Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Haideti baieti, fac condens.

STOP

Nu mai continuati inca 10 pagini cu noapte buna. Noapte buna (1 data) si gata ca va ajunge.

Acum ma culc si eu, good night ( nu-mi mai raspundeti, chiar o sa am una buna sau cel putin sper)

Noapte buna.

# Cum se numeste filmul ala cu Angelina Jolie in care se pune intr-un cerc cu inca cateva persoane si cu 1 glont mor toti ?

=)) Se pun toti in cerc, incing o hora acolo! Beau palinca pana cad pe jos si iese un gang bang pe podeaua aia :)) Si dupa vine unu cu un glonte, il arunca spre aia care inca nu terminase cu Angelina, glontele ajunge pe 2 grenazi care fac BUUUUM! Si asa mor doar dintr-un glonte.

Filmul e Wanted, nu Catwoman :))

Noapte buna!

Edited by Galix

Haideti baieti, fac condens.

STOP

Nu mai continuati inca 10 pagini cu noapte buna. Noapte buna (1 data) si gata ca va ajunge.

Acum ma culc si eu, good night ( nu-mi mai raspundeti, chiar o sa am una buna sau cel putin sper)

Asa cum nu ti-ai dorit,aceasta pagina a fost cuprinsa total de urari de "noapte buna" si de "neata".

Ceva dificultati?

Si,in al doilea rand nimeni nu a dat reply altcuiva ca sa ii ureze "Noapte Buna",ci doar a zis din propria perspectiva.

Asa ca , mai abtine-te.

Daca dadeau reply-uri ,aveai tot dreptul sa comentezi.

ON: Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Azi predau cartile...(imi dau demisia) :((

Vai de mine...

Asa cum nu ti-ai dorit,aceasta pagina a fost cuprinsa total de urari de "noapte buna" si de "neata".

Ceva dificultati?

Si,in al doilea rand nimeni nu a dat reply altcuiva ca sa ii ureze "Noapte Buna",ci doar a zis din propria perspectiva.

Asa ca , mai abtine-te.

Daca dadeau reply-uri ,aveai tot dreptul sa comentezi.

ON: Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Azi predau cartile...(imi dau demisia) :((

Vai de mine...

Incearca sa te mai abtii si tu si sa mai citesti inainte sa faci post-u. Nu trebuie neaparat sa dea QUOTE, conteaza ca face post-ul.

Eu am iesit sa-mi fac bicicleta, apoi ma duc la un coleg. Cius

Incearca sa te mai abtii si tu si sa mai citesti inainte sa faci post-u. Nu trebuie neaparat sa dea QUOTE, conteaza ca face post-ul.

Eu am iesit sa-mi fac bicicleta, apoi ma duc la un coleg. Cius

Incepi sa ma uimesti.

Doar a salutat ,sau a zis "noapte buna".

Ce e rau in asta?

...

'