Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vaaaaai...primul meu post in FBI :-<

Cand eram cu alexxandru, cozmin, csxalin, collonelu, 0merta, elle ... frumoase vremuri ...

Am fost si eu cand erau 0merta, Elle si Collonelu. Era frumos pe atunci.

Doamne ce vremuri ce vremuri, ma doar nu e realitate e game ce naiba observ ca multi au amintiri din samp din diferite factiuni si din pura realitate nimic. :))

Acum ai vorbit prost.

Nu am voie sa'mi aduc aminte de niste vremuri virtuale ? Dupa tine asta denota faptul ca eu nu am amintiri in viata reala ?

Doamne ce vremuri ce vremuri, ma doar nu e realitate e game ce naiba observ ca multi au amintiri din samp din diferite factiuni si din pura realitate nimic. :))

Acum ai vorbit prost.

Nu am voie sa'mi aduc aminte de niste vremuri virtuale ? Dupa tine asta denota faptul ca eu nu am amintiri in viata reala ?

SI asa incepe :). Ce subiect fain a-ti mai gasit si voi :)). Blanco nu se referea la tine ci se referea la aia care stau de dimineatza pana seara in fata pc-ului jucand SA-MP si cand iese la scoala ii zice altuia care joaca samp, frate m-a bagat in seama un admin, nu o sa uit toata viata :X :X is cel mai tare

SI asa incepe :). Ce subiect fain a-ti mai gasit si voi :)). Blanco nu se referea la tine ci se referea la aia care stau de dimineatza pana seara in fata pc-ului jucand SA-MP si cand iese la scoala ii zice altuia care joaca samp, frate m-a bagat in seama un admin, nu o sa uit toata viata :X :X is cel mai tare

Mi'am dat seama, insa chiar si asa mi se pare aiurea sa judecam.Cine suntem noi sa judecam alti oameni ? E treaba lor, sanatatea lor, banii lor, timpul lor.Nu trebuie sa ne legam de altii.

salut

Salut.

@Brb 30-45 de minute.

Robo, vezi ca-ti trimit trimit un pm / membru care a lipsit. :)

Edit:

Propun sa ia FW Robotiquis ca n-a venit la antrenament.

Doar un FW? Mai multe..

Eu plec putin, bafta.