Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nick'ul tau: RoNaLdo.xD

Nick'ul celui reclamat: Ecs7azy

Descriere: Am intrat pe server si vroiam sa-mi caut o masina sa ma duc pana la HQ.Am luat o masina depe strada si a inceput Ecs7azy sa treaga dupa mine.

Martori: SS.

Dovezi (Screnshot): se0dj6.png

iofes5.png

Neata.

N-am tras eu,in prima poza,daca te uiti cu atentie vezi un skin de rank 1,iar eu am rank 3.

*Crezi ca la rank 3 ma apuc sa trag asa aiurea in oameni pe strada ?

Confirm, este skin-ul de rank 1 in prima poza.

http://img.b-zone.ro/images/88680413484341453882.png

Confirm, este skin-ul de rank 1 in prima poza.

http://img.b-zone.ro/images/88680413484341453882.png

Zici ca e din minecraft.

Acum serios

Skinul de rank 1 arata ca un urangutan chel rezultat din actul sexual a unei maimute cu un extraterestru.

Fapt care l-ai demonstrat si tu in poza. :))

Edited by Ecs7azy

Neata. Microfon nou xD

Iara o sa ai o voce groasa, man..... 8-|

Buna dimiiiiiiiii, Robo, eu cu Piti ne bagam la curse pe jos. :))) Daca vrea si el si ceilalti, sigur castigam.

Iara o sa ai o voce groasa, man..... 8-|

Buna dimiiiiiiiii, Robo, eu cu Piti ne bagam la curse pe jos. :))) Daca vrea si el si ceilalti, sigur castigam.

S-a facut. :))) Banel Nicolita Bolt ma numesc.

Nick: Dobermann

Level: 31

Rank: 1

Data intrarii in FBI: 2706.2011 parca

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din FBI?: When you kill for money, there are no rules

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: Da

Alte precizari?: Imi pare rau, dorinta mea de a intra in Hitman Agency este foarte veche.. Hitman este singura factiune pentru care as lasa toata cariera mea de politist.. O sa mizez totul pe asta, pe sansa de a fi acceptat in Hitman..

Va multumesc pentru tot, ati fost, sunteti si veti fi ca o adevarata familie pentru mine.. Sper sa ma intelegeti.

Aveti grije de voi, mult succes in continuare

Pff... rau cutu,rau.

Ce sa zic ? Mult succes in continuare,sper sa fi acceptat.

Javra de ce te duci in hitman?:|

Pentru ca din toate factiunile unde mi-am dorit sa intru, Hitman este singura unde nu am avut ocazia sa fiu..

Rugati-va sa primesc o sansa.

Aveti grije de voi, mult succes in continuare, si multumesc pentru prietenia acordata si pentru momentele foarte frumoase petrecute impreuna.

•  
  • Mult Succes in continuare Dobermann sa ai grija daca intrii in Hitman o sa fie foarte greu trebuie sa faci multe contracte bataie de cap dar o sa fie si distractiv!

Bafta in continuare !!

•  
  • Mult Succes in continuare Dobermann sa ai grija daca intrii in Hitman o sa fie foarte greu trebuie sa faci multe contracte bataie de cap dar o sa fie si distractiv!

Bafta in continuare !!

Scrie si mai mic daca poti.

House, revin. Pitic, cauta-mi un torrent pentru seria 3 din House xD

Multumesc, esti un dulce.

Nick: Dobermann

Level: 31

Rank: 1

Data intrarii in FBI: 2706.2011 parca

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din FBI?: When you kill for money, there are no rules

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: Da

Alte precizari?: Imi pare rau, dorinta mea de a intra in Hitman Agency este foarte veche.. Hitman este singura factiune pentru care as lasa toata cariera mea de politist.. O sa mizez totul pe asta, pe sansa de a fi acceptat in Hitman..

Va multumesc pentru tot, ati fost, sunteti si veti fi ca o adevarata familie pentru mine.. Sper sa ma intelegeti.

Aveti grije de voi, mult succes in continuare

Curaj, cand am aflat ca mama ta te-a abandonat, am decis sa te iau acasa la mine, in FBI. Poate te-ai suparat ieri cand ti-am dat Whiskas in loc de Pedigree... Te rog sa ma ierti, dar am incurcat sacu'. Sper ca in Hitman sa-ti dea doar mancare la kilogram. Succes!

@ Salutare.

Edited by Bullz007

Nick'ul tau: Lenin1992

Nick'ul celui reclamat: Valycena

Descriere: e plecat cu sorcova am wanted ii zic ca nu ma predau si imi da wanted pt runner pai daca am wanted ce ar trebui sa fac sa stau sa ma omoare ?

Martori: eu

Dovezi (Screnshot / Video):

http://imageshack.us...3/samp222o.png/

GENIAL, ce pot spune mai mult? :))

http://www.blasterzone.ro/ Poate gasiti ceva.

Bullz! M-ai mintit!

Ai luat 6.20 la mate in exament, but. Si 9.60 la romana=> stii mai multa romana decat matematica=>esti un prost ca te-ai dus la mate-info=>nu o sa-ti place=>nab.

La tezele cu subiect unic am avut mai mult la romana fata de mate.

La testele alea PISA din a 8-a am avut 8.75 la romana si 5.55 la mate si cu toate astea m'am dus la mate-info.

Chiar daca nu imi place matematica macar stiu ca daca as fi terminat liceul as fi putut sa ma duc la orice facultate.Daca m'as fi dus la filo bazandu'ma pe faptul ca sunt praf la mate si bun la romana, daca intr-un an, doi, mi-as fi schimbat parerea si ma indreptam spre ceva care avea legatura cu matematica/fizica etc. ? O sugeam, ca nu aveam ce sa mai fac.