Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Gataa raportu' de activitate, ce facetii? :P

228 :O | esti bun nene...

Stiu, dar nu sti pe unde e Robo? :-?

Anna, am fost astazi intr-un club, si mi-a dat un voucher de fidelitate, pe care scria mare 69 o.O | n-am facut poza, ca nu aveam cu ce sa descarc 8-

nu nab, eu n-am in RL si ma dau la ea ca sa nu ma plictisesc ;) da tre sa gandesti, adica pana gasesc una :))

Adica ceva gen " eu o folosesc pe anna in virtual, pana gasesc pe cineva in RL " =)))

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PS : mims, tu ori esti foarte agil, ori nu prea iesi pe afara...~400 poze intr-o saptamana o.O ?!

Edited by emptYmdY

228 :O | esti bun nene...

Anna, am fost astazi intr-un club, si mi-a dat un voucher de fidelitate, pe care scria mare 69 o.O | n-am facut poza, ca nu aveam cu ce sa descarc 8-

Adica ceva gen " eu o folosesc pe anna in virtual, pana gasesc pe cineva in RL " =)))

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PS : mims, tu ori esti foarte agil, ori nu prea iesi pe afara...~400 poze intr-o saptamana o.O ?!

OMFG nu am zis ca o folosesc =))

Tocmai, nu ai zis, dar s-a subinteles =))

N-o mai da cotita acum, ca nu-ti merge :))))

ce sa cotesc ma?=)) nu auzi ca nu e asa, am zis pe intelesu lu just stink da vad ca pt tine trebuie alte explicatii alt chin

Buna dimineata :)

Buna dimineata la 21:17.

A fost tare aia cu pana gasesc pe cineva in RL =)) Saracu'.

Neatzaaaaaaaaaaaa

Eu cred ca a2a varianta.

EDIT:2 User(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

Piticul,

Rogue,

Google

Eu numar 3.

Edited by Piticul

Buna dimineata la 21:17.

A fost tare aia cu pana gasesc pe cineva in RL =)) Saracu'.

Neatzaaaaaaaaaaaa

Eu cred ca a2a varianta.

Omfg tre sa va desenez la toti? :| ce naiba nu intelegeti. Daca ala e batut in freza sunteti toti? :|

Omfg tre sa va desenez la toti? :| ce naiba nu intelegeti. Daca ala e batut in freza sunteti toti? :|

Hai ca deja incepi sa ma enervezi, unde vezi ca te-am jignit eu pe tine ?

In caz ca nu observi, noi glumim aici, ca d-aia este topicul, dar vad ca tu o iei prea in serios.Daca te deranjeaza asa rau nu mai spunem nimic de tine, ca prea te aprinzi.

Hai ca deja incepi sa ma enervezi, unde vezi ca te-am jignit eu pe tine ?

In caz ca nu observi, noi glumim aici, ca d-aia este topicul, dar vad ca tu o iei prea in serios.Daca te deranjeaza asa rau nu mai spunem nimic de tine, ca prea te aprinzi.

Pai da nu ca ma aprind, e normal sa ma deranjeze, da altceva a zis stink si altceva ati zis voi :| sa moara gygy, TOPIC CLOSED :)

Alko seara 6 :)

Edited by Rogue

mims, cel mai bun raport. Felicitari. Ai primit rank up zilele trecute pentru activitatea observata de mine pe server. Esti pe drumul cel bun.

emptY_mdY, cel mai frumos raport (ca organizare a lui si aspect). Felicitari.

Felicitari tuturor celor care ati facut rapoarte.

Saptamana viitoare JustThink se va ocupa de antrenamente. Discutiile despre ele se vor face aici. La antrenamente se asculta de JustThink, indiferent ca ai rank mai mare. Totusi, trebuie sa colaborezi cu cei de rank 5+. El o sa stabileasca zilele si felul antrenamentelor (in topicul asta). In plus, va face o lista cu cei absenti, lista care va ajunge la mine. Vreau sa-mi fac si eu o parere despre cei ce se implica cu adevarat. Saptamana care vine este o saptamana de probe (din punctul de vedere al antrenamentelor). Daca totul decurge cum trebuie, continuam si poate facem si un topic special.

O prima propunere ar fi desfasurarea peste ora 21. Ora 21 ar fi pentru mine perfect.

Locul, am o idee, Robotiq, unde ti-am aratat, acel poligon, avem de unde lua heal. Felil? Pai cineva ar putea sta in pozitie de tragere cu un rifle, in timp ce restul vor face dueluri deagle. Rolul celui cu rifle ar fi ingreunarea antrenamentelor.

Noapte buna.

Saptamana viitoare JustThink se va ocupa de antrenamente. Discutiile despre ele se vor face aici. La antrenamente se asculta de JustThink, indiferent ca ai rank mai mare. Totusi, trebuie sa colaborezi cu cei de rank 5+. El o sa stabileasca zilele si felul antrenamentelor (in topicul asta). In plus, va face o lista cu cei absenti, lista care va ajunge la mine. Vreau sa-mi fac si eu o parere despre cei ce se implica cu adevarat. Saptamana care vine este o saptamana de probe (din punctul de vedere al antrenamentelor). Daca totul decurge cum trebuie, continuam si poate facem si un topic special.

Deci iar sunt in probe?=)) Sa stii ca eu ma implic cu adevarat. Dar aveai aplicatiile inchise :))