Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sunt ruuuuuuuuuuuuuuuuuptttttttttttt, am adormit cu cartea in brate la 4 dimineata :|..

Mai am vreo 30-40 de pagini si termin...300 de pagini in nici 48 de ore 8-|

PS : a1s, ne-am dat si noi seama ca e pad vlad, dupa scris :))

el stie B-Zone de 5 ani ma :)))))

Neata!

De unde stii tu ca ISeeVoices e Pad_Vlad? Oricum, Pad e de treaba...

Mi se pare cam ciudat, empty. Pana la 23 aproape 24 stai pe calculator apoi citesti? :))

De fapt, la 10 am stins SA:MP-ul, m-am uitat la 2 seriale din The Vampire Diaries, si dupa pana pe la 4 am citit, dar am adormit cu cartea in brate...e bine macar ca am citit peste jumatate de carte, si acum o sa mai citesc rezumatul celorlalte capitole pe net...

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sunt ruuuuuuuuuuuuuuuuuptttttttttttt, am adormit cu cartea in brate la 4 dimineata :|..

Mai am vreo 30-40 de pagini si termin...300 de pagini in nici 48 de ore 8-|

Ce carte citesti Empty??

P.S :Nu am apucat sa il cunosc personal pe Pad ca sa imi pot da cu parerea dar din spusele celorlalti nu este un baiat jos palaria, cred ca in mintea lui exista doar doua cuvinte : teapa si supunere (supunere celorlalti playeri de level 1..din ce am auzit ar pune playeri de level 1 sa munceasca la ferma urmand ca banii sa ii revina lui.Repet sunt doar zvonuri)

Nu as putea sa confirm ce am zis mai sus, in legatura cu plyerii de leve 1, cu tepele pe care le da si se pare ca in final tot el e ce nevinovat

Edited by Stallone

Ce carte citesti Empty??

P.S :Nu am apucat sa il cunosc personal pe Pad ca sa imi pot da cu parerea dar din spusele celorlalti nu este un baiat jos palaria, cred ca in mintea lui exista doar doua cuvinte : teapa si supunere (supunere celorlalti playeri de level 1..din ce am auzit ar pune playeri de level 1 sa munceasca la ferma urmand ca banii sa ii revina lui.Repet sunt doar zvonuri)

Nu as putea sa confirm ce am zis mai sus, in legatura cu plyerii de leve 1, cu tepele pe care le da si se pare ca in final tot el e ce nevinovat

Cartea nuntii, G.Calinescu.

Stii care e schema cu vlad ? El vrea respect de la toata lumea, si vrea sa fie prieten cu toti, insa el nu acorda nici macar un minimum de respect si nu incearca sa fie prieten cu toti.

Face spam cand nu-i convine ceva, daca este runner/robber si te duci langa el si ii dai /tazer (O SINGURA DATA) incepe sa faca spam cu "ABUZ", stiind regulamentul departamentelor, el continua sa o faca.

Ma rog, nu imi pierd timpul, vorbind despre el pentru ca nu merita.

salutare, am ajuns acasa...

robo street florian a fost demis din taxi cu 60/60 fp, pentru ca nu a stat 2 saptamani, nu cred ca poza de la status e de la el.. oricum tu esti liderul.

koneckter daca mai exista vreo posibilitate stai, daca nu, nu e niciun capat de drum, poti si putem fi prieteni cu tine si daca esti in alta factiune sau civil, numai respect si multumim pentru prezenta placuta ce ai creeat-o in fbi (parere personala).

e mortal video-ul cu pestele !

e ceva nouu :) ??

Edited by allkohol