Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mami te iubesc ; Mami imi cer scuze !

Glumeam , iarasi :)) Hai salut , intru si eu in game.

astea le-am zis de nenumarate ori, dar o data m-am inrosit cand sa vorbesc cu o fata=)) radeau toti de mine =))

Salutare.

Bine ai Venit Boogie !

Sper ca te vei distra alaturi de noi, asa cum fac eu de cand is fbi si probabil multi altii !

>:D<<'>

Frumos antrenamentul, pacat ca nu ne-am organizat noi mai bine la chestia cu rifle si sabotori...

Ce sabotori au fost ?? Daca vorbesti de treaba cu rifle asa era tipul de antrenament :)

Oricum a fost fain antrenamentul, o sa uploadez niste poze 110.gif

Am aici o melodie pentru voi

Cum e ?

Noapte buna!

A fost OK antrenamentul dar nu stiu de ce ati schimbat ora, nimeni nu asculta de nimeni, DB fara numar( ca va place, va place, va place, place, place) si fara Robo nu a avut niciun farmec :)) Pitic ce mai facea atmosfera :))

Si inca un lucru: de acuma veniti fratilor cu orarul antrenamentului gata facut nu stai si te intrebi: " sa facem asta ori cealalta".

Si inca ceva: Robo facea un exercitiu din antrenament de mai multe ori pana iesea perfect, nu o data si gata.

Edited by DooMasteR

A fost bine la antrenament. Mai lucram putin la ascultare si o sa fie perfect. Ma bucur ca ati fost multicei.Programu' final:

Marti-ora 20:00

Joi-ora 20:00

Sambata-ora 20:30

Duminica-ora 19:00

Acesta o sa se afle pe fiecare pagina,sa nu veniti cu chestii gen: ,,nu stiu cand e antrenament''

Noapte buna!

A fost OK antrenamentul dar nu stiu de ce ati schimbat ora, nimeni nu asculta de nimeni, DB fara numar( ca va place, va place, va place, place, place) si fara Robo nu a avut niciun farmec :)) Pitic ce mai facea atmosfera :))

Si inca un lucru: de acuma veniti fratilor cu orarul antrenamentului gata facut nu stai si te intrebi: " sa facem asta ori cealalta".

Si inca ceva: Robo facea un exercitiu din antrenament de mai multe ori pana iesea perfect, nu o data si gata.

propun o alta treaba legata de antrenament, avem zile diferite de antrenament, in fiecare zi sa se stabileasca un set de maxim 2 antrenamente (cu detalii si grupe facute din inainte etc. etc.), iar pentru asta just daca nu va putea sa fie prezent la antrenament un rank mai mare va putea sa supravegheze setul respectiv fara a strica originalitatea lui justThink.. sunt eu prea obosit si ideea asta e venita in consecinta ? sau merita incercata ? Justtt ce zici :D ?

A fost bine la antrenament. Mai lucram putin la ascultare si o sa fie perfect. Ma bucur ca ati fost multicei.Programu' final:

Marti-ora 20:00

Joi-ora 20:00

Sambata-ora 20:30

Duminica-ora 19:00

Acesta o sa se afle pe fiecare pagina,sa nu veniti cu chestii gen: ,,nu stiu cand e antrenament''

Si cum ma rog lucrezi tu la ascultare? =))

NU STIU CAND E ANTRENAMENT! Acesta o sa se afle pe fiecare pagina.

Dupa parerea mea (nu vreau sa fie o jignire asta) din cauza lipsei de antrenamente, cei care faceau candva ravagii cu arma in mana, acum sunt foarte slabi, fata de ce erau, dupa parerea mea sunt foarte multe de invatat, iar daca va continua neascultarea din aceasta seara si la viitoarele antrenamente vom invata greu ceva, sunt multe lucruri de recuperat si le putem recupera repede dar trebuie sa-l respectam pe cel care-si bate capu cu noi. Toti avem de invatat ceva. Noapte buna.

O sa mai discut si cu just mai multe chestii :). Pana una alta, spor la joc :) si noapte buna

Edited by Rogue

Imi pare rau, insa, pe langa teme, vreau sa ma asigur ca merita nominalizarile la Oscar filmele care au primit asa ceva.

Noapte buna.

Wow, cum a sunat asta =)))

Dupa parerea mea (nu vreau sa fie o jignire asta) din cauza lipsei de antrenamente, cei care faceau candva ravagii cu arma in mana, acum sunt foarte slabi, fata de ce erau, dupa parerea mea sunt foarte multe de invatat, iar daca va continua neascultarea din aceasta seara si la viitoarele antrenamente vom invata greu ceva, sunt multe lucruri de recuperat si le putem recupera repede dar trebuie sa-l respectam pe cel care-si bate capu cu noi. Toti avem de invatat ceva. Noapte buna.

O sa mai discut si cu just mai multe chestii :). Pana una alta, spor la joc :) si noapte buna

Ai perfecta dreptate...inainte de cbug...chiar daca ma laud, eu eram foarte bun la deagle...si putine persoane ma faceau...si acum...cu 2/3 pierd duelul...

Mai am un episod si ma bag in pat :D

Eu nu cred in asta. Odata ce inveti sa tragi cand e lag, nu mai ai ce sa inveti. Restul sunt numai porcarii gen C bugs (nu e doar unul singur), sa fugi si sa folosesti c bug.. etc..

Ai dreptate intr-un fel.

Ma rog, ma bag in pat.

Vorbim maine,

Noapte buna :*