Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ca spui un "Ma scuzati ca postez aici" nu ajuta cu nimic.

Empty,si pe mine ma durea gatul mai demult si nu puteam sa fac miscari bruste. :))

*Baaaa ! Phantom,Pitic ! Trezireaaaaaaaaa nu dormiti in post.

Rau esti ma :))

Lasa-i in pace, sunt eu in post.Acum, chiar e imposibil sa nu fiu.E ziua la mine :))))

*Btw, mi-am gasit sala :X.De maine incep...10 dolari pe luna si taxa de inscriere 49 de dolari :X

Si e foarte foarte tare sala...

Rau esti ma :))

Lasa-i in pace, sunt eu in post.Acum, chiar e imposibil sa nu fiu.E ziua la mine :))))

Aha,deci tu d`aia te-ai mutat in America ca sa poti sta de paza la noi noaptea.:))

Buna Dimineata F.B.I.

M-a ciupit o dracovenie de gat azi noapte si am o chestie mare...

Dracovenia aia cred ca era un tantar...

*Neata.

Edited by Ecs7azy

De ce? Ce am facut iara? :((

A trecut de mult de level 69, e la 70, defapt are respect de 71 :)....

http://b-zone.ro/rpg/index.php?option=com_content&view=article&id=22

vezi aicisa totul....

Neatzaaaaaaaaa tuturor.

Fain de tine mdY, si eu s-ar putea sa ma duc la sala in Italy xD.... ma bag la bagajel. mai ne auzim

Nu merge serveru, altii acum isi vor taia venele...

sorry , ma credeti sau nu , eram beat cand am facut-o

aplicatie la F.B.I .....

Edited by Busssy

Buna dimineata!

Voua va merge serverul?

Salut, cred ca serverul a fost inchis pentru rezolvarea unor buguri majore aparute azi dimineata, cum ar fii disparitia masinilor personale si spawn-ul la ferma 2.

Neaţa.

Nick:
sKillz

Rank:
1.

Level:
35.

Este propunerea mea numarul:
1.

Propunerea:
Propun să se adauge în wanted list un wanted pentru accident. M-am săturat, cum de altfel mulţi cred că v-aţi săturat, să vă tot accidenteze tot felul de playeri cu tiruri sau autobuze.

Să se aplice şi in cazul în care suntem martori unui accident şi să fim nevoiţi să sancţionam persoana vinovată.

Wantedul să fie mic, 1 - 2 pentru a nu crea probleme foarte mari si poate în modul acesta mai diminuam din accidente.

Alte precizari:
În cazul în care vei implementa propunerea Robo am rugămintea să le-o prezinţi şi celor din NG / PD.

Ce părere aveţi despre asta?

Edited by sKillz

Ce nume voi avea daca voi intra in acest clan?

Pai... ce nume vrei tu doar cu XXZ in fata (ex: XXZEcs7azy sau [XXZ]Ecs7azy) momentan nu ne-am hotarat...

*Am plecat in oras,paaaa.

Edited by Ecs7azy

Pro pentru sKillz.Adevarat ca multi sunt cam grabiti si intra in tine cand deabia iesi de la paint sau pleci cu masina neatinsa.Am patit-o ieri,unu cu autobuzu a intrat in mine pana mi-a rasturnat masina.

Salut.Naspa pentru faza de aseara de la olimpiada,dar nu aveai ce face cu hitmanu...ne luam revansa poate la cursa cu rotile sparte! :)