Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Da, vacanta, vacanta. Vara, caldura, liniste, stat in casa la racoare la narghilea, calculator, jucat cu al meu catel, fara stres, somn, plictiseala, seriale, carti, Skype cu Piticul, iesit in oras, seminte de floarea soarelui... Farse facute prietenilor (iar), trimisul prin posta a unor caiete/carti pe care le-am furat impreuna cu SebastHiaN pe timpul scolii...Off. Toate astea in 3 luni dupa un examen si dupa inscrierea la liceu, etc...

Da, vacanta, vacanta. Vara, caldura, liniste, stat in casa la racoare la narghilea, calculator, jucat cu al meu catel, fara stres, somn, plictiseala, seriale, carti, Skype cu Piticul, iesit in oras, seminte de floarea soarelui... Farse facute prietenilor (iar), trimisul prin posta a unor caiete/carti pe care le-am furat impreuna cu SebastHiaN pe timpul scolii...Off. Toate astea in 3 luni dupa un examen si dupa inscrierea la liceu, etc...

+mare,munte,fotbal,aqua park,mall,cafenele,tenis,parc si multe altele :X

+ jointuri, strand , fete , sex ......... etc :))

Am 15 ani, nu vreau, printr-o eroare, sa devin tata tocmai acum.... Ceea ce nu cred ca vrei nici tu, dandu-mi seama ca nu ai mai mult de 17.

Si daca nu ai mai mult de 17, lasa si jointurile, nu sunt pentu varsta ta xD

Am 15 ani, nu vreau, printr-o eroare, sa devin tata tocmai acum.... Ceea ce nu cred ca vrei nici tu, dandu-mi seama ca nu ai mai mult de 17.

Si daca nu ai mai mult de 17, lasa si jointurile, nu sunt pentu varsta ta xD

Tu sustii ca orice partida de sex se incheie intr-un mod tragic , iar femeia/fata ramane insarcinata?

La chestia cu joint-urile sunt perfect de acord cu tine,Stepf.Distrug viata.

Si tigarile , la fel.

Tu sustii ca orice partida de sex se incheie intr-un mod tragic , iar femeia/fata ramane insarcinata?

La chestia cu joint-urile sunt perfect de acord cu tine,Stepf.Distrug viata.

Si tigarile , la fel.

Da, asta sustin, am tendintqa de a vedea partea proasta a lucrurilor, nu cea buna.

Traiasca narghileaua !!

Plec si eu la scoala in scurt timp, pa pa.

@Semnatura mea, adica logo-ul de la semnatura mea e foarte apreciat xD