Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Robo, sa inteleg ca trebuie sa vorbi doar ceea ce tine de SA-MP

De ce iti place sa interpretezi exact asa cum nu este?

S'a mentionat asta undeva ? Poti sa vorbesti despre orice, dar trebuie sa respecti regulamentu' ala.

Multumesc.

Ce aere de Gregory House are domne

Daca nu ai fi vazut avatarul si semnatura nu ai fi spus asta, ceea ce inseamna ca, evident, ai fost usor influentat. A fi usor influentat inseamna a nu fi in totalitate de acord cu ceea ce spui, ceea ce inseamna ca nu analizezi foarte bine situatia.

Creepy, mai corect era " ce aere de Hugh Laurie are " .. deoarece House este doar personajul pe care-l interpreteaza, iar in mare parte, House in serial nu-si da aere.

Ma duc la TV, ne auzim maine dimineata cand vin de pe la liceu, cred ca e ultima zi cand ma mai duc.

Creepy, mai corect era " ce aere de Hugh Laurie are " .. deoarece House este doar personajul pe care-l interpreteaza, iar in mare parte, House in serial nu-si da aere.

Nu stii ce vorbesti. Creepy are dreptate, pana la un punct. Tu nu.

Noapte buna.

In sfarsit.

S'a mentionat asta undeva ? Poti sa vorbesti despre orice, dar trebuie sa respecti regulamentu' ala.

Bine ai venit.

*Am venit de la film.Trebuia sa ma duc la bowling, dar nu am mai avut chef si daca tot era aproape cinema'ul am fost la The GodMother.

Bine, am interpretat gresit, greseala mea, dar... ganditi-va ca oricum o sa mai existe post-uri de genu "neatza" si se vor umple 20 de pagini, pt ca daca unu zice "neatza" tine de bun simt sa raspunzi si deoarece membrii F.B.I sunt cu bun simt raspund vreo 10 pagini? sau chiar mai mult.

De ce iti place sa interpretezi exact asa cum nu este?

Multumesc.

Poate ca am interpretat eu gresit, dar mereu cand ne inchidea JustMed topicul sau ne zicea sa nu mai facem spam, vorbiti numai de sa-mp. Am mai zis candva asta, cred ca suntem (pt ca inca fac parte) singura factiune de pe acest server in care cu toate ca suntem majoritatea adolescenti adica toti ( doar daca e vreunu de 20+ ani ?? exista??? ) se discuta normal, are fiecare o parere si si-o exprima, corect sau gresit invata. In alte factiuni se vorbeste numai despre ce tine de sa:mp, cati bani mai ai, ai fost la war-u de aseara? ce fain a fost. aseara am arestat 10 suspescti, a fost super. Si alte chestii

Neatza buna. Eu ma pun ca mai am de vazut juma' de film si apoi la 12 plec la scoala la pregatire.