Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Am terminat sezonu 1 :X... adica mai am vreo 10 minute din ultimul sezon si e DOWN. Maine stau acasa si ma uit toata ziua :))

Bai frate , sa dea naiba daca te inteleg.

Ai spus ca esti la sezonul 1 , pe urma ca ai vazut ultimul ep din sez 4 cand moare michael , tu te uiti normal sau te uiti asa la ce episod vrei?? :-???

Bai frate , sa dea naiba daca te inteleg.

Ai spus ca esti la sezonul 1 , pe urma ca ai vazut ultimul ep din sez 4 cand moare michael , tu te uiti normal sau te uiti asa la ce episod vrei?? :-???

noham.... ma uit normal, doar ca am dat de ultimul si din curiozitate m-am uitat la el pe sarite

Neata. Plec la scoala xD

Da, foarte urat. Neclar. Felicitari pentru rank.

Exista "voiam". Perfect simplu a.k.a. oltenisme. Avusasi ceva impotriva daca folosi si eu cuvinte ca alea? De obicei asa vorbesc xD

Dar...I write betther than I talk.

Si eu ce-am zis ?

Daca "vroiam" nu exista, evident ca forma corecta este "voiam".

Better, nu betther.

Neata.

=)))))))))))))

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da, am gresit cu Betther. Din graba(acum veti zice: "minte. Nu stie cum se scrie")

@Robot, pe clienti cand ai niste euro, exista un meniu cu ajutorul caruia poti face acele comenzi. Comanda va fi primita de Bobo/Thmas/RazR. Simplu. E ca si cum ai trimite ceva la posta, sau un mail. Dupa ce-ti rezolva comanda, iti retrage si banii folositi automat.

Da, am gresit cu Betther. Din graba(acum veti zice: "minte. Nu stie cum se scrie")

@Robot, pe clienti cand ai niste euro, exista un meniu cu ajutorul caruia poti face acele comenzi. Comanda va fi primita de Bobo/Thmas/RazR. Simplu. E ca si cum ai trimite ceva la posta, sau un mail. Dupa ce-ti rezolva comanda, iti retrage si banii folositi automat.

Nu zice ma nimeni asa :))