casso

Level: 12

Facțiune: Cuneo

Votez pe: Bogdan.Vicios

Motiv: Ca trebuie sa fie primar pentru ca vaface foarte multe player ca ii va ajuta ca este un timp foarte descurcaret si va ficel mai bun primar care niciodata primaru nu l-a avut servaru.

Epic =)))))))

[RMS]tedDDoOsSuU alaturi de The Cuneo Family Va Ureaza un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Tu n-auzi că nu aveţi voie să postaţi aşa ceva aici ? Next are report .