Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Depinde.

Te poti distra si cu profesori (de vreo 5 ori am facut asta...),depinde de ce profesori ati fost insotiti.

Au stat profesorii cu voi in camera?NU.(Sau poate...)

In ultima excursie , acum vreo 2-3 saptamani,mi-am luat boxele la mine,bautura, am inchis usa , si sa inceapa distractia.

Profesoara era in alta camera,nu avea treaba cu noi.

Si toata noaptea ,a fost super,mega,ultra distractie.

Sa vezi ce simpatic e cand nu ai nici macar un major in excursie cu tine.

Esti unul din ei.

Cred ca plec in oras, pa.

Serios?Te-ai gandit mult inainte sa scrii acest lucru, sau l-ai scris asa, ca ti-a venit tie cheful?

Gandeste-te ca am 18 ani, nu-s clasa a 8-a (comparativ cu altii din aceasta factiune), deci nu cred ca esti in masura sa ma numesti copil, sa fie clar.

Edited by P h a n t o m

Serios?Te-ai gandit mult inainte sa scrii acest lucru, sau l-ai scris asa, ca ti-a venit tie cheful?

Gandeste-te ca am 18 ani, nu-s clasa a 8-a (comparativ cu altii din aceasta factiune), deci nu cred ca esti in masura sa ma numesti copil, sa fie clar.

Faceam o gluma. Si... Mircea cel Batran nu era numit "batran" pentru ca era mos sau pentru ca arata ca unul. Tragi singur concluziile.

Salutare! Am ajuns si eu din oras si vad ca serverul doarme. What is going on ? :)

Ce wanted list a fost aseara :O Plin :) L-am curatat aprox. pe tot :) Eu nu stiu ce a facut Andrei la server dar s-a cam dus /find.... Poate se rezolva problema.

Ecs nu ai mai stat aseara :)) A scos Andrei drujba si fugea dupa Liquid =)) A dat grenazi dupa el, fumigene :)) Cu tac de biliard :)) Si ce tablou interesant are in casa :))

Faceam o gluma. Si... Mircea cel Batran nu era numit "batran" pentru ca era mos sau pentru ca arata ca unul. Tragi singur concluziile.

Daca intr-adevar a fost o gluma si n-ai spus-o in nume de rau, atunci imi cer scuze pentru reactia mea.

Si inteleg ce vrei sa zici, dar stii cum se zice, odata cu varsta acumulezi si intelepciune...

Daca intr-adevar a fost o gluma si n-ai spus-o in nume de rau, atunci imi cer scuze pentru reactia mea.

Si inteleg ce vrei sa zici, dar stii cum se zice, odata cu varsta acumulezi si intelepciune...

Nu e nevoie de scuze. Era o gluma, da. O gluma nesarata, cred.

Vreau sa spun ca nu conteaza varsta. Din punctul meu de vedere mi-ar fi usor sa-i spun "bai boule" unui batran de 80 de ani care nu stie sa citeasca si sa spun "Da, domunul" unuia de 18 ani care are cu ce se mandri. Asta inseamna ca nu varsta conteaza. Experienta ti-o poti crea si fara sa comiti greseli comise de altii. Poti deveni intelept luan decizii cheie atunci cand esti pe cale sa savarsesti sau chiar ai savarsit greseala.

Nu e nevoie de scuze. Era o gluma, da. O gluma nesarata, cred.

Vreau sa spun ca nu conteaza varsta. Din punctul meu de vedere mi-ar fi usor sa-i spun "bai boule" unui batran de 80 de ani care nu stie sa citeasca si sa spun "Da, domunul" unuia de 18 ani care are cu ce se mandri. Asta inseamna ca nu varsta conteaza. Experienta ti-o poti crea si fara sa comiti greseli comise de altii. Poti deveni intelept luan decizii cheie atunci cand esti pe cale sa savarsesti sau chiar ai savarsit greseala.

Stii, in legatura cu asta.

Avea bunicul o vorba..."Omu' prost invata din greselile lui, omu' destept invata din greselile altora."

Ce e adevarat, multe persoane pot fi clasificate ca fiind "proaste" daca e sa te iei dupa aceasta vorba.

Salutare! Am ajuns si eu din oras si vad ca serverul doarme. What is going on ? :)

Ce wanted list a fost aseara :O Plin :) L-am curatat aprox. pe tot :) Eu nu stiu ce a facut Andrei la server dar s-a cam dus /find.... Poate se rezolva problema.

Ecs nu ai mai stat aseara :)) A scos Andrei drujba si fugea dupa Liquid =)) A dat grenazi dupa el, fumigene :)) Cu tac de biliard :)) Si ce tablou interesant are in casa :))

Eh,lasa ca printr-o drujba si printr-o grenada a mai trecut Liquid. :))

Mie lene sa ies la baschet, ma cam doare spatele..

^ Stepf, la faza cu: "Din punctul meu de vedere mi-ar fi usor sa-i spun "bai boule" unui batran de 80 de ani care nu stie sa citeasca si sa spun "Da, domunul" unuia de 18 ani care are cu ce se mandri." Aici este vorba de respectul pentru persoanele de o varsta mai mare decat a ta. Daca tu acorzi respect doar persoanelor cu o anumita inteligenta,iar celorlalte care sa spunem nu au fost sortite sa aibe o minte "stralucita", este destul de rau. Acea persoana care nu stie sa citeasca poate avea o experienta de viata minunata,poate fii un om bun la suflet si poate fii un om pe care te poti baza. Acum o iei cum vrei tu, insa am vrut sa fac o paranteza la spusele tale.

Edited by Easy Dogg