Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Au fost alesi noii evaluatori. Informatii in primul post din topicul "Testari F.B.I.". In orele urmatoare, sau cel tarziu maine veti primi prin PM cateva informatii ajutatoare si modelul pe care trebuie sa il folositi cand dati un test cu cineva. Pana cand nu primiti PMul, nu aveti voie sa dati niciun test.

Felicitari noilor Evaluatori , Aveti grija cu functia ceea nou !!

Este frumos filmul de pe Protv Si eu ma uitam la el Phantom :) !

Au fost alesi noii evaluatori. Informatii in primul post din topicul "Testari F.B.I.". In orele urmatoare, sau cel tarziu maine veti primi prin PM cateva informatii ajutatoare si modelul pe care trebuie sa il folositi cand dati un test cu cineva. Pana cand nu primiti PMul, nu aveti voie sa dati niciun test.

Pune-ma la evaluatori principali sau secundari. Cum vrei, numa' pune-ma. Edited by Stepf Richter

Pune-ma la evaluatori principali sau secundari. Cum vrei, numa' pune-ma.

Unii din veterani (vezi Piticul) isi doresc sa iasa de pe lista aia, dar daca tu vrei, te pun.

*Am schimbat mouse-ul. De la el era problema.

Unii din veterani (vezi Piticul) isi doresc sa iasa de pe lista aia, dar daca tu vrei, te pun.

*Am schimbat mouse-ul. De la el era problema.

Piticul e lenes :-J

Vezi sa nu ti-l manance pisica si pe asta

Felicitari noilor evaluatori.

Era si cazul sa mai schimbam atmosfera.

Membru oficial al Fan Club-ului Nationalei De Fotbal.Super,nu-i asa?

Merge cineva la Romania-Argentina?

Hmmmm. Bravo voua.

Eu ma uit de acasa daca e.

Eu.. sa arunc cu rosii in Lupescu :D

E scump kilu de rosii, nu are el fata....

Ce faceti?

Am intrat si eu in casa in sfarsit ;))

Eu.. sa arunc cu rosii in Lupescu :D

Doar in el?

Eu as arunca in mai multi membri din conducerea asta de .... si la propriu si la figurat.

Daca merg cu cineva probabil o sa stam la 500 de scaune diferenta,ca na' asta-i Romania.

#Blue,cred ca e 2 lei ,nu? :))

Multumesc pentru felicitari.

*Vad ca avem un topic nou. =))

Da?

Care e ala?

Edited by Frank Galliano

Buna seara. Robo nu prea sunt acasa si as vrea sa imi ziceti si mie cand vor fi alea pt olimpiada...m-as uita si eu dar mi-am pierdut orientarea in spatiu o data cu marea mea dragoste. :) Deci... astept. Sau dati-mi un pm, se poate? :D

Buna seara. Robo nu prea sunt acasa si as vrea sa imi ziceti si mie cand vor fi alea pt olimpiada...m-as uita si eu dar mi-am pierdut orientarea in spatiu o data cu marea mea dragoste. :) Deci... astept. Sau dati-mi un pm, se poate? :D

Iar te amorezaşi? Dă cine dă data asta? Acelaş'ins? (e olteneşte, nu română, nu e nimic greşit)

Noapte bună.

Iar te amorezaşi? Dă cine dă data asta? Acelaş'ins? (e olteneşte, nu română, nu e nimic greşit)

Noapte bună.

Nu ca iarasi, din nou bade. Si tot de acelasi. Doar sunt la el acasa de vreo 6 zile, aproape 1 sapt. :))) Acasa o sa ajung si eu mai incolo, tot cu el. Poate va pun poze, am fost iarasi la catarat. :D

*Si stiu si eu olteneste!!! :*

Nu ca iarasi, din nou bade. Si tot de acelasi. Doar sunt la el acasa de vreo 6 zile, aproape 1 sapt. :))) Acasa o sa ajung si eu mai incolo, tot cu el. Poate va pun poze, am fost iarasi la catarat. :D

*Si stiu si eu olteneste!!! :*

Daca circula sange de oltean prin tine,cred si eu :))) .

Praz.Praz.Praz.

Pe 24 incep probele,AnnA BannAnA.

Aruncai io' un ochi p'acolo.

Edited by Frank Galliano