Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Puteai sa mi te adresezi cu Stallone :)).

AI jucat si cu numele Stallone?

Cum vi se pare? E rap turcesc, mie-mi place. :D

BlueR nu am avut eu onoarea sa joc cu numele de Stallone , "acel" player foarte "laudat" de multi jucatori de samp , fiind putin ironic.

Dupa cum scri, imi dau seama ca nu el e ala care incearca sa se laude si de-alea.

Rapul nu era despre intelesul cuvintelor? De ce sa-l mai asculti daca nu intelegi mesajul? Nu-i nici pe departe stilul meu, dar asa vad eu lucrurile.

Mie-mi place cum suna, chiar daca nu stiu versurile.

De ex. la asta.. dai la 1:25 si aculta, intelegi ceva? Si oricum e tare.

Nu sunt fan al muzicii rap, da' ascult una doua. De ex. ascult si rock, si hip-hop, si rap, cam orice. Manele nu ascult.

http://www.youtube.com/watch?v=goZML28fjpY

Rapul nu era despre intelesul cuvintelor? De ce sa-l mai asculti daca nu intelegi mesajul? Nu-i nici pe departe stilul meu, dar asa vad eu lucrurile.

Da... Am spus ce suna bine. Flow-ul este grozav, daca as stii si versurile...

Asta? Pacat ca nu-ti place. Incearca sa asculti mesajul, mai ales din piesele cu iz politic.

Si...Acum poate va zice careva ceva genu: eu sunt o persoana delicata si blajina care nu poate asculta asemenea porcarii si asemenea injuraturi.

Ma mir ca iesiti din casa sau ca stati la calculator. Of... Am o vorba: daca te aud ca'njuri, ma lasi sa-ti rup picioarele? xD

Nu inteleg ce rost are sa asculti aia daca nu intelegi ce spune.

Eu unul ascult doar Eminem si Parazitii. Rexpect pentru rap-ul adevarat :)>- .

De melodii in care se repedeta acelasi vers legat de dragoste de 50 de ori sunt satul,dar daca asta cere prostimea...

Edited by radiKal

Nu inteleg ce rost are sa asculti aia daca nu intelegi ce spune.

De melodii in care se repedeta acelasi vers legat de dragoste de 50 de ori sunt satul,dar daca asta cere prostimea...

Nu e 'prostime' daca tie nu-ti place. De ex. melodia noua a lu' Eminem nu-mi place, imi place cum canta fata, da' Eminem da doar din gura. Sorry.

Exact... Mai ascult ceva Spike, Markone1.

Nu e 'prostime' daca tie nu-ti place. De ex. melodia noua a lu' Eminem nu-mi place, imi place cum canta fata, da' Eminem da doar din gura. Sorry.

Da, cum multi asculta "Love the way you lie" numa' pentru refren. De la un timp Eminem a devenit comercial, si asta nu-mi prea place, dar...De cand cu relansarea lui, si cu "We made you" nu prea-mi mai place, dar in rest...

Care e logica sa asculti "I never be alone. 'Cause you are in my soul". Gata. Scrisai cantecu'. Canci mesaj.

Salut, acum am venit de afara.

Mie unul nu-mi place rap'ul. In schimb imi place mult dnb sau melodiile care contin mult bass/house harder script_blocat.

BlueR,cel putin nu vorbesc in necunostinta de cauza.(Nu fac referire la tine,daca la asta te gandesti)

Afirmatia mea nu este nefondata.

Iti dai seama ca nu as arunca in aer cateva afirmatii doar de dragul de a scrie.

Din ce am putut sa imi dau seama,cativa playeri cat de cat cunoscuti , mi-au spus ca Stallone,habar nu am daca mai joaca sau daca joaca sub alt nick, dar am inteles ca era un tepar si jumatate si un laudaros.

Si tocmai ti-am spus ca din cauza asta nu mi-as dori sa fiu Stallone.

Pitbull va place?

50 Cent?2pac? Etc... Nu e doar Eminem in industria rap-ului.

Edited by Frank Galliano