Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna, welcome celor noi.

Inca ma minunez cati copilasi de 8-9 ani avem pe aici, sau ma rog, cati se comporta ca cei de 8-9 ani. Adica cineva face o propunere si ceilalti se baga aiurea, il jignesc, isi bat joc. Se cred oare mai destepti pentru ca si-au batut joc de cineva? Justhink ne poate da raspunsul.

Eu ma comport ca unul de 5 ani,deci nu m'ai nimerit. La 8-9 ani incepi sa te maturizezi putin,nu mai esti bebelus.

Te referi la propunerea aceea cu fii si fiice personale? Nu stiu ce parere iti faci tu despre persoana care a facut acea propunere,pe a mea probabil ai dedus'o din post-ul respectiv dar daca te deranjeaza groiaznic ce am zis eu acolo te invit sa'l incurajezi: ,,hai,hai ,e misto propunerea :X'' si sa dai report. Nu l'am jignit,probabil nu m'am bagat aiurea,mi'am spus doar parerea in alt mod decat: ,,nu'mi place,contra''. Numele e JustThinK,ai ratat un T.

Piticu' eu am trecut in runda 2. I'am dat 3-0 lu' vip3r :>

Eu ma comport ca unul de 5 ani,deci nu m'ai nimerit. La 8-9 ani incepi sa te maturizezi putin,nu mai esti bebelus.

Te referi la propunerea aceea cu fii si fiice personale? Nu stiu ce parere iti faci tu despre persoana care a facut acea propunere,pe a mea probabil ai dedus'o din post-ul respectiv dar daca te deranjeaza groiaznic ce am zis eu acolo te invit sa'l incurajezi: ,,hai,hai ,e misto propunerea :X'' si sa dai report. Nu l'am jignit,probabil nu m'am bagat aiurea,mi'am spus doar parerea in alt mod decat: ,,nu'mi place,contra''. Numele e JustThinK,ai ratat un T.

Piticu' eu am trecut in runda 2. I'am dat 3-0 lu' vip3r :>

Mare dreptate ai....

Esti un star negasit :))))))))))

Cacao luciclet cremali.

8 - romana, 7.6 - mate. Super, sau cum?

Eh..Si la mine au fost note naspa.

La mate 6,2 :| [nu stiu cum am reusit, la clasa aveam media 9 si 10 tot timpul]

La romana 9,6 .. Media de admitere 8,88. E bine..Anul asta toate mediile sunt mai mici, e ca si cum ar fi mari, nu ma stresez :-J.

Cu media asta 8 intri la orice liceu vrei tu :)) daca iti arat fisa mea de 7,45 nu mai zici nimic :))

Eu am intrat cu 7.93 intr'un liceu relativ slab, insa unde se face mai multa carte decat se face in renumitul Gheorghe Lazar din Bucuresti.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau. Ploua, ploua si iar ploua. Cine vine in voiaj?

Felicitari pentru examene. Si fratemiu le-a nimerit. =))) 7 la romana, 7.9 la mate. :)))

empty ia cauta-mi si mie 2 turbine de x5 2009 te rog frumos si zi ce pret au , motor este de 4,8 benzina turbo 550 cp.

Edited by TomB

L-am batut pe med. 3-1. Care s-a calificat in urmatoarea runda la pool?

Eu m-am calificat.

*Am sosit si eu de la strand... rupt de oboseala,acum ma inscriu si eu la event.

Cat despre examene romana 8.75 2 mici greseli :-J , iar matematica 4.60 =))

EDIT:Mda s-au inscris deja ... asta e,data viitoare.

EDIT 2 : Bullz,eu nu ma laudam ca iau nota mare la mate :P 7.50 media de admitere...

Edited by Ecs7azy

Eu m-am calificat.

*Am sosit si eu de la strand... rupt de oboseala,acum ma inscriu si eu la event.

bravoo :))))) uite un baiat sincer , eu am plecat sa spal masina .

Eu m-am calificat.

Lollll baaaaaaa =))))))

Si tu care ziceai ca ai facut la mate bine :)))), nici eu nu m-am asteptat la 6,20 dar na...

Care ti-e media de admitere?

Nick: BlueR

Rank: 1

Level: 26

Este propunerea mea numarul: 2

Propunerea: Sa se introduca in lista de wanted(wanted 1) motivul "Refuza sa acorde prioritate urgentei" pentru cei care se baga in fata ta in loc sa se dea cand aud sirena.

- s-ar evita riscurile ca civilii nevinovati sa primeasca wanted 6 pentru complice

- cand civilii aud sirena, fac putin loc

Problema e sa nu se ajunga la abuzuri

Alte precizari: Nu.

Propunerea: In primul post la "Raport activitate FBI" ar trebui un top cu cele mai bune raporturi. De ce? Multi ar vrea sa ajunga in top.

Alte precizari: Eventual un premiu pentru cel care intra in top.

Neata la 5:51 PM.

Propunerea: Sa se introduca in lista de wanted(wanted 1) motivul "Refuza sa acorde prioritate urgentei" pentru cei care se baga in fata ta in loc sa se dea cand aud sirena.

- s-ar evita riscurile ca civilii nevinovati sa primeasca wanted 6 pentru complice

Propunerea: In primul post la "Raport activitate FBI" ar trebui un top cu cele mai bune raporturi. De ce? Multi ar vrea sa ajunga in top.

Pro !

Pro !

Sunt de acord cu ambele propuneri. Sper sa fie acceptate dar la cea cu wantedul banuiesc ca trebuie sa fie discutat intre liderii departamentelor.

Edited by Maniak

In cazul primei propuneri, o sa apara o multime de reclamatii in care suspectii care primesc wanted pentru asa ceva o sa spuna ca nu au auzit sirena fiindca au boxele inchise / asculta muzica / nu au sonor in samp / nu te-a vazut / mergea linistit pe strada, fara sa aiba intentia de a incurca. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca unii din membrii F.B.I. sa aiba o problema cu cineva, sa treaca pe langa el si sa-i dea wanted abuziv.

In cazul celei de-a doua propuneri, rolul raportului de activitate nu este de a incuraja "furtul" de suspecti sau atat de mult mediatizatul "fomism". Se doreste incurajarea redactarii unui raport saptamanal prin considerarea acestuia drept cel mai important factior in acordarea de rank up.

In cazul primei propuneri, o sa apara o multime de reclamatii in care suspectii care primesc wanted pentru asa ceva o sa spuna ca nu au auzit sirena fiindca au boxele inchise / asculta muzica / nu au sonor in samp / nu te-a vazut / mergea linistit pe strada, fara sa aiba intentia de a incurca. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca unii din membrii F.B.I. sa aiba o problema cu cineva, sa treaca pe langa el si sa-i dea wanted abuziv.

In cazul celei de-a doua propuneri, rolul raportului de activitate nu este de a incuraja "furtul" de suspecti sau atat de mult mediatizatul "fomism". Se doreste incurajarea redactarii unui raport saptamanal prin considerarea acestuia drept cel mai important factior in acordarea de rank up.

Dupa explicatiile tale, sunt de acord cu tine.

Edited by BlueR

"In aceasta drama Stefan cel Mare apare ca un soare stralucitor care apune din cauza ranii de la piciorm

O padure virgina este o padure in care mana omului n-a pus niciodata piciorul

Dupa moartea parintiilor sai, Creanga si-a trait viata in continuare pana in ultimii ani ai vietii lui.

Basmul este o opera lirica pentru ca sentimentele sunt exprimate direct nu pe ocolite ca in celelalte opere"

Inteligenta cu care este inzestrata generatia ta,Bussy.

Fac referire la acea convorbire pe mess ,in care tu ai luat in deradere generatia mea.

Voi sunteti prea inteligenti :)) ... ,asa ganditi voi.