Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Eu am zis un adevar. Toti cei de rank 1 cred la fel.

Mi-ai dat rank 3 ca sa ma bati la cap cat o sa fiu in F.B.I ca mi-ai dat rank din prima zi? sau ce? Ma ocup de wanted, ma ocup de prods, ma ocup de teste. Un rank 1 sau un oricare alt rank (inafara de cei care dau teste) intra, aresteaza 1-2 si ies. Apoi fac un raport daca il fac si mai fac si o cerere de invoire.

De cateva zile tu esti ala nemultumit intotdeauna.De ce, nu imi dau seama.

Hooliganu, e fost sublider FBI, cand tu, nici SA:MP nu jucai.

alx.s.t.i a stat 9 luni incontinuu in FBI.

Eu sunt de 2 luni in FBI, cumulat cam 5 luni.

Asta e cel mai prost defect al tuturor oamenilor.Sa judece alti oameni.

*Stiu, acum voi fi facut pupincurist :*

De cateva zile tu esti ala nemultumit intotdeauna.De ce, nu imi dau seama.

Hooliganu, e fost sublider FBI, cand tu, nici SA:MP nu jucai.

alx.s.t.i a stat 9 luni incontinuu in FBI.

Eu sunt de 2 luni in FBI, cumulat cam 5 luni.

Asta e cel mai prost defect al tuturor oamenilor.Sa judece alti oameni.

*Stiu, acum voi fi facut pupincurist :*

Ok, bine. Sa incepem de la inceput. (intentionat, in caz ca incearca cineva sa corecteze)

Eu jucam cand Hooliganu era sublider. Eu am aplicat exact dupa ce a primit Piticul sublider, defapt dupa ce am intrat eu in F.B.I prima data, Piticul a primit sublider

Stiu cat timp a stat Alex

Si eu am stat 6 luni adunate in F.B.I, bine nu chiar 6, dar am stat vreo 4 si ceva.

Nu inteleg ce aveti cu mine, am si eu problemele mele personale da? lumea se schimba. Si tu ai judecat alte persoane asa ca sa nu vorbim de defecte, nimeni nu-i perfect.

Stii, nu te voi face pupincurist, pt ca esti prietenul meu cu toate ca nu crezi in prieteniile dintr-un joc.

Edited by Busssy

Ok, bine. Sa incepem de la inceput. (intentionat, in caz ca incearca cineva sa corecteze)

Eu jucam cand Hooliganu era sublider. Eu am aplicat exact dupa ce a primit Piticul sublider, defapt dupa ce am intrat eu in F.B.I prima data, Piticul a primit sublider

Stiu cat timp a stat Alex

Si eu am stat 6 luni adunate in F.B.I, bine nu chiar 6, dar am stat vreo 4 si ceva.

Nu inteleg ce aveti cu mine, am si eu problemele mele personale da? lumea se schimba. Si tu ai judecat alte persoane asa ca sa nu vorbim de defecte, nimeni nu-i perfect.

Stii, nu te voi face pupincurist, pt ca esti prietenul meu cu toate ca nu crezi in prieteniile dintr-un joc.

Daca ai probleme personale, nu vii aici sa'ti versi nervii.Te duci cu o matura in fata blocului/curtii si o rupi.Spargi televizoare, telefoane orice sa te calmezi.Dar nu vii si faci afirmatii d'alea.

Acum pot sa zic si eu.Eu am stat cumulat in fbi 5 luni, am iesit doar odata pentru 2-3 saptamani.Eu ai stat 4 luni.De ce am acelasi rank cu tine ? Nu zic asta, pentru ca nu stau sa ma joc pentru rank.

Daca jucam pt. rank, faceam raportu' saptamanal.De cand m'am intors, m'ai vazut pe mien vreodata facand raport ? Nu cred.

Toti avem probleme personale, dar se presupune c apentru asta jucam, sa ne relaxam.

*De unde stii tu ca nu cred in prietnii intr'un joc ?

Daca ai probleme personale, nu vii aici sa'ti versi nervii.Te duci cu o matura in fata blocului/curtii si o rupi.Spargi televizoare, telefoane orice sa te calmezi.Dar nu vii si faci afirmatii d'alea.

Acum pot sa zic si eu.Eu am stat cumulat in fbi 5 luni, am iesit doar odata pentru 2-3 saptamani.Eu ai stat 4 luni.De ce am acelasi rank cu tine ? Nu zic asta, pentru ca nu stau sa ma joc pentru rank.

Daca jucam pt. rank, faceam raportu' saptamanal.De cand m'am intors, m'ai vazut pe mien vreodata facand raport ? Nu cred.

Toti avem probleme personale, dar se presupune c apentru asta jucam, sa ne relaxam.

*De unde stii tu ca nu cred in prietnii intr'un joc ?

Stii, oi fi avand eu probleme personale, dar nu detin un comportament animalic.

Nu m-am referit la mine, eu nu am nimic cu tine, poti sa primesti si rank 100, nu ma intereseaza. Eu doar am zis de ce a iesit. El facea rapoarte de 400 de arrest-uri si kill-uri si nu primea rank-up iar tu ai intrat si ai primit rank-up, de asta a iesit. Nu m-am referit la mine, eu n-am nimic cu tine, cu hooli, cu alex. Stiu ca Hooliganu a fost sublider, stiu ca alex a avut si el rank 5, stiu ca si tu ai avut 4 sau cat ai fi avut. Nu joc pt rank, am primit rank doar pt ca dau teste si am crezut ca am primit rank cu toate ca intrasem de 1 zi pt ca Robo ma cunostea si avea incredere in mine, dar mi-am dat seama ca mi-a dat rank doar ca sa nu mai dea altii teste. Ok nu am nimic impotriva. Drum bun

Tu esti dovada vie ca omul poate trai si fara creier asa ca vezi-ti de partea ta.

Apropo, de ce nu faci echipa de aur? N-ai pe cine sa pui de asta. Mai lasati-o balta. Noapte buna

Nu pot,imi place sa ma bag aiurea =P~

Faza cu creieru' imi placea sa o zic colegilor de la gradiinita. Doamne,ce mai radeam de ei :))

Nu are pe cine sa puna,deci nici tu nu ai ce cauta acolo :-?

Stii, oi fi avand eu probleme personale, dar nu detin un comportament animalic.

Nu m-am referit la mine, eu nu am nimic cu tine, poti sa primesti si rank 100, nu ma intereseaza. Eu doar am zis de ce a iesit. El facea rapoarte de 400 de arrest-uri si kill-uri si nu primea rank-up iar tu ai intrat si ai primit rank-up, de asta a iesit. Nu m-am referit la mine, eu n-am nimic cu tine, cu hooli, cu alex. Stiu ca Hooliganu a fost sublider, stiu ca alex a avut si el rank 5, stiu ca si tu ai avut 4 sau cat ai fi avut. Nu joc pt rank, am primit rank doar pt ca dau teste si am crezut ca am primit rank cu toate ca intrasem de 1 zi pt ca Robo ma cunostea si avea incredere in mine, dar mi-am dat seama ca mi-a dat rank doar ca sa nu mai dea altii teste. Ok nu am nimic impotriva. Drum bun

Iti repet.Eu, sunt de 2 luni in FBI.In 2 luni, nu am primit rank-up.In astea 2 luni, m'ai vazut vreodata sa pomenesc ceva de rank ?

Sau sa fiu nemultumit ?

Nu cred.

*N'am inteles faza cu "comportament animalic".

Nu pot,imi place sa ma bag aiurea =P~

Faza cu creieru' imi placea sa o zic colegilor de la gradiinita. Doamne,ce mai radeam de ei :))

Nu are pe cine sa puna,deci nici tu nu ai ce cauta acolo :-?

Radeai de ei pt ca, credeai ca radeti impreuna, defapt ei radeau de tine

Si nu are de ce sa puna pt ca exista si specimene ca tine in factiune ;)

Iti repet.Eu, sunt de 2 luni in FBI.In 2 luni, nu am primit rank-up.In astea 2 luni, m'ai vazut vreodata sa pomenesc ceva de rank ?

Sau sa fiu nemultumit ?

Nu cred.

*N'am inteles faza cu "comportament animalic".

Ma scuzi, dar eu am pomenit ceva de rank-up? N-am zis nimic, am zis doar de ce a plecat. ce e asa greu de inteles?

Nici eu n-am fost nemultumit.

Mai citeste o data ;). Comportament animalic ---> nu sparg televizoare, nu omor oameni, nu-mi tai venele cand sunt nervos. E bine acum?

Edited by Busssy

Stie cineva cum schimb scrisul acela de sub avatar cand fac 1000 de posturi?

Da:

- Click pe "Signed in as ...."

- Click pe "My settings"

- Click pe "Profile"

- Click pe o casuta mai jos "Member title"

- Scri acolo ce-ti vrea bicepsu'

- Click jos pe "Save changes"

P.S: Spammer! :))

Edit: Acu' vad, am 1.999 posturi.

Nu mai fac posturi o vreme. :D

Edited by BlueR

Stie cineva cum schimb scrisul acela de sub avatar cand fac 1000 de posturi?

Trebuie sa ai 1001 posturi ca sa il poti schimba :)) Apoi te duci unde ti-a zis nabul de just.

*Vai da' ce futai aici despre rank :)))))

Multumesc de ajutor!

Bluer ziceai de mine ca sunt spammer?

Atunci tu esti Kingspammer <):)

Eu sunt de mult timp pe forum, am facut si eu spam* prin FBi mai demult. De pe la 600 pana la 1000, dupa le-am facut cu rost. Fara posturi inutile la discutii. :(|) Era gluma oricum.

* Adica posturi inutile.

:(|):(|) :(|):(|) :(|):(|) :(|):(|) :(|):@) :@) :@) :@) :@):))

Sper ca nu va suparati de emoticoane, da' sunt amuzante.

Edited by BlueR

Radeai de ei pt ca, credeai ca radeti impreuna, defapt ei radeau de tine

Si nu are de ce sa puna pt ca exista si specimene ca tine in factiune ;)

Ma scuzi, dar eu am pomenit ceva de rank-up? N-am zis nimic, am zis doar de ce a plecat. ce e asa greu de inteles?

Nici eu n-am fost nemultumit.

Mai citeste o data ;). Comportament animalic ---> nu sparg televizoare, nu omor oameni, nu-mi tai venele cand sunt nervos. E bine acum?

Eu ti'am dat un ex. cu tv'uri'le si telefoanel, dar ma rog.

Clar =)))))

Si surd si neatent =))))))

Gogule cum se face ca lam primit inapoi :))) , o sa vin intro zi cand sunt mai liber sa iti arat dc nu am auzit eu , am 2 subufere , ca imi tremura oglinzile le masina

Eu ti'am dat un ex. cu tv'uri'le si telefoanel, dar ma rog.

Mi-am dat seama

Gogule cum se face ca lam primit inapoi :))) , o sa vin intro zi cand sunt mai liber sa iti arat dc nu am auzit eu , am 2 subufere , ca imi tremura oglinzile le masina

Tu si daca nu avea subwoofer-ele ( asa se scrie corect) tot neatent erai :)). Incearca sa mai pui niste semne ortografice si de punctuatie acolo unde le este locul. Noapte buna tuturor