Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ceva de genu' asta.

1 in pareti si la spate, iar sus mai mare si in partea stanga de sus mai mult par, in dreapta mai putin sa mi'l pot da in fata.

Cauta pe gugal tunsori par scurt / manu bennet / beckham.

Am facut senzatie azi la scoala :))

# Buna seara.

4 teze, 2 de 10, un 7 si un 6 ? E bine ? :-S

La care teze ai luat 10 si la care 7 si 6 ?

sa moara tata voi pe forum doar salutati si ingame vorbiti... clar post hunters..

Te referi cumva la mine ? =))))))

Cu cine sa vorbesc ba ?!

N'am cu cine !!!!!!

Inainte sa ies din FBI umpleam paginile cu subiecte de zeci de randuri si acum cand ii vad pe astia ca in afara de "salut, noapte buna, am venit/plecat de/la scoala, ce mai ziceti si ce mai faceti" nu mai stiu nimic mi se pune pe cap X(

Cu cine sa vorbesc ba ?!

N'am cu cine !!!!!!

Inainte sa ies din FBI umpleam paginile cu subiecte de zeci de randuri si acum cand ii vad pe astia ca in afara de "salut, noapte buna, am venit/plecat de/la scoala, ce mai ziceti si ce mai faceti" nu mai stiu nimic mi se pune pe cap X(

Vad ca vrei sa incepem vechile discutii.

Ai vazut ca in Bucuresti se realizeaza campanii pt a veni in ajutor fumatorilor? Ce parere ai?

Vad ca vrei sa incepem vechile discutii.

Ai vazut ca in Bucuresti se realizeaza campanii pt a veni in ajutor fumatorilor? Ce parere ai?

Da, chiar vreau.

Oricum, mai mult eu cu tine si cu rambo discutam mult.

*Campaniile pentru ajutorarea fumatorilor sunt doar niste bani aruncati in plus.Nu vrea nimeni sa se lase, oricat ar da'o la intors ca vor sau zic ca nu pot.Nu exista nu pot, exista doar nu vreau.

Ia uite aici ce-a gasit Stephanica Richterica.

Dute baaaa =))))

Nu mi'as pune asa ceva in casa nici platit sa o fac =))))

Ia uite aici ce-a gasit Stephanica Richterica.

E prea HoRRoR

Da, chiar vreau.

Oricum, mai mult eu cu tine si cu rambo discutam mult.

*Campaniile pentru ajutorarea fumatorilor sunt doar niste bani aruncati in plus.Nu vrea nimeni sa se lase, oricat ar da'o la intors ca vor sau zic ca nu pot.Nu exista nu pot, exista doar nu vreau.

Dute baaaa =))))

Nu mi'as pune asa ceva in casa nici platit sa o fac =))))

Asa-i in legatura cu campaniile, toti se pot lasa de fumat, oricine, oricand doar ca acea persoana sa vrea sa o faca. Nu doar sa zica. Si mama mea a fumat cam pana aveam eu 5-6 ani, iar apoi cand a plecat din tara s-a lasat. Si mai am o ruda care s-a lasat de fumat

Nu ca-s bani aruncati, is luati de la UE si ajung in buzunarele lu boBoc si lu Bascelu.

Nu cred ca ati vrea sa discutam cum discutam inainte. Si asa nu o sa cititi toate post-urile, care vor fi de 2-3 pagini de word, cum acum nu cititi post-urile de 1 cuvant.

Cu cine sa vorbesc ba ?!

N'am cu cine !!!!!!

Hai sa punem de o poveste.

Mi se pare interesant covorul cu cap de Hitler si gresia insangerata.

Stie cineva de unde le pot lua?

Incearca la amanet...sigur gasesti. :))

Edited by Ecs7azy

Asa-i in legatura cu campaniile, toti se pot lasa de fumat, oricine, oricand doar ca acea persoana sa vrea sa o faca. Nu doar sa zica. Si mama mea a fumat cam pana aveam eu 5-6 ani, iar apoi cand a plecat din tara s-a lasat. Si mai am o ruda care s-a lasat de fumat

Nu ca-s bani aruncati, is luati de la UE si ajung in buzunarele lu boBoc si lu Bascelu.

Nu cred ca ati vrea sa discutam cum discutam inainte. Si asa nu o sa cititi toate post-urile, care vor fi de 2-3 pagini de word, cum acum nu cititi post-urile de 1 cuvant.

Da, aici ai dreptate, dar ma rog...tot raman la parerea mea ca sunt inutile.

Crede'ma, mai bine primesc warn/suspend pentru ca ma discutat post'uri de 50 de randuri decat sa primesc suspend/warn ca zic incontinuu "buna dimineata, am plecat la scoala, salut de la scoala, ce mai faceti"...

Hai sa punem de o poveste.

Nu ne mai opresti daca o incepem.

N'ai idee cum discutam inainte...Uita'te la paginile 900-1100...

E prea HoRRoR

1.Eu mi-as pune chestia aia cu Hitler, doar ca i-as inlocui capul cu al tau. :X

2.Consider ca oricine poate scapa de aceste vicii (fumatul,drogurile) , singurul lucru pe care trebuie sa il ai , si anume ambitie.

Am cativa prieteni de varsta mea , chiar mai mari , care au fumat 1-2 ani si dupa au reusit sa se lase, fara tratamente, fara nimic.Dar , pe de alta parte am alti prieteni care nu reusesc sa elimine fumatul din viata lor.

Deci?Concuzia?

Daca vrei, poti.

Ma bag sa citesc.

Noapte buna.