Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Daca vreti sa vedeti ce insemna inainte topic'ul Discutii intre membrii FBI uitati-va la paginile 1055-1060(pana se termina subiectul).

Asta inseamna FBI, nu ce faceti voi in ziua de azi.

Am vazut... dar ideea e ca nici nu prea avem cu cine povesti.

Multi vin pe forum,saluta si intra direct in joc. :|

Inainte, crema o constituia rambo, blue, alx, costynho(uneori), allkohol, eu, robo, piticul, steph...si cam atat...

Si acum o putem face, pentru ca din cei mentionati mai sus, o mare parte sunt inca in FBI...

Daca vreti sa vedeti ce insemna inainte topic'ul Discutii intre membrii FBI uitati-va la paginile 1055-1060(pana se termina subiectul).

Asta inseamna FBI, nu ce faceti voi in ziua de azi.

M-am uitat rapid peste paginile 1055-1060, am vazut ca subiectul discutiei era sexul.

Mi-ar placea sa purtam cu totii o cozerie asupra unui anume subiect, insa se pare ca nu vine nimeni cu unul.

In legatura cu fumatul?Aici o sa vorbesc strict despre mine, deoarece nu este treaba mea ce decizie iau altii.M-am apucat de fumat la 14 ani, ce-i adevarat, din cauza anturajului.Timp de doi ani am fumat constant, insa nu mult.Cam o jumatate de pachet pe zi.Peste doi ani m-am lasat de fumat deoarece ma apucasem de un sport, si toata lumea stie ca tigara nu se prea impaca cu sportul.Intre 16 si 18 ani nu am mai atins tigara, deloc, ba chiar am inceput sa o detest, insa, dupa ce ca m-am lasat de sport din cauza programului foarte incarcat (Bacalaureatul, examenul de sofat si pregatirile pentru mutare) m-am reapucat de fumat.Acum, fumez aproximativ 5-6 tigari pe zi, insa in viitor planuiesc sa ma las din nou.

Edited by P h a n t o m

Sincer,mi-ar face mare placere sa putem dezbate un anumit subiect.

Dar...pana acum n-am avut nici un subiect de discutie interesant.

Inainte cand dezbateam subiecte pe pagini lungi nu ziceam eu "hai sa vorbim despre sex" (de exemplu) ... pur si simplu, totul venea de la sine...

*DaanuT, cate sezoane are Fringe? Merita?

Noapte buna.

Eviti subiectu', cal batran ce esti =))))))

*Phantom, eu fumez de aproape 3 ani (vara asta fac 3 ani) si de un an si ceva fumez un pachet pe zi (asta in situatia in care dau o tigara si lui x, y, z s.a.m.d).Daca as fuma doar eu, probabil un pachet mi'ar ajunge 2 zile.Am facut la viata mea fotbal vreo 3 ani, tenis juma' de an si innot 1 an.Dupa ce m'am lasat de absolut orice sport(in afara de ala de la scoala si fotbalu' din week'end) pe la 12-13 ani imediat m'am apucat de fumat...Si ma rog, ma ingrasasem mult, eram foarte sedentar si nu mai mergea asa...De vreo 4 luni aproape m'am apucat de sala si am slabit aproape 15 kg...Un fost coleg de'al meu de generala in clasa a 6-a parca avea 1.50m si 103 kg.Acum (clasa a 9-a) are 70 kg, 1.70 m, si biceps'ul cat tot capu' meu.La asta vreau si eu sa ajung, mai am de slabit in jur de 10 kg.Problema este ca nu m'am lasat de fumat.La mine in familie fumeaza mama, tata, sor'mea, eu.Tigari imi cumpara ai mei si fumez de fata cu ei, singura problema este bunicamea(daca afla ne sparge si pe mine si pe mama si pe sor'mea).Am incercat sa ma las, dar e greu cu 3 (in prezent 2) fumatori in casa....Dar in scurt timp voi pleca din tara si nu ma voi mai intoarce si nu mai voi putea fuma...

Gresala mea,nu m-am facut destul de inteles... am vrut sa zic ca de cand am intrat in F.B.I si pana acum nu a venit nici un subiect asa de la el.

Edited by Ecs7azy

Inainte cand dezbateam subiecte pe pagini lungi nu ziceam eu "hai sa vorbim despre sex" (de exemplu) ... pur si simplu, totul venea de la sine...

Eviti subiectu', cal batran ce esti =))))))

*Phantom, eu fumez de aproape 3 ani (vara asta fac 3 ani) si de un an si ceva fumez un pachet pe zi (asta in situatia in care dau o tigara si lui x, y, z s.a.m.d).Daca as fuma doar eu, probabil un pachet mi'ar ajunge 2 zile.Am facut la viata mea fotbal vreo 3 ani, tenis juma' de an si innot 1 an.Dupa ce m'am lasat de absolut orice sport(in afara de ala de la scoala si fotbalu' din week'end) pe la 12-13 ani imediat m'am apucat de fumat...Si ma rog, ma ingrasasem mult, eram foarte sedentar si nu mai mergea asa...De vreo 4 luni aproape m'am apucat de sala si am slabit aproape 15 kg...Un fost coleg de'al meu de generala in clasa a 6-a parca avea 1.50m si 103 kg.Acum (clasa a 9-a) are 70 kg, 1.70 m, si biceps'ul cat tot capu' meu.La asta vreau si eu sa ajung, mai am de slabit in jur de 10 kg.Problema este ca nu m'am lasat de fumat.La mine in familie fumeaza mama, tata, sor'mea, eu.Tigari imi cumpara ai mei si fumez de fata cu ei, singura problema este bunicamea(daca afla ne sparge si pe mine si pe mama si pe sor'mea).Am incercat sa ma las, dar e greu cu 3 (in prezent 2) fumatori in casa....Dar in scurt timp voi pleca din tara si nu ma voi mai intoarce si nu mai voi putea fuma...

Adica Stegaru? :)) Da.. am inteles ca esti supraponderal, vazusem si ceva poze cu tine de la meeting.Cu totii am fumat intr-o anumita masura, ma refer la cei 14+ , unii au putut sa se lase sau sa fumeze ocazional altii nu

Mda,gresala mea.

Nu m-am facut destul de inteles... am vrut sa zic ca de cand am intrat in F.B.I si pana acum nu a venit nici un subiect asa de la el.

N'am fost eu activ.

E de ajuns sa zic ceva care il enerveaza pe ronicu' :-" si sa vezi atunci :)))

Mi se pare aiurea sa discutati despre sex, virgine si la ce varsta ati pus-o prima data.. penibil. Sa vorbiti despre posibilele boli si lasatul de fumat e altceva, dar normal, ca in orice caz si aici intervin baietii, mari fumatori de altfel, care isi dau cu parerea despre ce e bine si ce e rau si sfaturi total aiurea.. Parerea mea ca asemenea discutii isi au locul in sectiunea Life-Style nu in discutii F.B.I , este doar parerea mea

O idee de discutii: Jocuri, Filme ( ce mai e nou ce se mai merita), Muzica etc etc, pentru a evita posibilele conficte

Edited by Mr Creepy

Mi se pare aiurea sa discutati despre sex, virgine si la ce varsta ati pus-o prima data.. penibil. Sa vorbiti despre posibilele boli si lasatul de fumat e altceva, dar normal, ca in orice caz si aici intervin baietii, mari fumatori de altfel, care isi dau cu parerea despre ce e bine si ce e rau si sfaturi total aiurea.. Parerea mea ca asemenea discutii isi au locul in sectiunea Life-Style nu in discutii F.B.I , este doar parerea mea

O idee de discutii: Jocuri, Filme ( ce mai e nou ce se mai merita), Muzica etc etc, pentru a evita posibilele conficte

Astea sunt banalitati.

De ce in permanenta sa vorbesc despre ceva virtual ?

"Discutii" se numeste topic'ul.Nu spune nicaieir ca nu avem voie sa vorbim despre un subiect anume.

*Phantom, eu fumez de aproape 3 ani (vara asta fac 3 ani) si de un an si ceva fumez un pachet pe zi (asta in situatia in care dau o tigara si lui x, y, z s.a.m.d).Daca as fuma doar eu, probabil un pachet mi'ar ajunge 2 zile.Am facut la viata mea fotbal vreo 3 ani, tenis juma' de an si innot 1 an.Dupa ce m'am lasat de absolut orice sport(in afara de ala de la scoala si fotbalu' din week'end) pe la 12-13 ani imediat m'am apucat de fumat...Si ma rog, ma ingrasasem mult, eram foarte sedentar si nu mai mergea asa...De vreo 4 luni aproape m'am apucat de sala si am slabit aproape 15 kg...Un fost coleg de'al meu de generala in clasa a 6-a parca avea 1.50m si 103 kg.Acum (clasa a 9-a) are 70 kg, 1.70 m, si biceps'ul cat tot capu' meu.La asta vreau si eu sa ajung, mai am de slabit in jur de 10 kg.Problema este ca nu m'am lasat de fumat.La mine in familie fumeaza mama, tata, sor'mea, eu.Tigari imi cumpara ai mei si fumez de fata cu ei, singura problema este bunicamea(daca afla ne sparge si pe mine si pe mama si pe sor'mea).Am incercat sa ma las, dar e greu cu 3 (in prezent 2) fumatori in casa....Dar in scurt timp voi pleca din tara si nu ma voi mai intoarce si nu mai voi putea fuma...[/font]

Cam aceeasi situatie am avut-o si eu.Doar ca in cazul meu, tigara m-a ajutat sa slabesc un pic.Motivul pentru care m-am apucat de sala a fost ca voiam sa pun ceva masa musculara.In acest moment am 78 de kg, dar am 18 ani.

Noapte buna tuturor.

Ma culc si eu.

Edited by P h a n t o m

La 16 ani ti se pare aiurea sa vorbesti despre sex?

Despre fumat , nu am ce zice , nu le-am testat , nu le testez si nici nu voi incerca asemenea prostii.

Tu cam ce ai dori sa dezbatem in sectiunea "discutii" ?

Ce joc a fost lansat?

La ce film va uitati?

Chiar asa , va place sa va traiti viata virtual?

Jocuri,Jocuri si iar Jocuri.

Dar de ce sa nu aflu ce crede empty,blue sau altcineva despre un anumit lucru?

Vrei sa aflu ce are in + fifa 12 fata de fifa 11?

In + voua va ia 1 zi ca sa faceti posturi gen "ce discutam?","gasiti voi un subiect", "hai sa discutam".

Cum a spus si empty si repet , inainte cand discutam nu zicea cineva : "hai sa discutam despre sex,bautura", totul venea de la sine, de la un simplu post de genul "merg afara sa beau o bere", de la postul asta se conturau zeci de pagini.

ON :Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Merg sa imi invat la chimie.

Ma asculta si mai am nevoie de un 10 sa imi iasa media 10.

Edited by Frank Galliano