Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Scuzatima.. am fost accept dar nu stiu cand aplic mereu la FBI si sunt acceptat trebuie sa se intample ceva .. nu imi merge gta iau crashuri o sa il iau din nou scuze Robo si acum 1 an cand m-ai acceptat mi sa ars pc'u nu stiu..inca odata ma scuzati poate daca fac gta'u mai am vreo sansa sa fiu accept adica sa dau testull.. :(.

Se pare ca asta va fi ultimul meu post aici .. bafta tuturor si multumesc celor care mi-au fost alaturi , Ciao! P.S. Spuneti Nu Drogurilor =))

Edit: Nu vreau sa plec din aceasta factiune .. dar sunt nevoit .. de cand am venit eu s-a umplut lista de reclamatii :)) si pot spune ca i-am cauzat si probleme lui Robotiquis.

Edited by Noss Vicious

Succes nos. :(

Click =)) Funny.

Prea tare anna :)) l-as vedea pe Rambo facand asa =))

@Phantom , ma voi intoarce , doar daca imi va acorda Robo o noua sansa , oricum voi ramane civil ..nu plec in alta factiune ..

Prea tare anna :)) l-as vedea pe Rambo facand asa =))

@Phantom , ma voi intoarce , doar daca imi va acorda Robo o noua sansa , oricum voi ramane civil ..nu plec in alta factiune ..

Hai ma...Nici chiar asa.

Asta e lipsit de talent frate. :))

L-as vedea pe emptY_mdY facand asa ceva pe "simfonia a 6-a lu' Salam " :)))

Bafta Noss.

Ai fost un coleg super de treaba ,ai un caracter deosebit,si nu te voi uita,unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.

Astept sa revii.

Sa nu imi dai ignore pe mess :)) .

#Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Back from Fox River.

10 la Logica. :X