Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Richhhhhhhhhhteeeeeeeeer, frumoasa descriere a Dragasanului. :)))

Ai uitat sa zici ca aveti strazi luuuuuuuuuuuungi... :)))) si plicticoase, vreme foarte caaaaaaaaaalda si nu mai stiu. =))

Buna ziua colegi. Ce faceti? :>

Buna ziua F.B.I.

M-am intors din Moeciu de Jos.Am fost la o pensiune cu toti colegii de clasa, sa sarbatorim terminarea liceului si totodata sa petrecem pentru ultima oara.

Ti-a fost dor de mine, a?O sa intru si eu putin mai pe seara, acum ma pun sa dorm.Am dormit 6 ore in doua zile, deci...

Somn usor ! :D

Buna ziua colegi. Ce faceti? :>

Ceao ! Da bine fac... ma distrez si eu prin joc.

Edited by Ecs7azy

welcome .. doamne ce harmalaie este la reclamatia lui robotiquis .. pe omul ala pensul chiar nu inteleg .. vroia wanted 5? :| sau ce .. mai intai recunoaste ca a omorat , dar nu recunoaste ca a atacat ( vrea dovezi ) .. nu cred ca poti omora pe cineva fara sa il ataci :))

EDIT: scuze robotiquis , daca ai intrat in situatia asta din cauza mea ..

Edited by Noss Vicious

welcome .. doamne ce harmalaie este la reclamatia lui robotiquis .. pe omul ala pensul chiar nu inteleg .. vroia wanted 5? :| sau ce .. mai intai recunoaste ca a omorat , dar nu recunoaste ca a atacat ( vrea dovezi ) .. nu cred ca poti omora pe cineva fara sa il ataci :))

EDIT: scuze robotiquis , daca ai intrat in situatia asta din cauza mea ..

Nu-i mare lucru.

Eu plec. Vorbim maine.

Noapte buna.

Noapte Buna si tie!

Ce mai faceti colegi?

Cand ma gandesc ca maine iara la scoala parca acu spre sfarsit nu se mai termina :))

Noapte Buna si tie!

Ce mai faceti colegi?

Cand ma gandesc ca maine iara la scoala parca acu spre sfarsit nu se mai termina :))

Altu` cu fontul asta.

Nu poti sa schimbi te rog fontul ? Nu de alta dar e deranjant la ochi. :D

Noapte Buna si tie!

Ce mai faceti colegi?

Serios, schimba-l. O sa primesti avertismente pentru fiecare post pe care-l faci cu culoarea asta, in sectiunea asta. Ask Leo_Messy.