Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Semnatura noua..

Despre ce e vorba?

Neata.

Cat despre event, nu stiu cat de buna e ideea de a veni toate departamentele. In primul rand, /wanted?! In al doilea rand, am fi prea multi si ce am inteles eu din descrierea eventului este ca stimulezi mai mult individualitatea, si nu lucrul in echipa. Dar, putem incerca.

Neata.

20 CM RECORDS, casa de discuri infiintata de trupa Parazitii in anul 2005.

Am chemat si cele departamente pentru a fi mai multi. Banii as vrea sa ajunga la agentii FBI. De aceea voi alege doua garzi din NG. Si m-am gandit si la wanted. Sunt sigur ca nu vor veni toti, mai ales cei ce au bani..Sunt sigur ca si din FBI vor lipsi multi care vor fi online. Si daca imbinam distractia cu utilul, atunci sa fie si distractie si util. In cele mai multe cazuri, actionezi singur, fara prea mare ajutor din partea celorlalti. Este o lupta mereu intre membrii. Cine omoara runneru, cine prinde suspectu, etc.

Neatzza ! ~o)

Suntem tot intr-o "neata".

Zic ca ar fi bine ca la event sa existe o perioada de timp in care sa fii omorat. Nu o sa stam pana la 12. Daca in perioada de timp resectiva, garzile isi fac treaba foarte bine si tu ramai in viata, ar trebui sa imparta ei banii.