Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Intr-adevar , ceva cutremurator.

Dar aici este vorba de cutremure.

Eu ma refeream la centrala nucleara de la Fukushima care daca ar exploda si cel mai probabil va exploda sambata va cauza numai morti.Mii si milioane de oameni morti.

Gandeste-te ce a fost la Cernobail si nu incerca sa iti inchipui ce va fi la Fukushima.

Gandeste-te la cauze , la boli majoritatea vor suferi de ''cancer''.

Ceva de necrezut.Sper sa nu se intample asta dar oricum nu au cum sa impiedice.

. . . Raul este deja facut.

Da dar poate avea legatura si cu ceea ce e in videoclip, adica poate substantele cu care se lucreaza in acea centrala sa reactioneze cu anumite substante din atmosfera tot de ei puse, sau tot prin fenomenul acela cu miile de wati. eu stiu, nu se stie :|

Da. Am fost modelat ca om.

Noapte buna.

Si tot n-ai inteles nimic =))

Gelos? :(

Poate :-<

Sa le vezi pe ale mele.

Neata.

Atunci eu ce sa mai zic ? 8-|

Si azi stau acasa. Greva continua.

Sa sugi o ceapa.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@Matinali sunteti, la ora 7 voi vorbiti pe forum 8-|:))

Da dar poate avea legatura si cu ceea ce e in videoclip, adica poate substantele cu care se lucreaza in acea centrala sa reactioneze cu anumite substante din atmosfera tot de ei puse, sau tot prin fenomenul acela cu miile de wati. eu stiu, nu se stie :|

Am citit mai multe despre acest proiect Blue Bleam care este pus la cale de NASA si intentioneaza distrugerea credinţei prin false descoperiri arheologice de genul recentului sarcofag al lui Iisus.

Ei vor sa instaureze o noua religie mondiala satanica cuprinsa in acest proiect.

Proiectul Blue Beam intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile.

Si are legatura cu clipul pus de tine pentru ca de acolo am aflat de proiectul Blue Bleam si am citit mai multe pe net.

Oricum , nu vreau sa cred asta.

Astept ziua de sambata sa vad ce se intampla cu acea centrala nucleara si cauzele in urmatoarele 2 zile.

Edited by Frank Galliano

Am citit mai multe despre acest proiect Blue Bleam care este pus la cale de NASA si intentioneaza distrugerea credinţei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”.

Ei vor sa instaureze o noua religie mondiala satanica cuprinsa in acest proiect.

Proiectul Blue Beam intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii şi a distruge credinţa şi religiile.

Si are legatura cu clipul pus de tine pentru ca de acolo am aflat de proiectul Blue Bleam si am citit mai multe pe net.

pai zicea si in acel videoclip ceva asemanator, cu ajutorul a nu stiu ce substante vor pune in 4 colturi ale lumii niste sateliti sau nu stiu ce incat cerul se va transforma intr-un ecran, se va vedea din orice colt al lumii la fel si pe care vor pune filmulete sau cine stie cu venirea lui Iisus

pai zicea si in acel videoclip ceva asemanator, cu ajutorul a nu stiu ce substante vor pune in 4 colturi ale lumii niste sateliti sau nu stiu ce incat cerul se va transforma intr-un ecran, se va vedea din orice colt al lumii la fel si pe care vor pune filmulete sau cine stie cu venirea lui Iisus

Da.

Doar timpul le poate rezolva.

ON : Ma imbrac , imi fac freza si plec!

La Fox River!Bafta!

Da.

Doar timpul le poate rezolva.

ON : Ma imbrac , imi fac freza si plec!

La Fox River!Bafta!

Frezatule, la mine e nasoala vremea :((. AM plecat si eu la Sona.... for 6 hours :) Cius

Salut, plec si eu.

Am o intrebare. Voi cine sunteti? Aparatorii "Domnului"? Zau, sa faca ce vor. E foarte putin important -pentru mine personal- daca vine Iisus pe pamant, sau daca e cutremur in Romania pe 19(eventual si de 9 in Richter).

Daca ar fi dupa cum ar spune "ei", pana acum pamantul pe care il stim ar fi fost distrus de minim 40 de ori, ar avea forma de cub si ar fi locuit de maimute fara blana... Exagerez in privinta maimutelor.

Chiar credeti ca daca ar planuii "venirea li Iisus", ar fi atat de cretini incat sa spuna asta printr-un filmulte pe YouTube? Sa fim seriosi. Veti zice ca a fost sparta baza de date? Greu de crezut. In plus, nu ar tine asa dovezi.

@Acum veti zice: "Vaaai! Asta e ateu!"...Poate sunt in anumite privinte.

Salut, plec si eu.

Am o intrebare. Voi cine sunteti? Aparatorii "Domnului"? Zau, sa faca ce vor. E foarte putin important -pentru mine personal- daca vine Iisus pe pamant, sau daca e cutremur in Romania pe 19(eventual si de 9 in Richter).

Daca ar fi dupa cum ar spune "ei", pana acum pamantul pe care il stim ar fi fost distrus de minim 40 de ori, ar avea forma de cub si ar fi locuit de maimute fara blana... Exagerez in privinta maimutelor.

Chiar credeti ca daca ar planuii "venirea li Iisus", ar fi atat de cretini incat sa spuna asta printr-un filmulte pe YouTube? Sa fim seriosi. Veti zice ca a fost sparta baza de date? Greu de crezut. In plus, nu ar tine asa dovezi.

@Acum veti zice: "Vaaai! Asta e ateu!"...Poate sunt in anumite privinte.

Bine zis :))

Dar totusi, ei doar isi exprimau o opinie. .. :-??

@Whatever, am plecat la scoala ... vorbim diseara,

Bafta.

Da, o opinie. O opinie te poate duce direct in inchisoare. Daca eu imi spun opinia fata de tigani in strada? Nu mi-e bine. Statul nu zice "totusi ma, e doar o opinie".

Acum chiar plec. Voi intarzia.

Mergi prea departe :))

La scara mai mare, se poate intampla ce ai spus tu, dar la nivelul unei discutii pe un forum ...

@Si eu, pa :))