Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata

Las-o mai usor cu post-urile de genu "neatza" "salut". Incearca ca post-ul tau sa contina macar o fraza, daca nu, nu mai posta pt +1 + ca risti sa fii sanctionat in-game

Neata.

Aceeasi treaba si pt tine. Incercati sa formulati o idee coerenta ( nu e cazu tau :P )

Frumos

Neata. Banchet azi.

Eu l-am avut aseara a fost bestial :)). Si acum cand inchid ochii vad mainile pe sus =));)). Distractie placuta :>

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. M-am trezit si eu (:|. Am ajuns la 5 fara ceva acasa, a fost o noapte-zi nemaipomenita

Ce faceti?

NEata.

Povesteste,povesteste.

Cum a fost la banchet?

Ce ati facut?(Te-ai imbatat (cu suc?) ?)

#Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce faceti?

NEata.

Povesteste,povesteste.

Cum a fost la banchet?

Ce ati facut?(Te-ai imbatat (cu suc?) ?)

#Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce faceti?

A fost super, pun diseara poze pe facebook. Deocamdata am pus de la festivitatea aia de sfarsit de la scoala

N-am apucat sa ma imbat :)) am baut un pahar de bere si 2 de sampanie =))=)). In rest apa, cola, dans

Maine ne zice Stefan cum a fost la el :))

A fost super, pun diseara poze pe facebook. Deocamdata am pus de la festivitatea aia de sfarsit de la scoala

N-am apucat sa ma imbat :)) am baut un pahar de bere si 2 de sampanie =))=)). In rest apa, cola, dans

Maine ne zice Stefan cum a fost la el :))

Super.

*Am inteles ca au multa multa bautura...jack,gin,vin (de tara ,de la el),bere,sherridans,ballantines,Mumm...

De-abia astept,sa posteze pe blog. :))

Neatzaaa baieti...Ma poate ajuta si e mine cineva cu un program de aflat parola la un id de mess ca am uitat-o cum nu am mai intrat demult pe acel id :((

Neatzaaa baieti...Ma poate ajuta si e mine cineva cu un program de aflat parola la un id de mess ca am uitat-o cum nu am mai intrat demult pe acel id :((

Hacker.

Am fost sa ma tund :X .

Ce faceti?

M-am plictisiiiiiiiit..