Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

mda...

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lasa-i Robo... nu ai cu cine is bautori astia ;))

Nu ai inteles nimic din ce am vorbit acum cateva seri ..

Daca vi se pare mult 2 baxuri de vin, o sticla de whiskey, o sticla de crema de whiskey si o sticla de Garrone la 18-19 persoane ... atunci...

Lasa-i Robo... nu ai cu cine is bautori astia ;))

Special am spus chestia asta , ca sa vad cine e contra.

Si spre deliciul vostru , eu nu am treaba cu bautura.

Nu-mi spune tu mie , blue ca tu nu ai baut niciodata.

Si ca sa ma incluzi pe mine si pe restul in categoria ''bautori'' ...Cam greu de spus asta...

Probabil ca blue consuma doar gin cu lamaie facandu-i pe ceilalti sa creada ca bea apa cu lamaie.

Ginul are culoare alba.

Si ca sa ma incluzi pe mine si pe restul in categoria ''bautori'' ...Cam greu de spus asta...

Probabil ca blue consuma doar gin cu lamaie facandu-i pe ceilalti sa creada ca bea apa cu lamaie.

Ginul are culoare alba.

Buna asta :))

Ma bag sa-mi fac exercitiile, si dupa un episod din TVD.

Orarul antrenament F.B.I.

Luni antrenament de la 20:00-21:00 (sunt cativa membrii care nu pot fi prezenti de la ora 21:00 in sus, ziua aceasta este dedicata acelor membrii) --> In aceasta zi vom face cate putin din fiecare, cu toate ca nu prea e indicat, dar vor avea in mare parte legatura un exercitiu cu altu.

Primul exercitiu : Doua echipe, una vs. alta in armoury

Al doilea exercitiu : Rob reusit, Agentul FBI alearga dupa rober pana e down, roberul se poate apara

Al treilea exercitiu: Un caz de runner(i), copii pe urma lor

Al patrulea exercitiu: Duele in hq 2 vs 2 si 1 vs 1

Ultimul exercitiu : Last Man Standing

Marti antrenament de la 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu : Duel 2 vs 2, 1vs 1

Al doilea exercitiu : Rob reusit, Agentul FBI alearga dupa rober pana e down, roberul se poate apara.

Ultimul exercitiu: Last man standing cu si fara spray

Miercuri antrenament de la ora 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu : Doua grupe, una vs alta prin armoury

Ultimul exercitiu: O grupa vs alta in garaj hq

Joi antrenament de la ora 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu: Un caz in care un mafiot rapeste pe cineva, puterea de convingere a agentilor FBI trebuie sa dea roade.

Al doilea exercitiu : 1 agent FBI vs restul prezenti, agentul are voie doar sa fuga, ceilalti trebuie sa il omoare. Se cronometreaza timpul in care agentul este omorat.

Ultimul exercitiu : Last man standing, cu spray si fara spray

Vineri antrenament de la ora 20:00-21:00 (aceelasi lucru ca in ziua de luni, eventual unele mici exercitii adaugate in timpul antrenamentului)

Al doilea exercitiu : Rob reusit, Agentul FBI alearga dupa rober pana e down, roberul se poate apara

Sambata si Duminica loc pentru evenimente FBI.

Succes tuturor, acest orar il voi da fiecarui membru FBI prin mesaj privat, pentru a nu se rataci pe forum.

Numai bine, Doru !

EDIT: Rambo ginul e incolor din cate stiu, nu e alb, alb sunt deobicei cremele cu alcool..

Edited by allkohol

Am iesit noapte buna allllllllllllllllllllllll

Noapte buna!

ON: Imi place foarte mult si apreciez munca depusa la programul de antrenamente allkohoL!

Sper sa reusim sa ducem la capat toate acele exerciti si nu sa le anulam din cauza lipsei de personal.

EDIT: mda.

Oricum faceam referire la faptul ca ginul are aceeasi culoare ca apa...

Pe moment am gresit , dar mi-am dat seama de greseala si nu am mai dat edit...pe urma apareau diverse interpretari.

Edited by Frank Galliano

Orarul antrenament F.B.I.

Luni antrenament de la 20:00-21:00 (sunt cativa membrii care nu pot fi prezenti de la ora 21:00 in sus, ziua aceasta este dedicata acelor membrii) --> In aceasta zi vom face cate putin din fiecare, cu toate ca nu prea e indicat, dar vor avea in mare parte legatura un exercitiu cu altu.

Marti antrenament de la 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu : Duel 2 vs 2, 1vs 1

Al doilea exercitiu : Rob reusit, Agentul FBI alearga dupa rober pana e down, roberul se poate apara.

Ultimul exercitiu: Last man standing cu si fara spray

Miercuri antrenament de la ora 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu : Doua grupe, una vs alta prin armoury

Ultimul exercitiu: O grupa vs alta in garaj hq

Joi antrenament de la ora 21:30 --> In aceasta zi vom antrena urmatoarele:

Primul exercitiu: Un caz in care un mafiot rapeste pe cineva, puterea de convingere a agentilor FBI trebuie sa dea roade.

Al doilea exercitiu : 1 agent FBI vs restul prezenti, agentul are voie doar sa fuga, ceilalti trebuie sa il omoare. Se cronometreaza timpul in care agentul este omorat.

Ultimul exercitiu : Last man standing, cu spray si fara spray

Vineri antrenament de la ora 20:00-21:00 (aceelasi lucru ca in ziua de luni, eventual unele mici exercitii adaugate in timpul antrenamentului)

Sambata si Duminica loc pentru evenimente FBI.

Succes tuturor, acest orar il voi da fiecarui membru FBI prin mesaj privat, pentru a nu se rataci pe forum.

Numai bine, Doru !

EDIT: Rambo ginul e incolor din cate stiu, nu e alb, alb sunt deobicei cremele cu alcool..

Marti, miercuri si joi nu se poate schimba de la 20:30 - 21:xx sau 21:00-22:00 ?

Ginul are culoare alba.

Stiu si eu ce culoare are gin-ul :P. Mai beau o bere cu lumea dar foarte rar, anul trecut am baut bere cu colegii la sfarsitul anului.. beau rar si faza e ca nu am cu cu cine :)). Una e cand stai la oras si alta e cand stai intr-o comuna si te cunoaste toata lumea ;)

Marti, miercuri si joi nu se poate schimba de la 20:30 - 21:xx sau 21:00-22:00 ?

emptY mdY poate fi prezent de la 22:10 aproximativ, m-am gandit sa il bag si pe el in program, si nu vreau sa mai tina o ora, ca va plictisiti repede... mai ales ca suntem putini.