Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata.

Gratis ma.. lol =))

Piticul e mai evreu ca mine. Pentru cei ce nu cunosc: evreii nu dau nimic gratis. Mai degraba vand mai ieftin, numai sa vanda.

Te enervezi prea repede ...

Pentru un joc ... in fata unui monitor ...

Tu esti lupul moralist? Daca te prind ca faci la fel, ma lasi sa-ti sparg capul? Era o gluma, fireste.

Neata.

Piticul e mai evreu ca mine. Pentru cei ce nu cunosc: evreii nu dau nimic gratis. Mai degraba vand mai ieftin, numai sa vanda.

Noapte buna.

Dute ma, tu esti cel mai evreu dintre evrei.

Neatzaaaaaaa. Scriu de zori eu :-<

Voi ce faceti?

Stau.Mi-e rau.

Ma pregatesc sa plec la medic.

6999? Asta inseamna 7000. Ce ciudat. Inainte de a primi designer nu cred ca aveam nici 2000. Eh..

Fiecare are cate un interes.

Eu am plecat la scoala.

Bafta!

Bafta

Neata.

Tu esti lupul moralist? Daca te prind ca faci la fel, ma lasi sa-ti sparg capul? Era o gluma, fireste.

Eu nu m-am enervat niciodata, deci imi permit sa fiu "lupul moralist".

@"Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eu nu m-am enervat niciodata, deci imi permit sa fiu "lupul moralist".

@"Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nu ca m-am enervat dar iti dai seama ce crede el acuma, aaa pe asta l-am facut asa si asa si mi-am batut joc de el si n-am primit nimic, las' ca merge si se umple serveru de playeri din astia in frunte cu el :-J. eu cand eram in stracci cu Hooliganu nu zicea nimeni nic psss si era respectata doar pt ca el ne tinea din frau.