Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nu am zis ca nu tin la gluma, asta ai inteles tu, dar depinde si ce gluma, pt ca sunt mai multe tipuri si depinde si ce limbaj contin aceste glume, iar la ce ai zis tu nu prea era de gluma ;).

Neatza. Ce faceti?

Ieri mai aveai putin si iti sareau pepeni pentru ca te inganam.. oricum , asta nu conteaza ,trecem peste.

Ma duc si eu sa fumez o tigara si ma duc la liceu , salut.

Ieri mai aveai putin si iti sareau pepeni pentru ca te inganam.. oricum , asta nu conteaza ,trecem peste.

Ma duc si eu sa fumez o tigara si ma duc la liceu , salut.

Ala care a dat PLUS nu are ce face, pai normal ca ma enervez e stresant cand cineva te imita, nu mai zic asa cum faceai tu, dar in realitate e nasol tare.

De fapt, nu vorbi la plural, pentru ca daca ar fi asa, nu am zis-o(noi) a zis-o cineva(el-unul singur).

Toata lumea iti face cadouri si te iubeste :)) se vede ca esti fata (frumoasa) :*:)))

Noapte buna.

:))) Cica.

Program antrenamente

Marti,ora 21:00

Joi,ora 21:00

Sambata,ora 20:30

Duminica,ora 18:00,antrenament de relaxare,acesta consta in eventuri,premii,distractie,etc

Cine nu poate venii sa imi dea PM cu un motiv serios,nu tampenii gen: ma doare degetu',n'am chef,sunt plictisit

Hmm, Marti si Joi nu pot ca e dupa programuuuuuuuuuuu meu. In weekend pot. :))))

Vrea sa impresioneze fetele :)). Rambonistule daca nu stii Anna s-a culcat :))

As vrea eu.

Neata.

Anna , sincer nu as vrea sa fiu in locul tau :))

"CE FRUMOASA ESTI" ; "PUP DULCE LA TINE" ; "CEA MAI DULCE FATA ,UITE UN CADOU" ; "ANAAA, SA MA VISEEEZI" ; "ANNA TE IUBEEESC" ; etc.

Care e problema ta? :)) ti-e ciuda ca nu esti si tu asa de cautat =)). Daca vrei iti dau si tie un cadou ;)

Care e problema ta? :)) ti-e ciuda ca nu esti si tu asa de cautat =)). Daca vrei iti dau si tie un cadou ;)

Nu mi-e ciuda , insa cred ca unora dintre voi va e frica sa faceti asta in realitate si incercati pe un forum..in fine , ma duc sa imi joc etapa. salut

Neatza, am ajuns casa. Esti frumoasa :P, dar nu am inteles ce ai vrea? :)) sa dormi, sau sa te impresioneze?:)

Da tu de unde mai sti? :))) Si as vrea sa dorm. :))

Anna , sincer nu as vrea sa fiu in locul tau :))

"CE FRUMOASA ESTI" ; "PUP DULCE LA TINE" ; "CEA MAI DULCE FATA ,UITE UN CADOU" ; "ANAAA, SA MA VISEEEZI" ; "ANNA TE IUBEEESC" ; etc.

Cu timpu' te obisnuiesti. :))