Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Hai bună seara, și bine ne-am regăsit, într-o oarecare altă formulă.

Vă place desktop-ul meu ? :))

desktopovp.jpg

Cipi, ti-ai pozat baia?

Neata baieti!

"Pe persoana fizica" de azi sunt noul coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ducem pe primul loc acest departament.

Vorbim imediat in joc.

Salut si bine v-am regasit.

Ma bucur sa vad pe aici multe persoane cunoscute.

Sper ca de acum inainte sa ne distram pe cinste si sa facem o treaba buna impreuna.

Bun venit tuturor membrilor noi si bine a-ti revenit celor care au fost si inainte. O zi placuta.

Salutare tuturor. V-ati saturat de toate minciunile, toti jucatorii care dau tepe neincetat? M-am gandit sa fac un topic, unde sa putem sa dezbatem acest subiect. Doresc sa creez o lista, cu acesti jucatori, pentru ca sa avem un joc mai linistit. Daca ati avut intamplari, ati fost inselat, sau "tepuit" cum se spune, nu ezitati sa postati in topic si pe langa ca faceti +1, il faceti pentru a ajuta serverul si jucatorii. Sper ca aceasta lista sa ajute in viitor si sa va dati interesul pentru ea. Acest post va aparea pe paginile de discutii ale tuturor factiunilor, deci daca doriti il puteti ignora, desi nu este cu intentie rea. Multumesc totusi pentru atentie si va urez o zi/seara placuta.

Link catre topic: http://forum.b-zone....u-ai-incredere/

Mayor Kanye.

Salutare tuturor. V-ati saturat de toate minciunile, toti jucatorii care dau tepe neincetat? M-am gandit sa fac un topic, unde sa putem sa dezbatem acest subiect. Doresc sa creez o lista, cu acesti jucatori, pentru ca sa avem un joc mai linistit. Daca ati avut intamplari, ati fost inselat, sau "tepuit" cum se spune, nu ezitati sa postati in topic si pe langa ca faceti +1, il faceti pentru a ajuta serverul si jucatorii. Sper ca aceasta lista sa ajute in viitor si sa va dati interesul pentru ea. Acest post va aparea pe paginile de discutii ale tuturor factiunilor, deci daca doriti il puteti ignora, desi nu este cu intentie rea. Multumesc totusi pentru atentie si va urez o zi/seara placuta.

Mayor Kanye.

Banuiesc ca a fost sters acest topic deoarece persoanele respective erau puse intr-o postura proasta fara voia lor.

Salutare tuturor! :D

sper sa ne intelegem si sa facem treaba buna impreuna.

Welcome.

Sper sa te acomodezi repede si sa facem o treaba buna impreuna.

Eu am iesit. O seara placuta, ne auzim maine.

Mayor Kanye.

Am ajuns la concluzia că nu se mai respectă ce-am învățat fiecare la economie în liceu, și anume, "scopul fiecărei afaceri, este profitul". În ziua de azi dacă îți cumperi ceva cu un preț, și-l dai mai departe cu alt preț, se numește "țeapă", și nu profit. Ei bine. nu e NIMENI, repet, NIMENI obligat să cumpere NIMIC. Țeapă ? Asta depinde doar de cumpărător. Oricum, se va păta obrazul multor persoane de pe server din cauza stupidelor ideologii formulate pe această temă, și înțelese greșit de cei care cred că se vor îmbogăți din așa numitele, bișnițe. Bine că nu mai e topicul acolo. O seară bună.

# Welcome tuturor, și sper să fim un tot unitar multă vreme. Spor la treabă, și mult noroc cu activitatea, căci e mai intensă ca niciodată de când a fost wipe. Bravo Byfydo.

Se pare ca am facut o prostie, incercand sa-mi ajut "asazisul" prieten Costynho, pierzandu-mi locul in acest departament. Am gresit, am fost prost sa am incredere in el si aceasta greseala n-am s-o mai fac vreodata. Vreau sa-mi cer scuze fata de voi, am facut cea mai mare greseala si accept consecintele. ByFyDo - Esti un lider bun, te respect si vreau sa-mi cer scuze fata de tine, ca te-am dezamagit iar [F4L]Blade, multumesc pentru tot. Aveti grija de voi, Noapte buna.

Se pare ca am facut o prostie, incercand sa-mi ajut "asazisul" prieten Costynho, pierzandu-mi locul in acest departament. Am gresit, am fost prost sa am incredere in el si aceasta greseala n-am s-o mai fac vreodata. Vreau sa-mi cer scuze fata de voi, am facut cea mai mare greseala si accept consecintele. ByFyDo - Esti un lider bun, te respect si vreau sa-mi cer scuze fata de tine, ca te-am dezamagit iar [F4L]Blade, multumesc pentru tot. Aveti grija de voi, Noapte buna.

... da ce mă ? Ăla nu era în stare să citească 3 lele, 3 surcele ? Credeam că la level 55 ai puțin habar despre sa:mp și toate astea. Aiurea.

» mă duc și eu la somn... Mult noroc de lunea .. iar o luăm de la coadă 8-|

i e l A[/color]' timestamp='1352074986' post='1472005']

Noapte buna.

:)):)) :))

Edited by D e R e K