Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Se pare ca Anne Nu ne-a raspuns la intrebare :(

Mergem la culcare,poate nu am sa dorm toata noaptea,nestiind raspunsul.

O sa visezi cum iti spune Ana numele ciclului si iti va arata si un exemplu pe Pitic (vis) :)) Cat despre mine, eu o sa visez o plaja frumoasa unde intalnesc iubirea adevarata :D(si cand ma trezesc e dimineata )

Noapte Buna!

Are 10 FactionPunish?

Da.

O sa visezi cum iti spune Ana numele ciclului si iti va arata si un exemplu pe Pitic (vis) :)) Cat despre mine, eu o sa visez o plaja frumoasa unde intalnesc iubirea adevarata :D(si cand ma trezesc e dimineata )

Ce-ar fi sa ne putem alege visele?

Da.

Ce-ar fi sa ne putem alege visele?

Asta ar insemna sa controlam subconstientul, creierul mic, in timpul somnului ceea ce ne-ar face niste genii zic eu. Ar fi ceva , sa fie ca in filmul Inception, numai ca niciodata nu iti poti da seama ca visezi ,doar dupa ce te trezesti iti dai seama ca ai visat. Eu cred ca daca te gandesti la un lucru foarte mult, noaptea ai sa il visezi, sau ultimul lucru pe care il ai in gand inainte sa adormi despre aia ai sa visezi sau asa ceva :D

Noapte Buna!

:)) Abia astept,ma duc sa iau Pop Corn si ma culc. sign0004.gif

sign0166.gif

EDIT: DooMaster,tin minte acum vreo 2 ani am visat ceva si stiam ca visez,era un vis ciudat,deci stiam ca visez,stiu ca pare absurd,dar cand m-am trezit nu am fost speriat/impresionat sau alceva,chiar ma asteptam sa ma trezesc in pat,serios.

Edited by DaniSteptu

am ras 5 minute =))

Bine ca ai ras, ca e fake oricum :) Sa ii treaca mana prin monitor , de parca monitorul e din plastilina sau plastic(ecranul ma refer), iar cand da cu pumnul parca e antrenat pentru asa ceva si in plus el nu este electrocutat deloc :) are impamantare :)) Oricum e funny!